Yurtdışı Telefon Satan?
-
Pasaport kaydı yapılmamış iphone 4s, 5 yada samsung galaxy s3 satan varsa arkadaşlar benimle irtibata geçebilirmi ?
-
Başlık ??? genele açılmış.
-
up
-
-
o arkadaş türkiyedeki fiyatından pahalıya satıyor benim istediğim telefonu :)
-
bende gurcistandan alinmis iphone 5 var.fakat pasaport kaydi yapamiyorum tanidik yok.
ucretiyle yapan var mi? ya dda prosedur nedir nasil bi yol izlemem gerekiyi -
tosun bunu yazdıbende gurcistandan alinmis iphone 5 var.fakat pasaport kaydi yapamiyorum tanidik yok.
ucretiyle yapan var mi? ya dda prosedur nedir nasil bi yol izlemem gerekiyiben de aynı durumdayım hocam iphone 5 64 gb var, 1 hafta kullandım sonra gitti :) bir kaç kişi bulduk ama korkuyor millet yaptırmaya.. yine
bakıyorum.. bu arada güvenilir bi site var ama şuan ellerindeki pasaport bitmiş, 280 tl idi her şey dahil (devlete ödenen vergi de dahil 115 tl), fiyat
uygunsa tekrar pasaport kaydı gelince haber vereyim sana ?
-
şimdi ben iphone alsam batumdan pasaport kaydı yaptırsam bu telefonun kapanma olasılığı yıne var mı.
-
tosun bunu yazdıbende gurcistandan alinmis iphone 5 var.fakat pasaport kaydi yapamiyorum tanidik yok.
ucretiyle yapan var mi? ya dda prosedur nedir nasil bi yol izlemem gerekiyibro fiyatı ney orda?
-
HoLYSeRo bunu yazdı
şimdi ben iphone alsam batumdan pasaport kaydı yaptırsam bu telefonun kapanma olasılığı yıne var mı.
ABD çıkışlı unlocked yani sim kilitsiz alıp burda pasaporta kaydettirirsen sıkıntı olmaz telefonların modelini öğrenip araştırabilirsin hangi ülke olduğu sim kilitli-kilitsiz olup olmadığını öğrenebilirsin. (örnek:MD294LL/A) ben 4S Hollanda'dan aldım 5 çıkınca sattım onun yerine 5'i Irak'tan aldım pasaporta kaydettirdim. Bu arada Gürcistan'da fiyatlar ne kadar ki sıfır kutusunda 16 gb beyaz iPhone 5?
-
bende iphone 4 16gb var hocam 550tl s3 var 1 aylık kutusunda imei çakılı şu an kullanımda istersen pasaport kaydı yaptırabilirsin 800tl