folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Yunan Ordusunun Sloganı Şok Etti

Yunan Ordusunun Sloganı Şok Etti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

1903 bunu yazdı:
    -----------------------------

kaygusuz bunu yazdı:

İSTANBULDA BİR BİZANS DEVLETİ KURMA PLANLARI YAPILIYOR KAFAN  ALMIYOR. İŞTE BU KADAR BEYİNCİK VAR SENDE.ALMIYOR BASMIYOR. EKÜMENİZMİ HORTLATIYORLAR ANLAMIYORSUN GELMİŞ avatara kafayı takmışsın...Atatürk fatih ülkesine işgal etme planları yapanlara karşı gerekeni yapmıştır ve haçlı ordularını bozguna uğratmıştır.yunan gavurları papazların emirleriyle atalarımızı katletmiş ve işkence ettirmiştir.istiklal harbini kazanmış bir ülke savaş bitmiş daha netsin elin yunan liderini öldürsemiydi.işgal bitmiş topraklar huzura kavuşmuş napsaydı yunan gavurunu ?

adamlar bizans devleti hayali içerisinde ne hoşgörüsü adamlar Türkleri anadoludan atma planlarını hala sürdürüyorlar hoşgörü diyor hala.ermeni piçleri soykırım diyor hala hoşgörü diyor...

cevap yazma mal mal...Atatürk ruhban okuluna karşı gereken cevabı vermiştir. burası musluman bir ulkeyse papaz yetiştirmenin manası yoktur...ülke satılmış soğana çevrilmiş hala hoşgörü diyor..allasen sende hiç akıl  yok vallahi akıl yok...bir daha ne sen benim yorumlarıma cevap yaz ne de ben senin tamam mı ? kafan bunu alırda yazmassın inşallah...

sorularıma cevap ? ben cevap göremiyorum.yazdıklarımın sende yine bir karşılığı yok.
    ben fatih ve atatürk ülkesini işgal etme planları yapanlara gerekeni yapmamıştır demedim ki.evet gerekeni yapmışlardır.ama savaştıkları insanlara, savaş bittikten sonra gereken hoşgörüyü de göstermişlerdir.bunlar örneklerle mevcuttur.

bazı ülkelerin gizli planlar içinde olması, dostane ilişkileri bozmamızı gerektirmez.tarihten gelen bazı gizli idealler olabilir.bizim de var sonuçta.misak-ı milli diyoruz.o zaman komşularımızda bizi sevmesin, bizden nefret etsin.bize şimdi durup dururken savaş açsın.

mal mal, saçma sapan, alakası nedir çözemediğim mesajlar yazan sensin.sığ zekan ve anlama kapasitesine sahip olmayan beynin sayesinde bazı şeyleri 3 defa yazdığım oluyor.çünkü anlamıyorsun.

şimdi senin bilmeden sallamanı gözler önüne seriyorum.

kaygusuz nickli genç.Atatürk'ün ruhban okuluyla ilgili bir cevap verdiğini yazmışsın.ama ruhban okulu Atatürk döneminde açıktır.kapatılması çok daha sonralara dayanır.

bazı şeyleri oku, araştır gel öyle salla.sallarken biraz tarihi gerçeklere dayandırıp salla.yoksa baksana karşıdan çok komik gözüküyosun.eziliyosan.böyle olmana içim elvermiyor.

ayrıca ben senin saçmaladığın her mesaja cevap yazarım.bu seni ilgilendirmez.ayrıyetten bu sana özel bir değer verdiğim anlamıda taşımaz.sadece sallayanlara karşı bi alerjim var.onla alakalı.

abi vallahi mal gerçekten mal ya. bak birde siyah renkle yazmış.sen tam bir belasın. ulan dallama ben yukarda Atatürk döneminde kapalıydı mı yazdım lafı nerenden anlıyorsun...yukarıda yazdığımı oku.x.beyni  sulanmış arkadaşın yapcak birşey yok.

senin sorularına cevap yazdıkça başka yerlere kaçıyorsun. osmanlı işgaldeyken bu fener rum patrikhanesi de ingilizlerin desteğiyle mavri mira cemiyeti kurmuşlardı sonra rum ermeni birliğiyle osmanlı ve Türk düşmanlığı dayanışmasına girmişlerdir hani anladınmı tarihçi arkadaşım benim. bunlar megeli idea diye bir hayalleri vardır hani...istanbulda bir himaye ayrı özerklik edinmek istemişlerdir hani..anladınmı...7 tane küçük çaplı cemiyet kurarar yerli işbirlikçilerdir hani bak anlaman için yazıyorum ama anlatmak kolay anlamak zor..ekümenliği isteyen ya Türk değil yada müslüman değildir. ben ekumeniklik diyenlere hain gözüyle bakıyorum bu yüzden tekrar yazıyorum bir daha cevap yazma..seninle uğraşacak vaktim yok.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:

abi vallahi mal gerçekten mal ya. bak birde siyah renkle yazmış.sen tam bir belasın. ulan dallama ben yukarda Atatürk döneminde kapalıydı mı yazdım lafı nerenden anlıyorsun...yukarıda yazdığımı oku.x.beyni  sulanmış arkadaşın yapcak birşey yok.

