folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Youtubeden İzlediğimiz Her Video Download Yerine Geçer Mi ?

Youtubeden İzlediğimiz Her Video Download Yerine Geçer Mi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KapTaN60
    KapTaN60's avatar
    Erkek
    herşey kota yiyo ...

İTÜ gerisi yalan BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 tarih ve 2008/599 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI"nca engellenmiştir. Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 of 2008/599 . --------------------------------------------------------------------------------
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jaws067
    jaws067's avatar
    Erkek
    watem, 27/10/2007 2:32:00 AM tarihinde renegadealien tarafindan sınırsız banlandı. Banlanış Sebebi: Youtubenin kota yemediğini, kabloların eski olduğundan dolayı kotanın kaybolduğunu savunacak kadar cahil bir arkadaş olduğundan, sitenin selameti ve hal-ve-gidişatının kötü etkilenmemesi amacı ile siteye erişim engellenmiştir...

-----------

Hocam nie banladınız adamı , adamlar küfür yazıo banlanmıyor bu adam sadece kara cahil zuhahaha

Anlatılmaz yaşşanır...:)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jaws067
    jaws067's avatar
    Erkek
    Ayrıca bu sorunu soran arkadaşımızıda banlamanız lazım ki

Anlatılmaz yaşşanır...:)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

watem bunu yazdı:
    -----------------------------
    geçmez indirmiş gibide olmazsın yani youtube kota yemez ve kuruluş amacıda zaten kota yemek degildir senin kablolar eskidir ondan olur bide telefonu meşgule alıp nete girersen daha hızlı girer az kota gider

Dünya yaratıldı yaratılalı senin gibisini görmemiştir.

Teknoloji güneşimisin ben mübarek.

Vay anasını sayın seyirciler..

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    baba sinirli kullananlari anlamiyorum hala 8 gb simdi odeyecen 120 ytl flan alsaydin keske 50 YTL ye sinirsiz hem rahat ederdin hem 2 aylik parasi odemissin yauf

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hokkabaz
    hokkabaz's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Blue_moon bunu yazdı:

rene kardeş evet ben de biliyorum web de gezindiğim her sayfanın kotayı yediğini de acaba türk telekomda sorun olabilirmi diyorum indirdiğim veriyi sitesinde bu şekilde gösteriyor

8.555.134.192
     (7,968 GB)

bu kadar veriyi indirmiş olmam imkansız ben hakkımı nasıl savunurum bu durumda geçen ay da 7 gb lık indirmişim göründü ve fatura da yüksek geldi bu kadar indirmediğimi bildiğim halde tıkır tıkır ödüyorum parayı o işe canım sıkılıyo benim kullanmadığım şeyin parasını ödemek bir aylık olsa tamam dicem her ay ben böyle yüksek fatura mı ödücem yaw :(

sanırım 4 gb kotalı kullanıosun onu 6 gb - 9 gb yaptır yada sınırsıs yaptır o zaman böle bi sorun olmaz her ay 70 ytl ödeyecegine 49 ytl ödersin :P

Sabrımla yazı tura oynama.. Damarıma basanın.. Kan dolaşımını durdururum !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
     sakız çiğnersen  internetteyken kotan gitmiyoda olabilir belki :D:D:D:D ama  sakız kayboluyor mouse kulanırken olmuyor der şimdi :D

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

40 gün daha bekleyeydin, zira tam 1 sene oluyomuş :|

Mesaj SeRDaR tarafindan 23 Eylül 2008 (Sali) 23:09 tarihinde yazildi.
     sakız çiğnersen  internetteyken kotan gitmiyoda olabilir belki :D:D:D:D ama  sakız kayboluyor mouse kulanırken olmuyor der şimdi :D  
    Mesaj under_king tarafindan 27 Ekim 2007 (Cumartesi) 22:37 tarihinde yazildi.

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DePReS
    DePReS's avatar
    Erkek
    1 yıllık konuyu hortlatmışınız yav :D

https://twitter.com/erincsen
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    hiç dikatetmedim ona kusura bakmayın bir abim bu siteye üye bir abim msnden bu konunun linkini verdi bana(tbtde açılan konuların linkerini paylaşırız dikkatimiiçeken güzel olanların msnde)  çok güldüm yeni bir konu zannettim ve yazdım tekrardan kusura bakmayın

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
Toplam Hit: 5108 Toplam Mesaj: 35