folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Yurtdışında Oturan Müridlerden Absinthe Aranıyor

Yurtdışında Oturan Müridlerden Absinthe Aranıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

Merhaba Absinthe muhtemelen herkes biliyordur diye düşünerek ne olduğunu açıklama gereği duymuyorum. Türkiye'de mevcut ancak fiyatları uçmuş durumda 160 Tl. civarında fiyatları var acaba thujone etkin maddesine sahip Absinthe gönderimi yapabilecek mürid var mı? Paypal yada benzeri alternatif ödeme yolları ile ödemesini yapabilirim. Ortalama fiyat, şişe boyutu Cl. olarak ve alkol oranını % cinsinden verirse sevinirim...

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

yollaması da ciddi bir dert bunun

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

daha önce defalarca kez tekila, absinthe v.b. aldım kargo ile hediye paketi olduğunda sorun yok türkiyede satışı serbest ancak 50 cl. bi içkiyede 160 tl. verilmesi abest.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeelzeBuB
    BeelzeBuB's avatar
    Erkek

bu türk gençlerinin absinthe merakını anlamıyorum. tamam eskiden iyiymiş halü filan fakat 90lı yıllarda içinddeki periotu adı verilen katkı kaldırıldı artık yüksek alkol oranlı bir içki sadece. 2000den sonra" ya ben içtim abi yeşil peri filan görüyosun halüsilasyon filan" diyen kimseye inanmayın. Yüksek alkol halüsilasyon gördürüyorsa saf etil alkol veriyim sana çok daha ucuza?

hadi ordan seksi!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

BeelzeBuB bunu yazdı:
    -----------------------------

bu türk gençlerinin absinthe merakını anlamıyorum. tamam eskiden iyiymiş halü filan fakat 90lı yıllarda içinddeki periotu adı verilen katkı kaldırıldı artık yüksek alkol oranlı bir içki sadece. 2000den sonra" ya ben içtim abi yeşil peri filan görüyosun halüsilasyon filan" diyen kimseye inanmayın. Yüksek alkol halüsilasyon gördürüyorsa saf etil alkol veriyim sana çok daha ucuza?

evet , haklisin .

bizim makedon collage'ar vardi . bu hayal gorme icin falan ruslarin bir mantari varmis , tanesi 20 stotink demisti ( 20 kurus )  . 40 taneden sonra kendilerini atan , olduren falan oluyormus . bu olayi biraz arastirin :) madem sinema gormek istiyorsunuz ...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

öncelikli olarak thujone etkin madde içeren olmasının gerektiğini belirttim özellikle Bulguristan' da üretimi yapılan Absinthe içerisinde bol miktarda thujone bulunmakta. thujone nedir diyenler için anlatayım halüsilasyon görmeyi sağlayan bir nevi uyuşturucu etken madde. Bunun dışında bahsedilen mantarda magicmuhsroom dur pek fazla bir etkisini göremedik nedense denildiği gibi olağan üstü birşey değil yada bize gelenin son kullanma tarihi dolmuştu. Bunun dışında amacım sadece Absinthe temin etmektir. Bunun dışında bir münakaşa, polemik içerisine girme taraftarı değilim ancak tekrar söylüyorum thujone etken maddenin bulunduğu bir Absinthe aramaktayım.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jandark06
    jandark06's avatar
    Erkek

Ben bulgaristanda okuyorum her zaman içtiğimiz absinth%3cbsinth

100 kişi 10 kişiyi öldürürse trajedi,10 kişi 100 kişiyi öldürürse strateji olur
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

sRcN bunu yazdı:

öncelikli olarak thujone etkin madde içeren olmasının gerektiğini belirttim özellikle Bulguristan' da üretimi yapılan Absinthe içerisinde bol miktarda thujone bulunmakta. thujone nedir diyenler için anlatayım halüsilasyon görmeyi sağlayan bir nevi uyuşturucu etken madde. Bunun dışında bahsedilen mantarda magicmuhsroom dur pek fazla bir etkisini göremedik nedense denildiği gibi olağan üstü birşey değil yada bize gelenin son kullanma tarihi dolmuştu. Bunun dışında amacım sadece Absinthe temin etmektir. Bunun dışında bir münakaşa, polemik içerisine girme taraftarı değilim ancak tekrar söylüyorum thujone etken maddenin bulunduğu bir Absinthe aramaktayım.

sole nerde varmis o bulgaristanda :) alayim yarin kendime ...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek

jandark bir anda kanım kaynadı sana:)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

bende aynı şekilde aranmaktayım lanet olsun kıbrıs a gittim de param yoktu alamadım

türkiye de satılan absinthe 130 ytl den başlıyor

yanlız bir yerde  70cl lik i 66 ytl ye almıştık periotu nu bildin içine gömmüşler %70 alkol vardı yeşildi

1 şişeyi 2 kişi içtik ve öyle bir hale geldikki o gün (öğlenden başladık içmeye )  neler oldunu hiç bir şekilde hatırlamıyoruz o kadar içki içtim absinthe gibisi yok

özellikle periotu olan kaliteliler süper  birde yunan yapımı vardı %85 alkol simsiyah zift gibi 1 shot ısıtıyor 2. de başlıyor kafa yapmaya

türkiye de %50 + vergi uygulanıyor    kıbrısta markette 60 lira olan absinthe türkiye de 130 140 lira

para bulursam bulgaristan ve ukraynadaki arkadaşları devriyeye sokacağım

(not absinthe ile midyeyi beraber sakın denemeyin sonucu kötü olur)

azınızda bıraktığı o kötü tadı gidermek için lolipop vb. şeyler kullansanız iyi edersiniz. yoksa keyfi tam tersi eziyete dönüşebiliyor

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

ben daha once icmedim :)

aftershock var , o guzel . Ama illaki bir kere sinemaya soksun , nasil bir duygu gormek istiyorum :)

(insanin basina ne gelirse meraktan gelirmis ) .

Toplam Hit: 14401 Toplam Mesaj: 34