Yumurta Ak'ı
-
knowladge is power.
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------
geçen gün yemek yiyordum , amcanın biri geldi corba içiyordu dükkan sahibi olduğumuz için pederle konuşuyordum bacaklarımın fena halde ağrıdığını izha ediyordum.yaşlı amca lafa atıldı dedi " kara bir turp bul içini oy kaliteli balı içine dok, bundan 2 tane yap dedi birini iç diğerini de bacağına merhem niyetine yedir dedi.
sonuç mu : hakkaten ne ağrı kaldı hocam nede sızlama allah razı olsun eski topraklardan epey şey biliyorlar ..
ee yüce yaratıcı herşeyin bir nimetini insanlara sunmuştur , yumurta akı'da ilginçmiş
faideli bilgi için saol
-----------------------------Hocam aynı zamanda dediğin şey. Böyle hasta falan oluyoruzda geceleri uyutmayan öksürük krizleri tutuyor ya. kara turpun içine balı koy 24 saat beklet suyu gibi bişey çıkıyo turpun onu iç yarım saate kalmıyo öksürüğü falan pat diye kesiveriyor
-
UNKN0WN bunu yazdı:
Yumurtadan nefret ederim :/
-----------------------------Yemicen zaten koluna sürücen :)
-
alternatif tıp baya gelişmiş:)
yanığa çiş iyi geliyor diye biliyordum:S
-
Hocam akıyla sarısını ayırıyorsunuz, sürmüyorsunuz sadece ayırıyorsunuz
bildiğiniz gibi cemde tatbik etmiş bel ağrısına cok iyi geliyor...
-
Ayakkabı boyasını tek geçerim. Zaten üzerinde de yazıyor genel de deri yüzeylere uygulayın diye :|
-
hocam mesela deli gibi başınız ağrıyor... yumurtayı alıyorsunuz, kırmadan usulca üstüne oturunca çok güzel oluyor. baş ağrısı geçmiyor ama çok güzel oluyor.
-
knuckleduster bunu yazdı:
hocam mesela deli gibi başınız ağrıyor... yumurtayı alıyorsunuz, kırmadan usulca üstüne oturunca çok güzel oluyor. baş ağrısı geçmiyor ama çok güzel oluyor.
hocam bu nasıl bi yorumdur yaa :)
yemek yiyordum genzime kaçtı ölecektim :D
gece gece beni kopardın, Allah da seni güldürsün :D -
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------hocam sürmiyceksek ne yapıcaz akla sarıyı ayırıp karşısına geçip öyle bakacakmıyız anlamadım
-
dead_march bunu yazdı:
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------hocam sürmiyceksek ne yapıcaz akla sarıyı ayırıp karşısına geçip öyle bakacakmıyız anlamadım
dört-beş çiğ yumurta ile yarım kilo kıymayı dar ağızlı bir vazoya dök..
gerisi hayal gücüne kalmış :D