Yurt Dışı Gezilerinizde Faydası Olur
-
Gezdiği 23 tane ülkede barınma ve rehber sorununu burdan çözen bir arkadaşımın tavsiyesi ile bende denedim. Sonuç olumlu.
Eminim tahribatta da işine yarayacak birilieri olur
-
saolsın hocam lazım olucaktdır bana
-
istanbul kısmına yazmış bu adam kesin tbt'den birisi ? :D
hi everybody.I m looking for someone who will english practice with me(foreigner)so I can teach turkish her/him. I can already speak english but I want to be better. I live in uskudar 10 mins to kadıkoy.will be happiest person in the world if ı find someone to practice with me we can meet in my place or her/him place and drink sometings during meeting..thanks.. -
Bizim içimizde bolca yok mu bu konulardan Japonya Hakkında Her Şeyden >>>> Şey Hakkında Her Şey e kadar tüm dünyayı geçenlerde tanımıştık :D
-
çızık
-
zeybekustasi bunu yazdı
Bizim içimizde bolca yok mu bu konulardan Japonya Hakkında Her Şeyden >>>> Şey Hakkında Her Şey e kadar tüm dünyayı geçenlerde tanımıştık :D
tanımak filan değilde. gidince kalacağın yer konusu gezilecek mekanlar konusunda arkadaşlar yardımcı oluyo. kimisi sadece gezdiriyo, kimisi misafir ediyo, kimileri de her ikisini de yapıyo
trooper tarafından 31/Oca/13 16:04 tarihinde düzenlenmiştir -
trooper bunu yazdızeybekustasi bunu yazdı
tanımak filan değilde. gidince kalacağın yer konusu gezilecek mekanlar konusunda arkadaşlar yardımcı oluyo. kimisi sadece gezdiriyo, kimisi misafir ediyo, kimileri de her ikisini de yapıyo
Gelin hocam, hem gezdireyim hemde misafirim olun.
Misal: Helyum bu Agustos'ta geliyor. Hahahaha TBT Osaka Bulusmasi. Ne hava olur ama. Millet istanbul, izmir, kayseri. Bizler ise kitalar arasi bulusma yapacaz.
sniperscope tarafından 31/Oca/13 16:13 tarihinde düzenlenmiştir -
bi ara tbt den bisiklet turuna çıkan
otostop turlarına çıkmış insanları paylaşanlar vardı
insanlardaki cesarete hayran kalıyorum ben merkeze inmeye üşeinirim adamlar bisikletle 30km gidiyor
-
samaccc bunu yazdı
insanlardaki cesarete hayran kalıyorum ben merkeze inmeye üşeinirim adamlar bisikletle 30km gidiyor
Otostop cok zevkli ama Turkiye'de tehlikeli hocam.
bir keresinde Antalya'da neredeyse gotu kaybediyordum, bir keresinde ise bi alman hatun goturmustum.
-
sniperscope bunu yazdısamaccc bunu yazdı
Otostop cok zevkli ama Turkiye'de tehlikeli hocam.
bir keresinde Antalya'da neredeyse gotu kaybediyordum, bir keresinde ise bi alman hatun goturmustum.
edit//
zeybekustasi tarafından 31/Oca/13 16:33 tarihinde düzenlenmiştir -
sniperscope bunu yazdıtrooper bunu yazdızeybekustasi bunu yazdı
Gelin hocam, hem gezdireyim hemde misafirim olun.
Misal: Helyum bu Agustos'ta geliyor. Hahahaha TBT Osaka Bulusmasi. Ne hava olur ama. Millet istanbul, izmir, kayseri. Bizler ise kitalar arasi bulusma yapacaz.
çok teşekkür ederim. nasip olursa oralarada gelicem
I need someone(foreigner) who will speak english with me.