senin sorularına cevap yazdıkça başka yerlere kaçıyorsun. osmanlı işgaldeyken bu fener rum patrikhanesi de ingilizlerin desteğiyle mavri mira cemiyeti kurmuşlardı sonra rum ermeni birliğiyle osmanlı ve Türk düşmanlığı dayanışmasına girmişlerdir hani anladınmı tarihçi arkadaşım benim. bunlar megeli idea diye bir hayalleri vardır hani...istanbulda bir himaye ayrı özerklik edinmek istemişlerdir hani..anladınmı...7 tane küçük çaplı cemiyet kurarar yerli işbirlikçilerdir hani bak anlaman için yazıyorum ama anlatmak kolay anlamak zor..ekümenliği isteyen ya Türk değil yada müslüman değildir. ben ekumeniklik diyenlere hain gözüyle bakıyorum bu yüzden tekrar yazıyorum bir daha cevap yazma..seninle uğraşacak vaktim yok.

sallamaya tam gaz devam : ) az önce alınan ayar sonrasında, şimdi de ben onu demek istememiştim, ben şöyle demek istemiştim, ben Atatürk zamanında kapalıydı dememiştimler başladı : )

ben bu tip kurumların, bu tip kiliselerin zamanında alet olduğu kirli oyunların farkındayım merak etme.benim ve senin farkında olduğun gibi Atatürk'de farkındaydı.bir çok devlet büyüğü de farkındaydı.daha benim savunduğumu anlamamış olman, halen adamların zamanında yaptıklarını bana örnek olarak göstermenden belli oluyor.ama savaş sonrası kendilerine Atatürk ve daha öncesine gidersek diğer Türk büyükleri tarafından gösterilen hoşgörününde farkındayım.ve bu hoşgörü, ömür boyunca bu tür kurumları yok sayma, bu etnik grupların boynuna sürekli olarak hain kolyesi asmak gibi eylemler içinde bulunan sizlerin kesinlikle anlayamayacağı birşeydir.

etnik grupların yönetim kadrosundaki isimlerin yaptığını o etnik grubun tümüne yoramazsın.bu açıdan ruhban okulunun açılmasıda isabetlidir, ki senin benim gibi tr vatandaşı olan insanların rahatlıkla din eğitimi almasını sağlar.

ayrıca megalo idea, istanbul'da ayrı bir özerklik edinme isteği değildir.bunu bir daha oku.

şu tırsaklığını da bi kenara bırak.sürekli bana cevap yazma modları.kardeşim cevap almak istemiyorsan sen cevap yazma.madem tırsıyorsun tartışma olsun bitsin.

cevap verebildiğim herşeye cevap yazarım.bunu unutma.eğer cevap veremiyorsam, haklısın der geçerim.

tekrardan not : mal'ın bayrak tutanı sensin.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

1903 bunu yazdı:

kaygusuz bunu yazdı:

sallamaya tam gaz devam : ) az önce alınan ayar sonrasında, şimdi de ben onu demek istememiştim, ben şöyle demek istemiştim, ben Atatürk zamanında kapalıydı dememiştimler başladı : )

ben bu tip kurumların, bu tip kiliselerin zamanında alet olduğu kirli oyunların farkındayım merak etme.benim ve senin farkında olduğun gibi Atatürk'de farkındaydı.bir çok devlet büyüğü de farkındaydı.daha benim savunduğumu anlamamış olman, halen adamların zamanında yaptıklarını bana örnek olarak göstermenden belli oluyor.ama savaş sonrası kendilerine Atatürk ve daha öncesine gidersek diğer Türk büyükleri tarafından gösterilen hoşgörününde farkındayım.ve bu hoşgörü, ömür boyunca bu tür kurumları yok sayma, bu etnik grupların boynuna sürekli olarak hain kolyesi asmak gibi eylemler içinde bulunan sizlerin kesinlikle anlayamayacağı birşeydir.

etnik grupların yönetim kadrosundaki isimlerin yaptığını o etnik grubun tümüne yoramazsın.bu açıdan ruhban okulunun açılmasıda isabetlidir, ki senin benim gibi tr vatandaşı olan insanların rahatlıkla din eğitimi almasını sağlar.

ayrıca megalo idea, istanbul'da ayrı bir özerklik edinme isteği değildir.bunu bir daha oku.

