folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Yunanlılar Çıldırdı :)

Yunanlılar Çıldırdı :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hitbaytar
    hitbaytar's avatar
    Erkek
    Uydu kıyameti
    Yunan Kara Kuvvetleri’nin, askeri üslerin uydu fotoğraflarının çekilmesi için bir Türk firmasıyla anlaşması, tepki yarattı

Yunan Kara Kuvvetleri’nin, askeri üslerin uydu fotoğraflarının çekilmesi için bir Türk firmasıyla anlaşması, Atina’da büyük tepki yarattı. Yunan basını "Milli sırlar başka, serbest pazar başkadır" manşetiyle orduyu eleştirdi.

YUNANİSTAN’da Kara Kuvvetleri Coğrafya Dairesi için 2006 yılınan Haziran ayında açılan ihaleyi, dünyanın en büyük ticari uydu görüntüleme sistemine sahip olan GeoEye şirketine ait "Space Consulting" adlı bir firma kazandı. Sahibi olduğu Ikonos adlı uydunun yüksek çözünürlüklü görüntülerini, görüntülenen bölgelere göre çeşitli ülkelerdeki temsilcilerine devreden çokuluslu şirket, 1.35 milyon euro teklif ederek ihaleyi aldı. Fakat kısa bir süre sonra Atina’da kıyamet koptu; çünkü söz konusu firmanın, Ortadoğu ile Avrupa ve Asya’nın uydu görüntüsü haklarını Türk firması İnta’ya devretmişti.

Yunan medyası, "Türk yetkililer Yunan askeri üslerini uydudan bedava izleme lüksüne sahip. Oysa Yunanistan aynı şeyi yapmak için yüzbinlerce euro harcıyor" diye ayağa halktı. Ikonos’un bugüne kadar pek çok askeri üs de dahil olmak üzere Yunanistan’ın kara ve deniz alanının yüzde 25’inin yüksek çözünürlüklü görüntülerini aldığı ileri sürüldü. To Vima "Yunanistan’ın uydu fotoğraflarını Türkiye’ye çektirmesi ancak kötü bir casus filminin senaryosu olabilir. "Yunanistan, Türk BBG’sinin gözetimi altında" dedi. To Vima, "Milli çıkarların korunması ve milli sırlar başka, serbest ekonomi başka şeydir" diyerek askeri ve siyasi yetkililere çattı.

hurriyet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    yeni bir izleme uydusu gönderecez seneye daha durrr :)))

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------

dai şu uydu muhabbetini biraz daha açsana 

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hitbaytar
    hitbaytar's avatar
    Erkek

benim sinir oldugum, böyle bugün var yarın yok bi işe, yunan basını hemen tepkisini koymus, ama bizimkiler! rumlar, yunanlar banka alıyo, kimse cıkıp milli çıkardan bahsetmio, ben sizin a.g

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HackMan
    HackMan's avatar
    Erkek
    Bu yunanlar harbi şerefsizler... Ulan sadece firma ile anlaşma yapacaksınız. Türkler sizin gibi kancık mı ki bilgileri sızdırsın. Firma sadece onlar için çalışacaktır... Ama gel gör ki bu yunanlıdan bi b*k olmaz zaten. Boş ver ben olsam ihaleyi iptal ederdim izlemezdim aq. Biz bu iman gücüyle osursak yıkarız ipneleri...

Sevmekten Korkmuyorum; Kitabını çalıştım... Başımdan geçmişi var; her cefaya alıştım...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek

HackMan bunu yazdı:
    Bu yunanlar harbi şerefsizler... Ulan sadece firma ile anlaşma yapacaksınız. Türkler sizin gibi kancık mı ki bilgileri sızdırsın. Firma sadece onlar için çalışacaktır... Ama gel gör ki bu yunanlıdan bi b*k olmaz zaten. Boş ver ben olsam ihaleyi iptal ederdim izlemezdim aq. Biz bu iman gücüyle osursak yıkarız ipneleri...

yok ole bişe:) yeri gelirse bizimkiler ole bi izlerki (: osursak yıkılırlar dıye bişi yok yunanıstan dedgın avrupanın küçük cocugu  

http://twitter.com/#!/yasiinergul
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    wert bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

dai şu uydu muhabbetini biraz daha açsana 

dayı tubitak a yaptırıyo devlet sırf askeri izleme amaçlı 2008 de gönderecekler şuan

türkiyenin kullandığıda türkiyenin değildir büyük ihtimal çünkü izleme amaçlı uydusu yok

ama  iletişim amaçlı var 1b 1c 2a var buda bişidi unuttum ama bu sırf izleme ABD nin varya uydudan adam ne bok yiyosa gösteriyo :) 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    yunana skumm sana bişey olmasın :)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    heee türksatlar gibi başkaları yapıp bize verio bende biz yapıp fırlacaz zannettim

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    kapak 2 yunanlıların a.q

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DataDiver
    DataDiver's avatar
    Erkek

bizimkiler google maps den print screen alıp, alın çektik fotoları die verir onlara :D

Toplam Hit: 2579 Toplam Mesaj: 12