folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Yurt Dışından Motor Parçası Getirmek(Fikir)

Yurt Dışından Motor Parçası Getirmek(Fikir)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bladex38
    bladex38's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocalar aracın motorunu yurtdışından getirmek istiyorum. Resimdeki Komple motor değil bu arada.kasa büyüklüğünde filan bu parça üst kapak vs yok

http://www.ebay.com/itm/221461401538

istediğim ürün bu en mantıklı şekilde bunu türkiyeye nasıl sokabilirim vergi vs ödemeye razıyım zaten veya bulabileceğim başka bir site veya bir sistem varsada fikirlere açığım :)

bladex38 tarafından 25/Haz/15 00:41 tarihinde düzenlenmiştir

Full Destek Notebook Onarım Merkezleri...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ummeti_bela
    ummeti_bela's avatar
    Erkek

Cok buyuk parca daha kucuk bir sey olsaydi temmuz sonunda getirebilirdim.. Kusura bakma hocam

yok biSi
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bladex38
    bladex38's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ummeti_bela bunu yazdı

Cok buyuk parca daha kucuk bir sey olsaydi temmuz sonunda getirebilirdim.. Kusura bakma hocam

Hocam kargosu ne tutar acaba ücret karşılığında sana kargolatsam sen gönderim yapamazmısın amerikaya çoğu eyalete ücretsizmiş gönderim eğer uygun fiyat çıkarsa sanada farkını veririz 

Veya ne yapabilirim ne önerirsin :)

bakabileceğim başka bir site filanda olabilir öneri olarak

bladex38 tarafından 25/Haz/15 00:53 tarihinde düzenlenmiştir

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ummeti_bela
    ummeti_bela's avatar
    Erkek

Kargo parasi parca parasini gecer .. Dedigim gibi parca buyuk olmasaydi arabaya atar gelirdim.. Sorun olmazdi parca biraz devasa cikti ; ))

yok biSi
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hellboy4tr
    hellboy4tr's avatar
    Erkek
    bladex38 bunu yazdı
    ummeti_bela bunu yazdı

Hocam kargosu ne tutar acaba ücret karşılığında sana kargolatsam sen gönderim yapamazmısın amerikaya çoğu eyalete ücretsizmiş gönderim eğer uygun fiyat çıkarsa sanada farkını veririz 

o dedigini yapan sistem mevcut; www.myusabox.com

https://www.youtube.com/c/hobitadilat
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Hyundai nin kendisiyle görüşüp durumu izah etsen de onlar da kendi servis ağları yardımıyla motoru getirse olmaz mı ki? Hani fikir vermesi açısından dedim. Belki öyle getirirler. 

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bladex38
    bladex38's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hellboy4tr bunu yazdı
    bladex38 bunu yazdı
    ummeti_bela bunu yazdı

o dedigini yapan sistem mevcut; www.myusabox.com

Hocam araştırdım bu siteleri satıcı gönderirim 900 dolar diyor kargoya ama daha ucuz başka bi yerden bulabilirmiyiz farklı bir çözüm üretbilirmiyiz derdindeyim abd de yasayan müridler çıkar yol bulur inş :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bladex38
    bladex38's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    1049 bunu yazdı

Hyundai nin kendisiyle görüşüp durumu izah etsen de onlar da kendi servis ağları yardımıyla motoru getirse olmaz mı ki? Hani fikir vermesi açısından dedim. Belki öyle getirirler. 

Görüştüm hocam motor bloğuna sadece 7 milyar istiyor 1 ayda gelir diyor :/

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    badass
    badass's avatar
    Erkek

Bu isin en mantiklisi ayni model arabayi turkiyede hurdacilari arayarak bul ve ordan al. 

Bu sekilde astari yuzunden pahaliya gelir. 15 yasindaki arabayi hurdacida bulmasi zor olur ama dene. 

bu isin vergisi tasimasi, tasima sigortasi, gumruk islem parasi, o parasi falan derken $2500 e gelicek. 

Ki adam turkiyeye postalamiyor bile. Eger postalarsa sadece posta ucreti miamiden izmire yaklasik $700 bunun istune bir ton vergi ivir zivir binicek. 

Ama cok istiyorsan, para bneim icin onemli degil, tek istedigim havam olsun motor amerikadan gelmis olsun dersen ugrasilir.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Abi o motor bloğu kim bilir kaç kilodur. Ayrıca boyut olarak da büyük.

Birkaç milyardan aşağı kargo parası verecek yer bulamazsın.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gozkopat
    gozkopat's avatar
    Erkek

geçen gün arkadaslarla bunun geyigini yapmıstık.Örnegin en uygun ülke Gürcistan gelıyor benım aklıma araclar cok ucuz parcalarda oyle,şimdi oradan gıdıp kendın alsan gumrukten gecerken ne gıbı sıkıntı cıkar bunu bılmıyorum ıste.

bırde arac gurcıstana gıdecek kadar ıyıyse orada komple motoru yenılersın gerı donersın dıye dusundum dü.makaraya almayın bak sadece beyın fırtınası benımkı :P 

Dipçe ; gürcistana girişler kımlıkle pasaport gerekmıyor gırıs ucretı 3 5 lira bırsey

Kalite, kimse size bakmıyorken doğru olanı yapmaktır.
Toplam Hit: 1422 Toplam Mesaj: 19
yurtdışı motor sonata