Yunanlıların Hayali
-
adamların hayalleri, bilimsel çalışmaları bile bir acayip
ermeniden yunandan dost olurmu olmazmı hep birlikte görelim
http://video.google.com/videoplay?docid=1821930827019541608&hl=en
-
adamların yıllardır hayalidir türk toprakları yıllardır bütün nesillerine öğretirler. ama emellerine ulaşamadılar şimdide böyle hayali şeylerle avunuyorlar
-
o videodaki bomba tüm yunanlıların dötlerine girsin!! :D hatta, dötlerinde patlasınn!!
-
birgun su forumda bir yunanli lafi, bir ermeni lafi, bir kurt lafi, bir ulkeyi bolmek isteyen lafi gecince biride kufur etmesin disimi kiracagim.
kardesim kufur edince onlara karsi ustunluk saglayabiliyormusun, mahalle kavgasi mi bagira bagira kufur edince uste gececegini mi saniyorsun,
adamlar bilimsel calisma yapiyorlar diye yazi yaziliyor cevap "o bilimsel calismadaki fize d.tlerine girsin patlasin"
aferim bu ulke boyle kurtulur zaten...
-
Ben bu video da türk bayrağı göremedim yada ben mi körüm ..
Yoksa Siz O Kırmızı Noktayı Türk Bayrağı Olarak mı Algılıyorsunuz ?
-
türk bayragı yok zaten ege bölgesine yollanan bir jüze animasyonu gibi manisa hedefli la bizimkiler bunu sapanla indiri ucak yakaladım diye evlerine götürürler
-
yA SAÇMALIĞIN BU KADARI YA O REKET DUNYA KADAR BIR YIGIN DALGA YAYACAK USTELIK ISI YAYARAK HAREKET EDECEK BIZIM SVUNMA SISTEMLERIMIZIN HIC BIRI FARK ETMEYECEK. Hadı onuda bıraktım bu ucak bızım kıta sahanlıgımıza yaklastıgı anda zaten takıbe alınıyor. Tam alak bunlar ya
-
cyrpt bunu yazdı:
-----------------------------
yA SAÇMALIĞIN BU KADARI YA O REKET DUNYA KADAR BIR YIGIN DALGA YAYACAK USTELIK ISI YAYARAK HAREKET EDECEK BIZIM SVUNMA SISTEMLERIMIZIN HIC BIRI FARK ETMEYECEK. Hadı onuda bıraktım bu ucak bızım kıta sahanlıgımıza yaklastıgı anda zaten takıbe alınıyor. Tam alak bunlar ya
-----------------------------
kuralları okuman lazım senin hatta yapıyon ban -
arkadaşlar şunu bilelim küfredinve bişi olmuyo ayriyetten bu yunanlıların saçma düşüncelerinden bi tanesidir böle bişey olamaz olması mümkün değildir yunanlılar kim bize bomba atmak şu aralar karasularımızı ihlal ediyolar ara sıra ama bu onların çocukluğudur onlara uymayız biz bizim arkamızda biz varız başka kimse yok onların arkasında dünya var ama bu boyun eyeceğimiz anlamına gelmiyor tabiki biz ibze ve dünyaya yeteriz siz kafanızı yormayın...
tariqat of tahribata saygılarımla...
-
hacılar coşmayın altı üstü simülasyon... biz aynı şeyi yapsak onlara zara vermiş olurmuyuz? tabiki hayır.. bu yüzden
onlarda bi halt edemeyecekler.. ayrıca bakıyorumda baya aşmış bu mallar akıllarınca füzeyi atacak füze karasularını
geçecek tabi imha edilmeden... sonra sınırlarımıza girecek içlere doğru ilerleyecek... tabi zaten türkiye babalarının
çiftliği o gittiği 200 kmye yakın yolda ne füze savunma sistemi olacak ne bi radar olacak hiç kimse karşılık vermeyecek
hiç kimse farketmeyecek yunanların füzesini tabi çok olası bişey bu peahh!!!
-
ya bunda Türkiye 'yle alakalı bi kısım yok .. içtin mi dostum sen .. nerden estide bu video geldi buralara hey allam yaw ;)
bırakında yapsınlar çalışmalarını istediklerini gibi. bize ne bundan..