Yurt Dısına Pc Götürmek
-
arkadaşlar bu hafta almanya ya gidiyorum evdeki pc kasasını sökerek anakart hdd vga vs parcalarını götürmek istiyorum acaba hava alanında bi sorun cıkarmı daha önce götüren veya duyan bilgisi olan varmı
-
hiç uçağa binmedim. elektronik alet diye almazlar belki.. uçağın güvenliği filan için
-
psp mp3 telefon gibi ufak tefek seyleri gecirdimde kasayi gecirirlermi bilmem. suan yolcu basina kac kg goturebiliyoruz ?
-
benımde o konuda şüphem var ama leptop götüren çok insan gördüm onda sorun cıkmadıgını biliyorum şimdi götürüp şansımı denicem ama hava alanına yanlız gidicem eger götüremessin derlerse çöpe atmak zorunda kalcam onun için emin olmak istiyorum
bazı şirketler 20 kg thy 30 kg bagaj hakkı veriyo
-
ben kıbrısa getidim masaüstü. bir sorun çıkarmadılar hatta normal bagajlar gibi bantla götürmediler kırılmasın die elle götürdüler.
-
arkadaslar ben dıs kasayı götürmicem içindeki parçaları söküp anakart kutusuna koycam bavulun içinde bagaj bölümüne atıcam kıbrıs la avrupa aynımıdır acaba:S
-
ha hocam bir aletten 3 taneden fazla olmadikca sorun olmuyor diye biliyorum. sen kutula koy bagaja olmadi gosterirsin sorun olmaz.
-
sonradan kargoyla gonder hıc ugrasma ?
-
arkadaslar kimse olumsuz bi yorum yapmadı bende buna dayanarak şansımı denicem bi sorun cıkarsa orda gözüme kestirdiğim birine hediye etcem artık parçaları:)
-
sorun etmiyorlar amerikadan dönüşte öyle olmuştu sadece limit var. he limiti aşcak gibiyse uçaktan biriyle geçir olsun bitsin ha ama dersen o amerika ab için aynı şey mi geçerli bilemem
-
Dönüşte sorun çıkmaz ama giderken kargo parası ödersin