Yurt Dışında Okumak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

MaviGozluDev bunu yazdı:
    -----------------------------

HeadBanger bunu yazdı:

şimdi beyler kısıtlı ücret var ayrıca öss ile kasacak vaktim yok :)

sövecem şimdi ha :)
    6 taksitle 6 ayda dünyayımı kurtarman lazım neye vaktin yok amk :)
    otur çalş işte :) napıcan makedonya da la, elveda rumeli die bi dizi çekildiydi orda, oraları gezersn artık..
    otur oturduğun yerde :D 

endüstri meslek lisesi çıkışlıyım en az 2 sene kayırmam lazım öss de

dgs kasmam gerekceek.. onada kazanamazsam o zaman ne yapıcam ?

okulu btirdikten sonra ben bu ülkeden kaçmayı düşünüyorum bu ülkede kaldıkça sorun olmicakmı..

tek kelime :D

B.B.B.O. :D

Boş İşler Uzmanı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

gel ukrayanaya kaydını yaptıralım 3000 euro ya sana okul yurt ayarlıyalım ne muhendisliğinde okumak istiosanda oku aylıkda ailen sana gonderir 400 dolar sana fazla fazla yeter 

delimiyim ben?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

@ayhun  3k euro çok hoca :=)

Boş İşler Uzmanı..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

babacım 3000 e sana yurt uni hepsi beraber ve kievde 2-3 üni var sınavsız denklik verilen onlardan birine yazılırsın okursun bitirdiğinde ruscan da olur kıcını kasarsan ukraynaca bile öğrenirsin. dahada ucuza adam gibi üni bulamazsın

delimiyim ben?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek
    bende yurt dısında okumak istiyorum :) bulgaristanı arastırdım 3000 euro yıllık ama aklımda takılan baska bi sorun var ben simdi muhendislik okumak istiyorum ama matematik falan fazla anlamam yani hiç gibi bisiy düz lise cıkıslıyım ama böyle..Bu yurt dısında paralı okurken sıkıntı cıkarır mı yani bitirebilirmiyiz okulu ?

Bilgisayar Yazılım & Donanım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

sayısal alanda sıkıntıların varsa bulaşma mühendisliğe

Boş İşler Uzmanı..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek
    hocam zaten sayısal yapabilseydim ygsde lysde felan yapardım bisiyler yani yapamadıgım icin oraya gitmek zorundayım okulu bitirip diploma alabilirmiyim onemli olan o ? Zaten bilgisayar muhendisligi dusunuyorum yani matematik dısında her dersi hallederim.(uzmanlık alanım bilgisayar)

Bilgisayar Yazılım & Donanım
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

zaygo ukraynaya gel kanka :DD::D senide yazfıralım bi okula sende oku bak burda hersey haloluo meraklanma :D:D

delimiyim ben?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagilgurbuz
    cagilgurbuz's avatar
    Erkek

HeadBanger bunu yazdı:

ya ben yurt dışında okumaya karar verdim ve mühendislik okumak istiyorum içinizde okuyanınız varmı

sofia üniversitesini araştırdım yılda 3k euro çok geldi..

bana tavsiye edebileceğinz üniversiteler mevcut mu?

edit: sınavsız gitmek istiyorum

viyana teknik üniversitesine git buradan herhangi bi ünide istediğn bölümü tuttur yeter sayılı üniversiteler arasında ama okuması çoook zor diyorlar

The pain you feel today is the strength you feel tomorrow.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

sana göre bulgaristan var sanırım :) gazi üniversitesini bırakıp oraya yerleşen bir arkadaşım var hayat ucuz diyor 300-500 euroya bile bir temiz araba alabilirsin sadece üniversite masraflı demişti euro'nun tavan yaptığı şu dönemde sana pahalı gelecektir ama meslek lisesi çıkışlı olduğun için sadece lise diploma notuna bakıyorlar. Türkiyeden bişey bekleme yurtdışına kapılar açılırsa düşünme git derim hocam. bulgaristan sana uygunsa ingilizce bölümünü tercih edersin diğeri bulgarca hem çift vatandaşlık veriyorlar avrupa ülkelerinide vizesiz gezmiş olursun. istanbuldan otobüsle 8 saatte bulgaristana gidiyormuş arkadaş çift vatandaşlığıda varmış ama tek sorun burda denklik sorunu var sanırım garanti değil orası ayrı senin mezun olduğun yılda neler değişir orası bilinmez. Dediğim gibi bulgaristan ülkesi avrupa ülkesi sonuçta ordan mezun olduktan sonra aç kalmazsın avrupa sana bakar 1400 euro işsizlik maaşı var sen mezun olduktan sonra ne olacağı belli olmaz orasını sen düşün artık :)

Toplam Hit: 2733 Toplam Mesaj: 21