Yurt Dışındaki Gsm Operatöri Hattını Arayıp,SMS Atmak?
-
merhabalar.
konu başlığından da anlaşıldığı üzere yurtdışında yaşayan bir arkadaşımla ben türkiyeden hangi operatörle uygun fiyata arayıp msj atabilirim?
Arkadaşın kaldığı yer fransa marsilya benimkisi türkiye istanbul
bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.
-
-
hocam vodafone ile rahatca görüşebilirsin. ancak hattını faturalıya geçirmen gerekiyor. bir paketleri var her yöne 300 dakika buna yurt dışı da dahil... ancak karşı tarafada fiyatlandırma yapılacağını unutmamak gerekiyor...
-
vodafone hocam mesala 55TL ye 750 dakka heryöne alabilirsin 3,5tl fark ile yurtdışı aramalarını açtırabilirsin fakat yurtdışı aramalarda 2x tarife yiyor yani
750 dakka yerine 375 dakka yurtdışı ile görüşebilirsin
edit(türkiye içi tüm vodafone ve sabit hatlarda ücretsiz)
-
Peki Sms Nasıl Dır..?
Ben Şimdi 750 dakka lık paketi alsam yurtdışıyla en fazla 375 dakikamı görüşebilirim ?
ve ben aradığımda karşımdaki hattadamı yazıcak ücret ?
Az Daha Açarsanız Sevinirim Hacılar..
-
Ransack bunu yazdı:
-----------------------------
Peki Sms Nasıl Dır..?
Ben Şimdi 750 dakka lık paketi alsam yurtdışıyla en fazla 375 dakikamı görüşebilirim ?
ve ben aradığımda karşımdaki hattadamı yazıcak ücret ?
Az Daha Açarsanız Sevinirim Hacılar..
-----------------------------karşıdaki hatta neden yazsın (onun oparatörünün dandikliğidir varsa öyle birşey) hocam sms ücretini tam bilmiyorum ama ada fazla birşey değil bildiğim kadari ile benim eski kız arkadaşım yurtdışındaydı o kadar etkilemiyordu faturayi yinede detaylı bilgiyi bi vodefone bayisinden alabilirsin
edit:ayrica daha yüksek paketleri var
-
Teşekkürler Hocam
-
turkcellin sms 100 kampanyası var. 10 veya 11 tl veriyon 100 msj hakkı veriyor.. Sonra ben belcikayi dk'sı 80 kuruşa arıyorum 30 tl yuklemek koşuluyla..
-
aklıma bu geldi birden:
http://www.cnnturk.com/2010/turkiye/12/20/korsan.gsm.sirketi.sebekesi.cokertildi/600109.0/index.html
---------------------------------------------------------------------
Waouww Helal olsun vatandaşlara:) Hiçbirşeyde olmayacak belirli bir para cezası ile kurtulacaklar muhtemelen. Gsm şirketlerinin Amuduyla götürdükleri paralara ortak çıkınca nasıl hassaslaşıyorlar:)
Dostum konunu kirletiyorum ama karşı tarafın operatörünü tam olarak belirle hangi voip şirketinde en ucuz olduğunu bul ve voip kullan eğer yakın çevrende wireless varsa cep telindende kullanırsın...
-
En iyi voip hangisi, belcika sabit hattı ve cep telefonunu aramak için fikri olan varmı?
-
Hocam ben sürekli görüşüyorum, israil, japonya ve yunanistan ile, turkcell in kampanyası var, HAFTALIK yazıp 7072 ye gönderiyorsun, sana mesaj geliyo, EVET diye yanıtlarsan hattından 2 tl düşüyor. Sonra "1 HAFTA" boyunca tüm yurtdışı aramaları dakikası 59 kuruş.
Yani önden 2 tl alıyorlar, 1 hafta boyunca dakikası 59 kuruşa konusuyorsun, benim işimi görüyor.