folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yunanlıların Hayali

Yunanlıların Hayali

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

adamların hayalleri, bilimsel çalışmaları bile bir acayip

ermeniden yunandan dost olurmu olmazmı hep birlikte görelim

http://video.google.com/videoplay?docid=1821930827019541608&hl=en 

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    adamların yıllardır hayalidir türk toprakları yıllardır bütün nesillerine öğretirler. ama emellerine ulaşamadılar şimdide böyle hayali şeylerle avunuyorlar

Living Death
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bboy_kaya
    bboy_kaya's avatar
    Erkek
    o videodaki bomba tüm yunanlıların dötlerine girsin!! :D hatta, dötlerinde patlasınn!!

Love is nothing without fucking!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

birgun su forumda bir yunanli lafi, bir ermeni lafi, bir kurt lafi, bir ulkeyi bolmek isteyen lafi gecince biride kufur etmesin disimi kiracagim.

kardesim kufur edince onlara karsi ustunluk saglayabiliyormusun, mahalle kavgasi mi bagira bagira kufur edince uste gececegini mi saniyorsun,

adamlar bilimsel calisma yapiyorlar diye yazi yaziliyor cevap "o bilimsel calismadaki fize d.tlerine girsin patlasin"

aferim bu ulke boyle kurtulur zaten... 

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RemotE
    RemotE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ben bu video da türk bayrağı göremedim yada ben mi körüm ..

Yoksa Siz O Kırmızı Noktayı Türk Bayrağı Olarak mı Algılıyorsunuz ?

Bizi Satanı Biz Bedavaya Veririz..! http://www.intikal.org - http://www.ohbea.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek
    türk bayragı yok zaten ege bölgesine yollanan bir jüze animasyonu gibi manisa hedefli la bizimkiler bunu sapanla indiri  ucak yakaladım diye evlerine götürürler

cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    yA SAÇMALIĞIN BU KADARI YA O REKET DUNYA KADAR BIR YIGIN DALGA YAYACAK USTELIK ISI YAYARAK HAREKET EDECEK BIZIM SVUNMA SISTEMLERIMIZIN HIC BIRI FARK ETMEYECEK. Hadı onuda bıraktım bu ucak bızım kıta sahanlıgımıza yaklastıgı anda zaten takıbe alınıyor. Tam alak bunlar ya
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rEfLeX
    rEfLeX's avatar
    Erkek

cyrpt bunu yazdı:
    -----------------------------
    yA SAÇMALIĞIN BU KADARI YA O REKET DUNYA KADAR BIR YIGIN DALGA YAYACAK USTELIK ISI YAYARAK HAREKET EDECEK BIZIM SVUNMA SISTEMLERIMIZIN HIC BIRI FARK ETMEYECEK. Hadı onuda bıraktım bu ucak bızım kıta sahanlıgımıza yaklastıgı anda zaten takıbe alınıyor. Tam alak bunlar ya
    -----------------------------
    kuralları okuman lazım senin hatta yapıyon ban

Forum,Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı... :| 20 senelik hayatımda 15 aylık reklam arasıı...izmirr / gaziemir..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustang1
    mustang1's avatar
    Erkek

arkadaşlar şunu bilelim küfredinve bişi olmuyo ayriyetten bu yunanlıların saçma düşüncelerinden bi tanesidir böle bişey olamaz olması mümkün değildir yunanlılar kim bize bomba atmak şu aralar karasularımızı ihlal ediyolar ara sıra ama bu onların çocukluğudur onlara uymayız biz bizim arkamızda biz varız başka kimse yok onların arkasında dünya var ama bu boyun eyeceğimiz anlamına gelmiyor tabiki biz ibze ve dünyaya yeteriz siz kafanızı yormayın...

tariqat of tahribata saygılarımla...

UmUt Bu ToPrAkLaRdAn GiDeLi ÇoK OlDu...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

hacılar coşmayın altı üstü simülasyon... biz aynı şeyi yapsak onlara zara vermiş olurmuyuz? tabiki hayır.. bu yüzden

onlarda bi halt edemeyecekler.. ayrıca bakıyorumda baya aşmış bu mallar akıllarınca füzeyi atacak füze karasularını

geçecek tabi imha edilmeden... sonra sınırlarımıza girecek içlere doğru ilerleyecek... tabi zaten türkiye babalarının

çiftliği o gittiği 200 kmye yakın yolda ne füze savunma sistemi olacak ne bi radar olacak hiç kimse karşılık vermeyecek

hiç kimse farketmeyecek yunanların füzesini tabi çok olası bişey bu peahh!!!

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek

ya bunda Türkiye 'yle alakalı bi kısım yok .. içtin mi dostum sen .. nerden estide bu video geldi buralara hey allam yaw ;)

bırakında yapsınlar çalışmalarını istediklerini gibi. bize ne bundan..

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
Toplam Hit: 2605 Toplam Mesaj: 22