şu tırsaklığını da bi kenara bırak.sürekli bana cevap yazma modları.kardeşim cevap almak istemiyorsan sen cevap yazma.madem tırsıyorsun tartışma olsun bitsin.

cevap verebildiğim herşeye cevap yazarım.bunu unutma.eğer cevap veremiyorsam, haklısın der geçerim.

tekrardan not : mal'ın bayrak tutanı sensin.

he deyip geçiyorum.. çünkü kafan malki yazmadığım birşeyi yazdı diye gösterecek kadar malsın. neyse küfür etmiyorum.

ben ruhban okulu açılmasını(ekümenlik) isteyenlere hain(içerdeki düşman) dedim daha ne diyim...eveleme geveleme..

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    Dimi aslinda soyluycek cok seyin var da he deyip geciyosun.canim benim ya.bide kufretmicem demis.allah razi olsun cok sagol ya kufretsen halim nice olurdu.nasil cikardim insan icine ?

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek

millet bizim ülkeye söver kin besler :) bizde o ülkelere karşı barış tan bahsederiz :) göt yok bizimkilerde göt :) o başbakanda cumhurda hoşaf herifler :Ç

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek

7-19 bunu yazdı:

http://img413.imageshack.us/img413/4037/25595412276940990655800.jpg

sariyla yazan (sadece boyle onumuzde durabilirsiniz)

ja qifsha nenen greqis (yunanistanın anasını s*kim)

Bir Arnavut atasözü der ki: Burri pa arme si gruaja pa breke ! Silahsiz adam donsuz kadin gibidir !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Razorback
    Razorback's avatar
    Erkek

HighElf bunu yazdı:

7-19 bunu yazdı:

----------------------------
    Shumé miré vëlla. Ancak Yunanistanda çalışan akrabalarımdan duyumlarım Yunanistanda büyük bir devrimci kesimin bulunduğudur.Mesela faşist yunan polisi bir genci öldürdüğünde bir gecede 150 araba yakıldı sonra sokaklara çıkıldı halk tepkisi vardı zira.Çeşitli proleter komiteleri oluşumları Türk veya Arnavut düşmanlığının halk tarafından olmadığını sadece devlet ve din destekli düşmanlaştırma çabalarının olduğunu bas bas bağrıyorlar.Yani sizin sinirlendiğiniz milliyetçi faşist dindar Yunanlı veya Rumlar kolay parayı ellerinde tuttuklarından senaryolarla halkları birbirinine düşürmeye çalışmaktalar.
    Ben insanların birbirini tanımaması ve birbirine tahammül edememesinden ötürü anlaşmazsızlıkların çıktığına inanıyorum.Bir kişiyi tanıyarak değerlendirmek,tanımadan ona sıfat yapıştırmaktan daha vicdanlı bir durumdur.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Razorback bunu yazdı:

HighElf bunu yazdı:

7-19 bunu yazdı:

----------------------------
    Shumé miré vëlla. Ancak Yunanistanda çalışan akrabalarımdan duyumlarım Yunanistanda büyük bir devrimci kesimin bulunduğudur.Mesela faşist yunan polisi bir genci öldürdüğünde bir gecede 150 araba yakıldı sonra sokaklara çıkıldı halk tepkisi vardı zira.Çeşitli proleter komiteleri oluşumları Türk veya Arnavut düşmanlığının halk tarafından olmadığını sadece devlet ve din destekli düşmanlaştırma çabalarının olduğunu bas bas bağrıyorlar.Yani sizin sinirlendiğiniz milliyetçi faşist dindar Yunanlı veya Rumlar kolay parayı ellerinde tuttuklarından senaryolarla halkları birbirinine düşürmeye çalışmaktalar.
    Ben insanların birbirini tanımaması ve birbirine tahammül edememesinden ötürü anlaşmazsızlıkların çıktığına inanıyorum.Bir kişiyi tanıyarak değerlendirmek,tanımadan ona sıfat yapıştırmaktan daha vicdanlı bir durumdur.

Genelleme yapmak istemem ancak Yunanistan'da iş Türk düşmanlığına gelince Anarşisti, Komünisti, dincisi, faşisti birleşiyor.

arbeit macht frei
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zfc
    zfc's avatar
    Erkek

Galeyana gelmeyin, zihninizi yormayın. Lafla peynir gemisi yürümez.
    Gelirlerse görürler. iki iki daha dört.  

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozsar07
    ozsar07's avatar
    Erkek

1903

yazık sana yazık A.K.P 'yi savunacagım diye ihanet ve cehalet içine düşüyorsun

Ruhban okulunun kapatılma sebebini ve kapısına çivi ile çakılan papazı bir araştır

yada boşver böyle devam et ama en azından avatarını değiştir ihanet ettiğin degerlerin simgesini kullanma

ampul senin için daha uygun

Ne deli ne kör Ne sağır ne de sayrı Mutluyum kısacası Ve hiçbir şey istediğim yok Senden felek Ama yine de Ucuz olsun ekmek Ve pahalı olsun insan hayati.
Toplam Hit: 10164 Toplam Mesaj: 61