Yu-Gi-Oh! Oynayan Var Mı ?
-
arkadaşta sahte kartlar var onlarla ara sıra yapıyoruz maç.. birde bir oyunu var online oynanabilen.(ancak paragöz bir oyun şimdi adını tam hatırlayamadım)
-
Yok bi bir baba yiğit, videolu anlatım yapsa da oynasak?
-
hay aq ya sardı oynuyom şimdi :S o değilde ideal desteyi bi bulamadm aq :D birde 750 kart var aq hangisi ne işe yarıyo yılları alır la bu :d daha güncelinde 1150 kart var aq ikisinide indirdim ...
-
Bende çok oynardım küçükken kartlarla 150 tane kart vardı mavi gözlü beyaz ejderha, kara büyücü, ve birde koca bir kelebekte vardı destemde keşke atmasaydım onları arada bir aklıma geliyor çok pişmanım attığım için :l
-
Hocalar oynamak isterseniz bir araya gelip oynayabiliriz isterseniz.Elimden geldiğince anlatmaya çalışırımda bilmeyen arkadaşlara kuralları.Ayrıca etkinlik olur site içinde. Zevkli olabilir.
-
karabuyucu bunu yazdı
Hocalar oynamak isterseniz bir araya gelip oynayabiliriz isterseniz.Elimden geldiğince anlatmaya çalışırımda bilmeyen arkadaşlara kuralları.Ayrıca etkinlik olur site içinde. Zevkli olabilir.
Usta öyle bir güzellik yaparsan seve seve katılırım. :)
-
Bizim zamanımızda magic the gathering vardı urza's legacyler tempestler vardı hey gidim hey :F yu-gi falan bizi bozar reyiz ama oynadıydım vakit geçirmek için ideal.
-
palakan229 bunu yazdıkarabuyucu bunu yazdı
ben de anlatmayı cok isterim ama her gün ödev, quiz vs. var.
bu haftasonu vizeler de baslıyor, ben bile hic oynamadım mesela dün (:
karabuyucu oyunun temellerini anlatabilir size, zaten cok kompleks bir sey yok, 1-2 oynamayla kavradım oyunu, basta da yazdıgım gibi kart sayısı fazla ama o kartları kazanana kadar hemen hemen aynı desteyle oynadıgınız icin, zorlanmazsınız.
söyle birkac kisi bulsak turnuva bile yapabiliriz.
@sokoban
öyle deme müdür, 50-60 yasındaki adamlar facebook'ta tarla sürüyor, biz bunu oynamısız cok mu.
aksine cocuksu bir sey de degil aslında.
EDIT : oyunu ögrenmek / ögretmek icin yanyana olmanıza gerek yok, JTP'de oyun esnasında chat bölümü var mı bilmiyorum ama video anlatımı olabilir ya da aynı anda oynarken bir yerden yazısabilirsiniz.
Andrei tarafından 08/Nis/13 01:00 tarihinde düzenlenmiştir -
palakan229 bunu yazdıkarabuyucu bunu yazdı
Olur tabi ki niye olmasın :) Bende keyif alırım hatta. :) İstanbul da yım ben ama.Nasıl yapabiliriz? :)
-
Aslında bilinmesi gerekenler hakkında resimli bi anlatım olsa, ilgilenen arkadaşlara yollanabilir. Gerçi THT'de pek ses çıkmaz. :)