Yurt Dışı Pasaport Vize Uçak Bileti Hk
-
enes bunu yazdı
Amsterdam - Paris Eurostar hızlı trenler var, kullanışlı hocam. Başına bir olay mı geldi ?
londra dediğin gibi çok mu pahalı.
1 hafta otele ne kadar veririz ortalama? -
absconder bunu yazdı
Acaba öğrenciler için kolaylığı var mı? Yaz tatili için gidip bir şeyler katmak bakımından? Çalışıp kendi ihtiyaçlarımızı karşılayabilir miyiz?
Vize çalışma izni vermez, öğrenciye tek kolaylık 2015 te gelen bir yasa ile harçsız pasaport alabilmen
-
1pound 4.55 // 1 euro 3.92 // 1 dollar 3.72
2 haftadır tüm hollandayı dolastım is sebebiyle. trenler falan 40euro yani söyle söyliyeyim ortalama 100 euro falan harcadım günde hersey dahil (konaklama ev var ona para vermedim)
is dısında yurt dısı biraz sıkıntılı hele londra falan baya pahalı hocam.
copenhag da yasamıs biri olarak söyleyeyim bu arada londra = cph :)
bence biraz bekle dolar ve euro düssün öyle bak bu islere. -
avezgista bunu yazdıenes bunu yazdı
Amsterdam - Paris Eurostar hızlı trenler var, kullanışlı hocam. Başına bir olay mı geldi ?
londra dediğin gibi çok mu pahalı.
1 hafta otele ne kadar veririz ortalama?£1 = 4.55TL ve sen £1 sadece 0.5mll bir su alabilirsin :)
otel tamamiyle kalacağın bölgeye göre değişir. Londra 6 bölgeden oluşuyor. Ama 6.bölgeden 1.bölgeye yani merkeze gitmen sadece (40-50dk sürüyor trenle) bu trenlerin de £15-20 ücretleri var.
-
Kirmizi27 bunu yazdıavezgista bunu yazdı
öğrenci değilim, illa londra olacak diye bir şey de yok, ama aklıma orası gelmişti, eğer başka fikirler varsa onları da görelim.
yazın gitmeyi düşünüyorum ramazandan sonra hatta.dostum ukrayna hem vize istemiyor hemde uçak bileti ucuz. düşün istersen
nasıl yani biletimi alıyorum pasaportu göt cebime koyup sallaya sallayagidiyommu?
yoksa en azından vizze olmasa da öncesinden aga ben gelicem demek gerekiyor mu ?
-
@joe
hocam öyle yeşilpasaport gibi çıkıp gidemiyorsun sanırım internetten online vize almak gibi şeyleri var sanırım mesela dubai için 100dolar yatırıyorsun internetten hemen vizeni veriyor gibi
-
-
nurk bunu yazdı
2 haftadır tüm hollandayı dolastım is sebebiyle. trenler falan 40euro yani söyle söyliyeyim ortalama 100 euro falan harcadım günde hersey dahil (konaklama ev var ona para vermedim)
bence biraz bekle dolar ve euro düssün öyle bak bu islere.Evet herkes londranın çok pahalı olduğunu söylüyor, fikrim değişti yani. Ama ben hiç yurt dışına çıkmadığım için şimdi nerelere gitsem acaba diye kararsızım?
-
avezgista bunu yazdınurk bunu yazdı
bence biraz bekle dolar ve euro düssün öyle bak bu islere.Evet herkes londranın çok pahalı olduğunu söylüyor, fikrim değişti yani. Ama ben hiç yurt dışına çıkmadığım için şimdi nerelere gitsem acaba diye kararsızım?
ukrayna sırbistan saraybosna balkan ülkerine bakabilirsin hocam hem ucuzlar hemde hatun kaliteside güzel hemde doğal güzel yerleri var diye biliyorum senin gitme amacına kalmış herşey tabi euro olmuş 4 lira her türlü öğrenci adamı zorlar ama açıp vloglara bakmakta fayda var yada seyahat bloglarına adamlar gezmiş anlatmış ne nerede ucuz nasıl yapılır diye kendim sırbistana gitmeyi düşünüyorum. sonrasında pederle valideyi alıp saraybosnaya seyahat planım var. anne tarafı boşnak çerkes topraklarını görsünler biraz birde boşnak böreği şükela diyorlar yerinde tatmak istiyorum :D
-
joe_black bunu yazdıKirmizi27 bunu yazdıavezgista bunu yazdı
öğrenci değilim, illa londra olacak diye bir şey de yok, ama aklıma orası gelmişti, eğer başka fikirler varsa onları da görelim.
yazın gitmeyi düşünüyorum ramazandan sonra hatta.dostum ukrayna hem vize istemiyor hemde uçak bileti ucuz. düşün istersen
nasıl yani biletimi alıyorum pasaportu göt cebime koyup sallaya sallayagidiyommu?
yoksa en azından vizze olmasa da öncesinden aga ben gelicem demek gerekiyor mu ?
Ukrayna'da 60 güne kadar vizesiz kalabilirsin , havaalanında konaklama rezervasyonunu gösterirsin , belki bir de dönüş uçak bileti.