Yurt Internet Hack
-
hocam 10 kuruşa da kazık diosan sana pinti derler açık konuşalım...
Bizim burda saati 1.5 TL. Ayrıca sabahtan akşama kadar pc başında kalacak halin yok zaten...
Bence çok iyi git normal kullan.
-
la hack sitesindesiniz yok ücret zaten makulmuş zart zurt muhabbet yapıyosunuz.öğrenci adam 5 kuruşun da hesabını yapar.arkadaşa yardımcı olabilecekler mesaj atarsa daha yararlı olur
-
adam yardım diyor siz nasihat diyorsunuz ögrencilik dönemlerinde 5 kuruş bile bulunmuyor
-
FAYDALI bunu yazdı:
-----------------------------Devlet yurdunun internetini Tubitak vermiyormu hemde Türkiye'de kullanılan en hızlı internet servisini ücretsiz veriyor diye biliyordum? Sizinki niye böyle birşey'e kalkışmışlar ki?
Bir dolandırıcılık olmasın Tubitak'tan bedavaya alıp size parayla satmasın bu adamlar
-----------------------------
hacı bizde de paralı ilk defa duydum bu tubitak işini -
Hocam modemin modeli neymiş yahu?
-
Modeme bir rule tanımlanmış.
İkincil olarak gittiğin yani görüntülediğin alan ise bir nevi proxy server gibi çalışıyor.
Modem üzerinden kendine gelen istekleri x makinaya ( kullanıcı adı-şifre girdiğin ekran) yönlendir haricindekini yollama gibi bir kural tanımladığın için bunu kırmanın bir yolu olamaz.Çünkü 80 port çıkışı verilmiyor modemden direk. Modem şifresi kırılıp ikinci bir rule tanımlanabilir.
Ama şu var;
Seni internete çıkaran aygıt hangisi? Modem. O halde yine iş modemde.
O makina üzerinde çalışan yazılımın bir açığını bulailirsiniz yada o makina üzerinden yapılabilecek bir hack ile de extra bir kapı açarsanız çıkış yapabilirsiniz.
Aynı sistemin bir değişiğinin kurulumunu yaptım. Hatta yedekleme ünitiesi için internet gereken anlar olduğu için yada mesai saatleri dışında açtırmam gereken makinalar olduğu için mac adresine gelen isteklerin dahi detaylı loglamasını alabiliyorduk.Çünkü tanımlanan rule ler ile tüm paketleri izleyebiliyorsun.
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam modemin modeli neymiş yahu?
-----------------------------rene aşka geldi ögrencilik yıllarınımı hatırladı ne :D
-
bu kotayi ayarlayan programla ilgili biseyler buldum galiba pspdeyim pc ye gecince iletirim
-
Birinizin makineye keylogger atın. Sonra şifreyi paylaşırsınız. Kişi başı maliyet düşer. Biz öle yapıoz. Hatta şimdi beleş kullanıyoruz. Eğer köprülerden wireless şeklinde alıyorsanız gidip köprüye (arkasından) reset atın. Sonra kendi şifrenizi falan belirleyin. Bu da bi yöntem
-
bir access point alın = 90 ytl bir defaya mahsus
1gün= 24 saat
24 * 30 = 720 saat
720 / 120 = 6
6*12ytl = 72 ytl.
20 kişi birleşseniz aylık kişi başı 3,6 ytl ye o access point le 20 kişi sınırsız bir ay internet kullanabilirsiniz. Hackleyemezseniz buda bir yöndemdir denemenizde fayda var.
Bir winston paketinin 3.9 ytl olduğunu varsayarsa çok para değil.