Yurt Başvuruları
-
Hocalar hepinize öncelikle merhaba malumunuz üniversiteye adım attık bu yurt işini nezaman halledicez başlamışmıdır.bilgilendirseniz sevinrim.
-
bende bekliyorum başvuruları bide kalan birisi yurtlarda rahat edermiyiz falan bi bahsederse iyi olur başka konu açmayalım
-
şuan biraz uzağımda konuya kyk'nın sitesine bakın (kredi ve yurtlar kurumu) yurtlarda rahat edermisiniz sorusuna kazandığınız üni'nin yurtlarında araştırma okuyanlar varsa onlara sorarak cevaplar aramak daha iyi olur her üniversitenin yurdunun kalitesi rahatlığı farklı sonuçta :)
-
arkadaşlar tercih sonuçları açıklandımı neden yurt konuşuyonuzki şimdiden
-
aynen bu tercihler açıklanmadan millet ne oluyoruz. ayrıca bu ögrenim kredisi ve burs olayını açıklayacak bi babayigit yokmu nedir yenilirmi içilirmi ? kime nereye başvuruyoruz ?
-
A_REX bunu yazdı:
-----------------------------
aynen bu tercihler açıklanmadan millet ne oluyoruz. ayrıca bu ögrenim kredisi ve burs olayını açıklayacak bi babayigit yokmu nedir yenilirmi içilirmi ? kime nereye başvuruyoruz ?
-----------------------------kykdan başvurcaksınız yine işte belirli bi tarih aralığında açılcak başvurular kasım gibi açıklanıyo ocakta krediler burslar yatmaya başlıyo
burs geri ödemesiz oluyo çok zor veriyolar
kredi geri ödemeli zaten eğer çıkınca işlemlerini yaparken çıktı alıyosun orda belirli süre zarfından sonra ödemeye başladığında kaç para totalde ödiyceğin yazıyo 9milyar küsür gibi gibi şuanlık 1kredi : 240 lira. Burslarda x2 x3 olayı var. bunlarda milli sprocu gibi şeyler x2 beya x3 geliyo diye biliyorum bide okul birincilerine felan
240x2
240x3 çok zor ama :D
ek bilgi : şimi harçlar okula başlarken ödeniyo e harç çıktımı çıkmadımı bilmiyosun bazı üniversiteler sizi harç çıktı olarak görüyo yani 360 lira ödenemeniz gerekirken 30 lira istiyolar harç olarak eğer harç çıkmazsa farkını alıyolar ama harç %98 çıkıyo. Tabi yinede öğrenci işlerini ararsınız teyit etmek için
-
Hayırlı olsun...
-
şimdi kyk ya başvurunca üniversite yurduna başvurmuş oluyor muyuz? yoksa onların başvuruları ayrı mı? mesela itü'nün yurtları.
-
g2k bunu yazdı:
şimdi kyk ya başvurunca üniversite yurduna başvurmuş oluyor muyuz? yoksa onların başvuruları ayrı mı? mesela itü'nün yurtları.
-----------------------------+1 bende bu olayı soracaktım. şimdi kyk yurtları ünilerin yurtları ayrı başvuruları falan ayrı mı :|
-
ünilerin yurdu yoktu kyk bakar hepsine
-
dede bunu yazdı:
bende bekliyorum başvuruları bide kalan birisi yurtlarda rahat edermiyiz falan bi bahsederse iyi olur başka konu açmayalım
-----------------------------;
ben yarı özelde kalıyorum , on numara eğer öyle bir yarı özel çıkarsa yaşarsınız :)
3 kişilik oda , odada mini buzdolabı , duvarda tv , baza yatak, herkese komidin , çalışma masası , pc koltuğu, büyük çift kapılı dolap ve odada tuvalet banyo.kapını kilitleyip çıkıyorsun odandan.aylık 189 lira
normal ücretli yurtları tavsiye etmem ,ama devlet onlardada iyileştirme çalışmalarına gitti.binaları ve imkanları yeniliyor yavaş yavaş.