folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Yu-Gi-Oh! Oynayan Var Mı ?

Yu-Gi-Oh! Oynayan Var Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

arkadaşta sahte kartlar var onlarla ara sıra yapıyoruz maç.. birde bir oyunu var online oynanabilen.(ancak paragöz bir oyun şimdi adını tam hatırlayamadım)

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek

Yok bi bir baba yiğit, videolu anlatım yapsa da oynasak? 

Sevgi, insanın şeyleri en olmadıkları gibi gördüğü durumdur. / -Nietzsche
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    harddeath0070
    harddeath0070's avatar
    Erkek

hay aq ya sardı oynuyom şimdi :S o değilde ideal desteyi bi bulamadm aq :D birde 750 kart var aq hangisi ne işe yarıyo yılları alır la bu :d daha güncelinde 1150 kart var aq ikisinide indirdim ...

Kafan seni dağıtmadan sen onu dağıt...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Palerider
    Palerider's avatar
    Erkek

Bende çok oynardım küçükken kartlarla 150 tane kart vardı mavi gözlü beyaz ejderha, kara büyücü, ve birde koca bir kelebekte vardı destemde keşke atmasaydım onları arada bir aklıma geliyor çok pişmanım attığım için :l 

Eskisi gibi değildir belki!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabuyucu
    karabuyucu's avatar
    Erkek

Hocalar oynamak isterseniz bir araya gelip oynayabiliriz isterseniz.Elimden geldiğince anlatmaya çalışırımda bilmeyen arkadaşlara kuralları.Ayrıca etkinlik olur site içinde. Zevkli olabilir.

Ölüme ve karanlığa baktığımızda korktuğumuz şey bilinmezliktir, başka bir şey değil. Düşler dünyasına dalıp gerçek dünyayı yaşamayı unutmak doğru değildir, unutma bunu…
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek
    karabuyucu bunu yazdı

Hocalar oynamak isterseniz bir araya gelip oynayabiliriz isterseniz.Elimden geldiğince anlatmaya çalışırımda bilmeyen arkadaşlara kuralları.Ayrıca etkinlik olur site içinde. Zevkli olabilir.

Usta öyle bir güzellik yaparsan seve seve katılırım. :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

Bizim zamanımızda magic the gathering vardı urza's legacyler tempestler vardı hey gidim hey :F yu-gi falan bizi bozar reyiz ama oynadıydım vakit geçirmek için ideal.

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    palakan229 bunu yazdı
    karabuyucu bunu yazdı

ben de anlatmayı cok isterim ama her gün ödev, quiz vs. var.

bu haftasonu vizeler de baslıyor, ben bile hic oynamadım mesela dün (:

karabuyucu oyunun temellerini anlatabilir size, zaten cok kompleks bir sey yok, 1-2 oynamayla kavradım oyunu, basta da yazdıgım gibi kart sayısı fazla ama o kartları kazanana kadar hemen hemen aynı desteyle oynadıgınız icin, zorlanmazsınız.

söyle birkac kisi bulsak turnuva bile yapabiliriz.

@sokoban

öyle deme müdür, 50-60 yasındaki adamlar facebook'ta tarla sürüyor, biz bunu oynamısız cok mu.

aksine cocuksu bir sey de degil aslında.

EDIT : oyunu ögrenmek / ögretmek icin yanyana olmanıza gerek yok, JTP'de oyun esnasında chat bölümü var mı bilmiyorum ama video anlatımı olabilir ya da aynı anda oynarken bir yerden yazısabilirsiniz.

Andrei tarafından 08/Nis/13 01:00 tarihinde düzenlenmiştir

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabuyucu
    karabuyucu's avatar
    Erkek
    palakan229 bunu yazdı
    karabuyucu bunu yazdı

Olur tabi ki niye olmasın :) Bende keyif alırım hatta. :) İstanbul da yım ben ama.Nasıl yapabiliriz? :)

Ölüme ve karanlığa baktığımızda korktuğumuz şey bilinmezliktir, başka bir şey değil. Düşler dünyasına dalıp gerçek dünyayı yaşamayı unutmak doğru değildir, unutma bunu…
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek

Aslında bilinmesi gerekenler hakkında resimli bi anlatım olsa, ilgilenen arkadaşlara yollanabilir. Gerçi THT'de pek ses çıkmaz. :)

Toplam Hit: 2827 Toplam Mesaj: 24