Yurt Dısından Alınan Ürünlerin Gümrüğe Takılma Duumu?
-
yurt dısıbdan bi ürün alıcam fakat bildiğim kadarıyla ücret ile ilgili gümrükten geçiş sistemi var.yani şöyleki atıyorum 100 dolara kadar alınan ürünler için gümrük bedeli ödenmiyor ama tutarın üstüne cıkınca gümrükte vergi kesiyor ve daha pahalıya geliyor.bu konuda net bilgisi olan varmı veya yakın zamanda yurt dısından bi ürün alan arkadas varsa yardımcı olursa sevınırım
-
Bende 139$ a Android 7" Tablet PC alayım diyorum lakin bildiğim kadarıyle üzerine Gift ibaresi yazarlarsa, güzel cafcaflı paketlerlerse, fazla büyük olmadan 1 adet olursa ürün gümrüksüz geçiyor. Öteki türlü kesin takılıyor diye biliyorum... Kararsızlardayım bende...
-
mescarine bunu yazdı:
-----------------------------Bende 139$ a Android 7" Tablet PC alayım diyorum lakin bildiğim kadarıyle üzerine Gift ibaresi yazarlarsa, güzel cafcaflı paketlerlerse, fazla büyük olmadan 1 adet olursa ürün gümrüksüz geçiyor. Öteki türlü kesin takılıyor diye biliyorum... Kararsızlardayım bende...
-----------------------------
bişe olmaz ondan, sınır 150avro ayrıca. -
sınır 150 euro ama alacağın ürünü kesinlikle takip kodlu al çünkü gümrükte takılmasada ptt de yalan ediyorlar ürünü.
-
mescarine bunu yazdı:
Bende 139$ a Android 7" Tablet PC alayım diyorum lakin bildiğim kadarıyle üzerine Gift ibaresi yazarlarsa, güzel cafcaflı paketlerlerse, fazla büyük olmadan 1 adet olursa ürün gümrüksüz geçiyor. Öteki türlü kesin takılıyor diye biliyorum... Kararsızlardayım bende...
-----------------------------http://forum.donanimhaber.com/m_41355926/mpage_28/key_/tm.htm
burayı incelemeden alma
-
http://www.tahribat.com/Forum-Dealextreme-Com-Sitesindendden-Magdur-Olanlar-116973/3/#1318075
gümrükte takılırsada sanırım vergisini ödeyip alabiliosun
-
Daha 2 gün önce sparkfun.com dan razor IMU sipariş ettim fiyatı 90 dolardı 25 dolar da kargo ödedim.. 2 günde geldi amerikadan buraya fedex ile..
120 dolar üstü geçmiyor diye bi muhabbet var, ayrıca üzerinde gift falan yazarsa bi de faturayı düşük gösterebiliyosan çok sıkıntı olmuyor...
-
Ürün özelin değilse ne olduğunu söyleyebilir misin? veya ebatı, türü nedir?
-
hocam örneğin 250$ değerinde bir dvd seti geçermi sizce.
-
ToR5 bunu yazdı:
Ürün özelin değilse ne olduğunu söyleyebilir misin? veya ebatı, türü nedir?
-----------------------------ürünü hobbykingten alıcam..brushless motor , esc, servo ve pil..2 parcada siparş etmk istiyorm..boyutu malum küçük bir kutu ama fiyatta sıkıntı olurmu?
-