folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Yurt Dısından Alınan Ürünlerin Gümrüğe Takılma Duumu?

Yurt Dısından Alınan Ürünlerin Gümrüğe Takılma Duumu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vesselam
    vesselam's avatar
    Erkek

yurt dısıbdan bi ürün alıcam fakat bildiğim kadarıyla ücret ile ilgili gümrükten geçiş sistemi var.yani şöyleki atıyorum 100 dolara kadar alınan ürünler için gümrük bedeli ödenmiyor ama tutarın üstüne cıkınca gümrükte vergi kesiyor ve daha pahalıya geliyor.bu konuda net bilgisi olan varmı veya yakın zamanda yurt dısından bi ürün alan arkadas varsa yardımcı olursa sevınırım

Telegram @WVesselam
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

Bende 139$ a Android 7" Tablet PC alayım diyorum lakin bildiğim kadarıyle üzerine Gift ibaresi yazarlarsa, güzel cafcaflı paketlerlerse, fazla büyük olmadan 1 adet olursa ürün gümrüksüz geçiyor. Öteki türlü kesin takılıyor diye biliyorum... Kararsızlardayım bende...

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek
    mescarine bunu yazdı:
    -----------------------------

Bende 139$ a Android 7" Tablet PC alayım diyorum lakin bildiğim kadarıyle üzerine Gift ibaresi yazarlarsa, güzel cafcaflı paketlerlerse, fazla büyük olmadan 1 adet olursa ürün gümrüksüz geçiyor. Öteki türlü kesin takılıyor diye biliyorum... Kararsızlardayım bende...

bişe olmaz ondan, sınır 150avro ayrıca.

He is finding himself.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek
    sınır 150 euro ama alacağın ürünü kesinlikle takip kodlu al çünkü gümrükte takılmasada ptt de yalan ediyorlar ürünü.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek

mescarine bunu yazdı:

http://forum.donanimhaber.com/m_41355926/mpage_28/key_/tm.htm

burayı incelemeden alma

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/Forum-Dealextreme-Com-Sitesindendden-Magdur-Olanlar-116973/3/#1318075

gümrükte takılırsada sanırım vergisini ödeyip alabiliosun

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Daha 2 gün önce sparkfun.com dan razor IMU sipariş ettim fiyatı 90 dolardı 25 dolar da kargo ödedim.. 2 günde geldi amerikadan buraya fedex ile..

120 dolar üstü geçmiyor diye bi muhabbet var, ayrıca üzerinde gift falan yazarsa bi de faturayı düşük gösterebiliyosan çok sıkıntı olmuyor...

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek

Ürün özelin değilse ne olduğunu söyleyebilir misin? veya ebatı, türü nedir?

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek

hocam örneğin 250$ değerinde bir dvd seti geçermi sizce.

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vesselam
    vesselam's avatar
    Erkek

ToR5 bunu yazdı:

Ürün özelin değilse ne olduğunu söyleyebilir misin? veya ebatı, türü nedir?

ürünü hobbykingten alıcam..brushless motor , esc, servo ve pil..2 parcada siparş etmk istiyorm..boyutu malum küçük bir kutu ama fiyatta sıkıntı olurmu?

Telegram @WVesselam
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

Benim dediğim zımbırtıda bu alet:

http://www.lightinthebox.com/Android-Tablet-PC--aPad--MID---Wifi--7-TFT-Touch-Screen---Rockchips-RK2808-Processor--600MHZ---2G--ARM-11--SMQ5453-_p124242.html

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
Toplam Hit: 2114 Toplam Mesaj: 12