Yurt Dışı Yasağı
-
Merhaba arkadaşlar
Benim oturum vizem sebebi ile 23 marta kadar takipsiz yurtdısına çıkma yasagım var yani türkiyeye geri dönemiyorum.
ancak çok acil 2 gün içerisinde gitmem gerekiyor, konsolosluk ile konustum 850 euro ödeyerek aciliyet vizesi gibi birşeyden söz etti, bunu vericek param yok suanda maaşım 20 martta yatıcak.
cıkıs yasagı oldugu halde ülkede çıkarsam ne kadar ceza ödüyorum bilen var mı acil lazım?
not: konu yeri yanlış biliyorum bi 10 dk gözüksün cevap bilen çıkarsa sevinirim.
-
up
-
1. ülkeden çıkış yasağın olduğu halde seni çıkarıcaklar mı ?
2. x6'nın çakmaklığı sat.
-
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------1. ülkeden çıkış yasağın olduğu halde seni çıkarıcaklar mı ?
-----------------------------
Unutmuyor :| -
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------1. ülkeden çıkış yasağın olduğu halde seni çıkarıcaklar mı ?
-----------------------------2.ye sesli güldüm :D
-
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------ooooo bu iyi geldi
-
takipsiz cıkabilirim ama gelirken sorun yaşıyorum vizede gözüküyor vermeyebilirler oturum kartını bunun tam olarak cezasını merak ediyorum
x6 funny
zira sorun para degil benim yarın gitmem gerekiyor 3 gün sonraya parayı bulurum bi şekilde
-
derken tmmdır arkadaşlar, sorunu çözdüm yarın gidiyorum teşekkürler
-
400 bin euroyla yatırım icin buraya konu acan sen degil miydin ?
paran yok ?
neyse halletmissin zaten.
-
bendim
o paraların yönetimi öle bankadan 200 euro çekeyim 300 euro yatırayım olmuyor
-
amk turk konsolosluklari hic siklemiyolar. benimde subat 2011'de pasaport suresi bitti. gorustum tamam haber vericez dediler. 4 ay oncesine kadar ses cikmadi aradim ettim sonuc yok. en son 4 ay once yolladim. amk bi kase basip yollucak pasaportu 4 ay oyaladi.2 hafta once pasaport elime ulasti.1 sene pasaportsuz 4 ayda calisma izinsiz kaldim yakalasalar opucekler. kac kere pasaport paralari kayboldu.
ara bagir cagir konsolosluga. sike sike yardim etmek zorundalar sana.