folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Yurt Dışında Hesap Açmak İçin Güvenilir Banka

Yurt Dışında Hesap Açmak İçin Güvenilir Banka

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    yolbulucu bunu yazdı

ya ben gondermek için değil parayı tutmak için kullanıcam. bu yüzden wise dan tırsıyorum.

türkiyede şubesi olan avrupa bankası yok mudur ya ? 

Türkiye de şubesi olan banka,  türk kanunlarını kabul etmiş sayılır. o yüzden bir anlamı yok. 

piyasadaki birçok banka zaten şube..

İng: İngiltere

HSBC : İngiltere

finans bank : katar

Kuveyt :Kuveyt

teb : Fransa ortaklık

sen asıl burada şubesi olmayan banka ara..:)

konuyu bulursam link atayim tartışılmıştı bu.... yunan adalarına gidip hesap açıp geri dönüyorsun..

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    futurist bunu yazdı
    yolbulucu bunu yazdı

ya ben gondermek için değil parayı tutmak için kullanıcam. bu yüzden wise dan tırsıyorum.

türkiyede şubesi olan avrupa bankası yok mudur ya ? 

Türkiye de şubesi olan banka,  türk kanunlarını kabul etmiş sayılır. o yüzden bir anlamı yok. 

piyasadaki birçok banka zaten şube..

İng: İngiltere

HSBC : İngiltere

finans bank : katar

Kuveyt :Kuveyt

teb : Fransa ortaklık

sen asıl burada şubesi olmayan banka ara..:)

konuyu bulursam link atayim tartışılmıştı bu.... yunan adalarına gidip hesap açıp geri dönüyorsun..

onu demiyorum ya ben sey diyorum. atiyorum akbankin berlinde subesi var. ama almanyada calismiyor akbank, gurbetciler icin sube acmis. ayni sekilde burdaki almanlar icin istanbula sube acmis alman bankasi yok mudur.

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dryrock
    Dryrock's avatar
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı
    Dryrock bunu yazdı

payoneer önerebilirim hocam. ne amaçla istediğini belirtirsen daha net yardımcı olabilirim.

abi amacım basit ya, biraz birikimim var. tr bankalarında tutmaya korkuyorum, yarın bi gün devlet çekemezsin der, sadece TL çekebilirsin der, devlet benim birikimimi (döviz) satar, 2-3 bin lira vergi borcum var ehaciz gelir falan. ben de yabancı bi bankaya atmak istiyorum ki kafam rahat olsun. 

çok büyük bir mebla değil ama benim için büyük.

Bahsettiğin durumların olacağına pek ihtimal vermiyorum hocam. Fakat illa istiyorsan mercury bank ve payoneer i deneyebilirsin. ikisi de debit card gönderiyordu sanırım. mercury bank amerika merkezli olması gerekiyordu. amerika dışına kart göndermiyorsa şayet aylık 9 dolara posta kutusu kiralayıp oraya aldırıp kendine göndertebilirsin. amazoncular varsa burda onlar bilir, güvenilir sistemdir.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

hocam benim anlamadigim neden kripto borsalarina atmiyorsun ki? Yani binance tr'den bir hesap ac, daha sonra binance'dan ya da ftx ya da gate.io dan hesap ac, parayi oraya aktar. Bu borsalar büyük borsalar, ve 2FA güvenlikleri var. Benim yine bir kisim param binance TR'de dolar olarak duruyor. Ücretsiz olarak binance global'e de aktarabilirim. Bence senin durumunda en mantiklisi kripto borsalari. Yani illa coin almak zorunda degilsin. Usd/usdc/usdt olarak tutabilirsin.

Onun disinda bir iki sey daha var ama zahmetli olur.. En basit ve en mantiklisi kripto borsasi

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    unbalanced bunu yazdı

hocam benim anlamadigim neden kripto borsalarina atmiyorsun ki? Yani binance tr'den bir hesap ac, daha sonra binance'dan ya da ftx ya da gate.io dan hesap ac, parayi oraya aktar. Bu borsalar büyük borsalar, ve 2FA güvenlikleri var. Benim yine bir kisim param binance TR'de dolar olarak duruyor. Ücretsiz olarak binance global'e de aktarabilirim. Bence senin durumunda en mantiklisi kripto borsalari. Yani illa coin almak zorunda degilsin. Usd/usdc/usdt olarak tutabilirsin.

Onun disinda bir iki sey daha var ama zahmetli olur.. En basit ve en mantiklisi kripto borsasi

USDT ye olan bu guveniniz nerden geliyo hocam :/ adamlarin kasasindaki paradan cok daha fazla coin bastigi yillardir bilinen bisey

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    Dryrock bunu yazdı
    yolbulucu bunu yazdı
    Dryrock bunu yazdı

payoneer önerebilirim hocam. ne amaçla istediğini belirtirsen daha net yardımcı olabilirim.

abi amacım basit ya, biraz birikimim var. tr bankalarında tutmaya korkuyorum, yarın bi gün devlet çekemezsin der, sadece TL çekebilirsin der, devlet benim birikimimi (döviz) satar, 2-3 bin lira vergi borcum var ehaciz gelir falan. ben de yabancı bi bankaya atmak istiyorum ki kafam rahat olsun. 

çok büyük bir mebla değil ama benim için büyük.

Bahsettiğin durumların olacağına pek ihtimal vermiyorum hocam. Fakat illa istiyorsan mercury bank ve payoneer i deneyebilirsin. ikisi de debit card gönderiyordu sanırım. mercury bank amerika merkezli olması gerekiyordu. amerika dışına kart göndermiyorsa şayet aylık 9 dolara posta kutusu kiralayıp oraya aldırıp kendine göndertebilirsin. amazoncular varsa burda onlar bilir, güvenilir sistemdir.

payoneerin ucretleri fazlaydi gibi bisey kalmis aklimda. mercury yi de duymamistim hic. bakayim bunlara eyvallah.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

https://www.tahribat.com/forum/isvicreden-pasaportla-online-banka-hesabi-acabili-248768

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    break bunu yazdı

https://www.tahribat.com/forum/isvicreden-pasaportla-online-banka-hesabi-acabili-248768

hoba bunu unutmusum ben tam aradigim seymis

eyvallah hocam, burasi duzgun bir yere benziyo yapistiriyorum bunlara

yolbulucu tarafından 15/Ara/21 13:55 tarihinde düzenlenmiştir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLdPriNCe
    coLdPriNCe's avatar
    Erkek
    break bunu yazdı

sanırım bunlar işi ticarete dökmek için herkesten 40€ istiyorlar hızlandıralım ayağına. Linkte adam anlatmış depozito falan diye gerçi ama adamlar direkt canlıyı görmek istiyor :-)

coLdPriNCe tarafından 15/Ara/21 14:43 tarihinde düzenlenmiştir

De genio e de louco, todos temos um pouco!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

n26

https://n26.com/en-eu

anca gidersin...
Toplam Hit: 2300 Toplam Mesaj: 24
yurtdışı banka hesabı banka hesabı