folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yuh Artık Diyorum

Yuh Artık Diyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek

radyodan dinlediği telefonu satın alan peder bey , sipariş vermiş, telefon geldi kutusu falan yok poşete sarmışlar bune nedir dedim sonra açtım telefonun kullanılmış olduğu besbelli kasası tam oturtulmamış , tuş takımlarına bant geçirmişler , telefon açılıyo kapanıyor bildiğin arzalı telefonu yollamışlar

- Böyle böyle dedik yolladık telefonda sorun yok dediler geri yolladılar

-Tüketici haklarına başvurduk hakem heyeti değiştirilmesine karar verdi 

- Telefonu yurtiçin kargoyla kapılarına kaar ücretli bir şekilde yolladık , Yurtiçi ile çalışmıyoruz diyerek telefonu bize yollayıp başka bir kargoyla yollayın dediler :D şaka gibi

- Telefonu başka bir kargoyla yolladık ve telefonu kullanmışsınız değiştiremeyiz dediler geri yolluyorlar şimdide

arkadaşlar sinirden gülüyorum resmen dalga geçiyorlar bu durumda bunlara  karşı ne gibi işlemler yapmalıyım ? Sinirden işyerlerini bile basabilirim.

....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WitchKing
    WitchKing's avatar
    Erkek

kimdir hoca bunlar ifşa et ki en azından gören eden başkası da hataya düşmesin 

Güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Noterden ihtar çek 80 tlye falan patlar ama iki kargo bir de noter parası ayrıca bunları gönderirken verdiğim 30 tl taksi masrafını da gönderin de=)

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

bilmem ne kremi ilacini 80 TL ye satiyoruz ama ilk arayan 24 kisiye bedava gonderecegiz 

yanlizca kargo parasi sizden

kargo parasi 18 TL

--

seklinde reklam vardi, aradim

"abi bana adresi verin ben gelip alayim kargo parasi kargocularla ugrastirmayin beni, adresi ver ben gelip alirim" dedim

oyle olmuyor dedi kapatti yuzume

3 tl kargo ucreti yerine 18 tl aliyor

+ sagligindan oluyorsun

+ keriz yerine konuluyorsun

vs vs

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maxxis39
    maxxis39's avatar
    Erkek

Hocam benim babamda radyodan tablet mi ne almış. Gene böyle dolandırma işi belli. Bunu biz böyle bişey istemedik vs deyip geri gönderme hakkımız var mı acaba ? Sonuçta ne para verdik daha ne de bişey imzaladık ?

Sinirden başım ağrıyor. :/ 

Mesaj 23 Temmuz 2012 (Pazartesi) Saat: 13:32'da maxxis39 tarafından düzenlendi.

..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Boyle birsey istemedik dersen urunu geri verirsin de parayı geri almak icin bir sebep yok =)

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sezpanhe
    Sezpanhe's avatar
    Erkek

HolyOne bunu yazdı:
    -----------------------------

Boyle birsey istemedik dersen urunu geri verirsin de parayı geri almak icin bir sebep yok =)

para vermemişler hocam. ben istemedim de geç gönder geri.

Zehirrr . . .
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek

geçen gün benim arkadaş bi radyo programına msj atmış.bi bilmece soruyorlar denizin ortasında ne var diye . cevabı bilene digitürk veriyorlarmış çanak kurulum vs bedava diye. bu sms atmış bilmiş. çoğu kişide mesaj atıyor göya bilemiyorlarmış, ada var yosun var felan diyorlarmış millet atsın daha para kazanalım diye. 1 sms 4.70 kuruş :F .1gün sonra arıyorlar adresi verin gonderelim diye digitürk hakkındada bilgi vermişiler. 24 ay taahhüt ilk 4 ay 18 tl sonra 36 tl odeyeceksiniz demişler. arkadaş sanki satın alıyoruz bu ne demiş vazgeçmiş kapamış telefonu. adam satın alsan daha ucuza geliyor :d geçen gün bu telefon kampanyasaını bende duydum radyoda yurt dışında satılıyormuş tc ye tanıtım amaçlı getirilmiş 200 tl ye mi ne satılıyormuş kaçırmayın vs diyorlardı :F sanırım o telefon. bilindik bi marka değildi.

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

işin şaka yan ı devlet bu kadar şeyi görüp "neden acaba bir kez bile bi ihtarda bir uyarıda bulunmuyor yada daha da iyisi bir sapa sağlam ceza vermiyor ? "

sonra haberlerde yayınlandığında bununla ilgili çok güzel yorumlar yapmayı biliyorlar ama :) hereks işine geldiği gibi ya şu memlekette du bakalım hayırlısı arkadaş ..

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

abi allahtan telefon göndermişler :|

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek

geberlan bunu yazdı:

geçen gün benim arkadaş bi radyo programına msj atmış.bi bilmece soruyorlar denizin ortasında ne var diye . cevabı bilene digitürk veriyorlarmış çanak kurulum vs bedava diye. bu sms atmış bilmiş. çoğu kişide mesaj atıyor göya bilemiyorlarmış, ada var yosun var felan diyorlarmış millet atsın daha para kazanalım diye. 1 sms 4.70 kuruş :F .1gün sonra arıyorlar adresi verin gonderelim diye digitürk hakkındada bilgi vermişiler. 24 ay taahhüt ilk 4 ay 18 tl sonra 36 tl odeyeceksiniz demişler. arkadaş sanki satın alıyoruz bu ne demiş vazgeçmiş kapamış telefonu. adam satın alsan daha ucuza geliyor :d geçen gün bu telefon kampanyasaını bende duydum radyoda yurt dışında satılıyormuş tc ye tanıtım amaçlı getirilmiş 200 tl ye mi ne satılıyormuş kaçırmayın vs diyorlardı :F sanırım o telefon. bilindik bi marka değildi.

digitürk aboneligi satıyor radyo :D

hediye ayagı yalan dolan

o gun 100 kısı arasın 100 de kazanır :D adam zaten uyelık satıyor. 55-60 kişi bası para alır

http://profil.gittigidiyor.com/kady
Toplam Hit: 1636 Toplam Mesaj: 13