Youtubeden İzlediğimiz Her Video Download Yerine Geçer Mi ?
-
herşey kota yiyo ...
-
watem, 27/10/2007 2:32:00 AM tarihinde renegadealien tarafindan sınırsız banlandı. Banlanış Sebebi: Youtubenin kota yemediğini, kabloların eski olduğundan dolayı kotanın kaybolduğunu savunacak kadar cahil bir arkadaş olduğundan, sitenin selameti ve hal-ve-gidişatının kötü etkilenmemesi amacı ile siteye erişim engellenmiştir...
-----------
Hocam nie banladınız adamı , adamlar küfür yazıo banlanmıyor bu adam sadece kara cahil zuhahaha -
Ayrıca bu sorunu soran arkadaşımızıda banlamanız lazım ki
-
watem bunu yazdı:
-----------------------------
geçmez indirmiş gibide olmazsın yani youtube kota yemez ve kuruluş amacıda zaten kota yemek degildir senin kablolar eskidir ondan olur bide telefonu meşgule alıp nete girersen daha hızlı girer az kota gider
-----------------------------Dünya yaratıldı yaratılalı senin gibisini görmemiştir.
Teknoloji güneşimisin ben mübarek.
Vay anasını sayın seyirciler.. -
baba sinirli kullananlari anlamiyorum hala 8 gb simdi odeyecen 120 ytl flan alsaydin keske 50 YTL ye sinirsiz hem rahat ederdin hem 2 aylik parasi odemissin yauf
-
Blue_moon bunu yazdı:
-----------------------------rene kardeş evet ben de biliyorum web de gezindiğim her sayfanın kotayı yediğini de acaba türk telekomda sorun olabilirmi diyorum indirdiğim veriyi sitesinde bu şekilde gösteriyor
8.555.134.192
(7,968 GB)bu kadar veriyi indirmiş olmam imkansız ben hakkımı nasıl savunurum bu durumda geçen ay da 7 gb lık indirmişim göründü ve fatura da yüksek geldi bu kadar indirmediğimi bildiğim halde tıkır tıkır ödüyorum parayı o işe canım sıkılıyo benim kullanmadığım şeyin parasını ödemek bir aylık olsa tamam dicem her ay ben böyle yüksek fatura mı ödücem yaw :(
-----------------------------sanırım 4 gb kotalı kullanıosun onu 6 gb - 9 gb yaptır yada sınırsıs yaptır o zaman böle bi sorun olmaz her ay 70 ytl ödeyecegine 49 ytl ödersin :P
-
sakız çiğnersen internetteyken kotan gitmiyoda olabilir belki :D:D:D:D ama sakız kayboluyor mouse kulanırken olmuyor der şimdi :D
-
40 gün daha bekleyeydin, zira tam 1 sene oluyomuş :|
Mesaj under_king tarafindan 27 Ekim 2007 (Cumartesi) 22:37 tarihinde yazildi.Mesaj SeRDaR tarafindan 23 Eylül 2008 (Sali) 23:09 tarihinde yazildi. sakız çiğnersen internetteyken kotan gitmiyoda olabilir belki :D:D:D:D ama sakız kayboluyor mouse kulanırken olmuyor der şimdi :D -
1 yıllık konuyu hortlatmışınız yav :D
-
hiç dikatetmedim ona kusura bakmayın bir abim bu siteye üye bir abim msnden bu konunun linkini verdi bana(tbtde açılan konuların linkerini paylaşırız dikkatimiiçeken güzel olanların msnde) çok güldüm yeni bir konu zannettim ve yazdım tekrardan kusura bakmayın