Yurt Arıyorum
-
devlet yurdunda 3000 küsürlede yedekteyim.marmara üni. mühendislik kazandım.haydarpaşa yakınlarında yurt arıyorum.istnbulda değilim pazar günü kayıt için geldiğimde yurt işinide halletmek istiyorum.şimdiden yardımcı olcaklara teşekkürler.
-
Ne oldu Altunizade'ye gelecektin?
-
Opter bunu yazdı:
-----------------------------
--------------------------hocam orada boşluk olana kadar kalacak bi yer lazım.artık ne kadar sürerse...
-
devlet yurdundan umudunu kes hocam yedek 1000'e kadar alabiliyor diye biliyorum. bi yurt vardı ismini hatırlayınca yazarım.
-
kukunku bunu yazdı:
Opter bunu yazdı:
--------------------------hocam orada boşluk olana kadar kalacak bi yer lazım.1-1,5 ay kadar
-----------------------------Misafir olarak kalırsın orada. Geri kalanların hepsi cemaat yurtları, 1 tane normal özel yurt var kadıköy rıhtım'da o da. 500 lira gibi bir şey yemek vs. de yok. Üstelik hepsi kontrat yaptırıyor. 1 sene mecbur ödemek zorunda kalırsın
@PCoder
İstanbulda yedek 8binlere kadar alıyor hocam.
-
misafir işi nasıl oluyor hocam?şimdi gidince açıkta kalmayalım.
-
Geçen seferde açıkladım diye hatırlıyorum ama gene açıklayayım. Sen okula kaydını yaptırdın mı?
-
günlük 5-7 TL arası bi maliyeti var misafir kalmanın..
ama prosedür nedir bende bilmiyorum.
-
Opter bunu yazdı:
Geçen seferde açıkladım diye hatırlıyorum ama gene açıklayayım. Sen okula kaydını yaptırdın mı?
-----------------------------pazar günü kayıt için gelicem.daha yaptırmadım
yok hocam açıklamadın :)
-
kukunku bunu yazdı:
Opter bunu yazdı:
-----------------------------Öyle hatırlıyorum demek ki. Pazar günü kayıt için geldiğinde kalacak yerin varsa istanbul'da kal ya da bir otelde kal. Pazartesi gün yurt genel müdürlüğüne git çapa'da ki. Oradan bir yazı alacaksın. Adama durumu anlat. Yedek sıram şu, altunizade'de misafir olarak kalmak istiyorum de. adam sana bir kağıt verecek. Onunla birlikte yurda gelip kaydını yaptır 1 aylık. 1 ayı bulmaz çıkar zaten yurt.
-
kukunku bunu yazdı:
Opter bunu yazdı:
-----------------------------Öyle hatırlıyorum demek ki. Pazar günü kayıt için geldiğinde kalacak yerin varsa istanbul'da kal ya da bir otelde kal. Pazartesi gün yurt genel müdürlüğüne git çapa'da ki. Oradan bir yazı alacaksın. Adama durumu anlat. Yedek sıram şu, altunizade'de misafir olarak kalmak istiyorum de. adam sana bir kağıt verecek. Onunla birlikte yurda gelip kaydını yaptır 1 aylık. 1 ayı bulmaz çıkar zaten yurt.
kralsın!!!