Y.T.Ü. Bilgisayar Mühendisliği
-
Yıldız Teknik Bilgisayar Mühendisliği hakkında yorumlarınız nelerdir ?
Orada kendimi iyi yetiştirebilir miyim ? ( ODTÜ ve İTÜ istiyordum olmadı :( aralarında dağlar kadar fark var mıdır ? Puan sıralamasında vakıf ünileri saymassak itü nün peşine ytü geliyor. )
Yetiştirkdikten sonra dolgun bir maaşla işe başlayabilir miyim ?
Hocaları nasıldır ?
Tüm + ve - lerini paylaşabilir misiniz ?
Bu arada YTÜ de okuyan arkadaş var mı ?
-
hocam diploma para etmez iş sende biter kendini geliştirisen hakkaridede okusn en kral iş snn olur herhalde soruna cevap aldın
-
en kral iş ne peki :)
-
azizsenel55 bunu yazdı:
-----------------------------
hocam diploma para etmez iş sende biter kendini geliştirisen hakkaridede okusn en kral iş snn olur herhalde soruna cevap aldın
-----------------------------ya nasıl diploma para etmez mühendislikte de diploma para etmeyecekse nerede edecek ki :s ama geliştirme olayına katılıyorum tabi.
-
celoron bunu yazdı:
en kral iş ne peki :)
-----------------------------Dolgun maaşlı iş oluyor sanırım.
-
muhammedonur bunu yazdı:
-----------------------------azizsenel55 bunu yazdı:
-----------------------------ya nasıl diploma para etmez mühendislikte de diploma para etmeyecekse nerede edecek ki :s ama geliştirme olayına katılıyorum tabi.
-----------------------------Bilgi ve yetenek. Sonra kişilik desek. İşe alımda diploma bence 3. sırada geliyor.
-
geyik olmasın bu konuda lütfen az mesaj olsun lazım değil ama öz olsun :(
-
husnuweb bunu yazdı:
muhammedonur bunu yazdı:
-----------------------------azizsenel55 bunu yazdı:
-----------------------------Bilgi ve yetenek. Sonra kişilik desek. İşe alımda diploma bence 3. sırada geliyor.
-----------------------------şu an ne iş yapıyorsunuz ki ?
-
Senin gibiyim.
Üniversite ve meslek seçimi için karar kılmaya çalışıyorum.
Ama çevremde çalışan onlarca üniversite mezunu insandan tavsiye almayı unutmuyorum.
-
husnuweb bunu yazdı:
-----------------------------Senin gibiyim.
Üniversite ve meslek seçimi için karar kılmaya çalışıyorum.
Ama çevremde çalışan onlarca üniversite mezunu insandan tavsiye almayı unutmuyorum.
-----------------------------puan kaç puan :D
-
332 falan geldi. Okul puanı çok yardımcı oldu gerçekten :)
Senin 340 küsür heralde :)