folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yurt Başvuruları

Yurt Başvuruları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek

Hocalar hepinize öncelikle merhaba malumunuz üniversiteye adım attık bu yurt işini nezaman halledicez başlamışmıdır.bilgilendirseniz sevinrim.

arbeit macht frei
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dede
    dede's avatar
    Erkek

bende bekliyorum başvuruları bide kalan birisi yurtlarda rahat edermiyiz falan bi bahsederse iyi olur başka konu açmayalım

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

şuan biraz uzağımda konuya kyk'nın sitesine bakın (kredi ve yurtlar kurumu) yurtlarda rahat edermisiniz sorusuna kazandığınız üni'nin yurtlarında araştırma okuyanlar varsa onlara sorarak cevaplar aramak daha iyi olur her üniversitenin yurdunun kalitesi rahatlığı farklı sonuçta :)

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaşlar tercih sonuçları açıklandımı neden yurt konuşuyonuzki şimdiden

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek

aynen bu tercihler açıklanmadan millet ne oluyoruz. ayrıca bu ögrenim kredisi ve burs olayını açıklayacak bi babayigit yokmu nedir yenilirmi içilirmi ? kime nereye başvuruyoruz ? 

Dur be kadınnnn....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

A_REX bunu yazdı:
    -----------------------------

aynen bu tercihler açıklanmadan millet ne oluyoruz. ayrıca bu ögrenim kredisi ve burs olayını açıklayacak bi babayigit yokmu nedir yenilirmi içilirmi ? kime nereye başvuruyoruz ? 

kykdan başvurcaksınız yine işte belirli bi tarih aralığında açılcak başvurular kasım gibi açıklanıyo ocakta krediler burslar yatmaya başlıyo

burs geri ödemesiz oluyo çok zor veriyolar

kredi geri ödemeli zaten eğer çıkınca işlemlerini yaparken çıktı alıyosun orda belirli süre zarfından sonra ödemeye başladığında kaç para totalde ödiyceğin yazıyo 9milyar küsür gibi gibi şuanlık 1kredi : 240 lira. Burslarda x2 x3 olayı var. bunlarda milli sprocu gibi şeyler x2 beya x3 geliyo diye biliyorum bide okul birincilerine felan

240x2

240x3 çok zor ama :D

ek bilgi : şimi harçlar okula başlarken ödeniyo e harç çıktımı çıkmadımı bilmiyosun bazı üniversiteler sizi harç çıktı olarak görüyo yani 360 lira ödenemeniz gerekirken 30 lira istiyolar harç olarak eğer harç çıkmazsa farkını alıyolar ama harç %98 çıkıyo. Tabi yinede öğrenci işlerini ararsınız teyit etmek için

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

Hayırlı olsun...

ZalımMadam.10.07.24
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

şimdi kyk ya başvurunca üniversite yurduna başvurmuş oluyor muyuz? yoksa onların başvuruları ayrı mı? mesela itü'nün yurtları.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

g2k bunu yazdı:

şimdi kyk ya başvurunca üniversite yurduna başvurmuş oluyor muyuz? yoksa onların başvuruları ayrı mı? mesela itü'nün yurtları.

+1 bende bu olayı soracaktım. şimdi kyk yurtları ünilerin yurtları ayrı başvuruları falan ayrı mı :|

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek

ünilerin yurdu yoktu kyk bakar hepsine

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

dede bunu yazdı:

bende bekliyorum başvuruları bide kalan birisi yurtlarda rahat edermiyiz falan bi bahsederse iyi olur başka konu açmayalım

-----------------------------;

ben yarı özelde kalıyorum , on numara eğer öyle bir yarı özel çıkarsa yaşarsınız :) 
    3 kişilik oda , odada mini buzdolabı , duvarda tv , baza yatak, herkese komidin , çalışma masası , pc koltuğu, büyük çift kapılı dolap ve odada tuvalet banyo.kapını kilitleyip çıkıyorsun odandan.aylık 189 lira

normal ücretli yurtları tavsiye etmem ,ama devlet onlardada iyileştirme çalışmalarına gitti.binaları ve imkanları yeniliyor yavaş yavaş. 

Toplam Hit: 1620 Toplam Mesaj: 17