Youtubeget 4.3 (Video İndir Ve Formatını Çevir)
-
AÇIKLAMA:
YoutubeGet, Youtube görüntülerini çabuk ve kolay bir şekilde indirmek ve indirdiğiniz görüntüleri dönüştürmek için tasarlanmış bir uygulamadır. İstetiğiniz videoyu kolaylıkla indirebilir ve FLV formatındaki videoları MP4, 3GP, AVI, WMV, MOV formatlarına başka bir proglama ihtiyaç duymadan çevirebilirsiniz.http://rapidshare.com/files/107295676/YoutubeGet_4.3.rar
Verildi mi bilmiyorum ama baya hoş bişeymiş...
-
ERROR: Please enable JavaScript.
Bendemı sorun var yoksa rapidemi :=)
-
SeLLYhK bunu yazdı:
-----------------------------ERROR: Please enable JavaScript.
Bendemı sorun var yoksa rapidemi :=)
-----------------------------
sende hoca :) ie kullanıyorsan eklentileri aktif yap...
-
-
yotutubeden indirilen video > mpler sorunlu oluyor.
bu mp3leri örn wma, asf yaptığında ses bozuluyor. track yapıncada bozuluyormuş,ben denemediğim için bişey diyemeyecem.
sağol ertan
-
@ ertan
warezyukle,somurgen tarzı warez sitelerinden aldığın her program için bir konu açmasan ?
bknz : Tahribat Program Arsivi
-
warezi olan var olmayan var hem diğer topiclerdeki linkler kırılabiliyor..farketmez.
saolasın ertan ağabey.
bu konu kollama işide yeni cıktı sanırım =)
-
Mesaj underzero tarafından 20 Şubat 2008 (Çarşamba) tarihinde yazıldı. (Kısayolu Kopyala) (Kısayolu Kopyala)
Profil |
Alıntı yap |
Özel Mesaj
underzero boyle daha iyi olmus
35 film icin 35 tane konu mu acacaktin durdurmasaydik :)
yasayan ddos mubarek
pist bak bi ! - hataliysam = destek@tahribat.com - Bir sorun-hata-ban-sil konularinda beni ozel mesajla bilgilendiriniz...Tek tek veriyordum.Yorum bu :)
-
önerin için sağol ama hangi dosyayı nereye açacağımı söylemene gerek yok, iyi biliyorum neyi nasıl yapacağımı
-
Yanlış anladın :) Ben o konuya devam et demedim; onun gibi yapabilirsin dedim..
-
sağol paylaşım iç.in.. lazımdı..