Yurtdışındaki Önemli Üniversitelere Giriş
-
RootB bunu yazdımRBerkay bunu yazdı
Öncelikle yanlış bir intiba bıraktım sanırım ailem düşündüğünüz gibi çuvalla para kazanmıyor :) Sadece annem babam değil başkalarıda bana destek olacağı için bu eğitim masraflarını karşılayabilir demek istedim.
Ayrıca ingilizcem yeterli düzeyde merak etmeyin o problemide aşalım :) Bir çok yabancı arkadaşım var sizler kadar değerli olmasalarda rahatça anlaşabiliyorum :)
Evet akademik olarak başarısızım ama çok çok vasat bir öğrencide değilim elbet :) Sizler sadece egonuzu tatmin etmek için ben gidemiyorum sen mi gideceksin dangalak cinsinden bana vuruyorsunuz gibi algılıyorum :)
Estağfurullah kardeşim , sadece seni biraz kıskandık.
Benim iyi bir eğitim için tek eksiğim para iken , sendeki tonla paranın hiçbir boka yaramadan çarçur olup gidecek olmasına içerledim. Ayrıca bıraktığın intiba "zengin züppesi" veya "sonradan görme" intibası , "ailesi çuvalla para kazanan" intibası değil. Onu da çok net belirteyim.
Hocam insanlar istediği gibi düşünebilirler elbet, insanın kendini en iyi yatıştırma yolu karşısındakini küçümsemektir ve ne yazıkki bu biraz sağlıklı düşünürsek iyi bir yol değil.Ayrıca sonradan görme felan değilim benimde ailem eminim senin kadar kazanıyordur ha nası karşılayacaksn dersen amcam geldi 50 yaşına evlenmiyor, e herkesin akrabasının desteklediği kadar o da destekleyecektir sonra eniştemlerin çocuğu olmuyor e onlarda destekleyeceklerdir vs vs yani düşündüğünüz gibi zengin değilim :)
Ayrıca sende eğer o kadar akademik anlamda başarılıysan elbet sanada bir destek sağlanacaktır.Ben genelde programlamayla uğraştığım için sadece matematik dersim iyi oluyor gerisi öyle böyle :)
-
Dağılın beyler adam 16 yasında :D
Züppe gibi konuştuğun için yazdım konuya .Yanlız Dikkat et Burası TBT öyle inci sözlüğe benzemez herkesi ayağının altına alamazsın "beni kıskanıyorsunuz şöyledir böyledir beni anlamadınız " sen kendini o şekilde ifade ettin. Biz seni yanlış anlamadık burdaki hiçbir insanda anlama kıtlığı yok senin yazını okuyor ve gayet iyi anlıyor ve ona göre konuşuyorlar.
-
plastner bunu yazdı
Dağılın beyler adam 16 yasında :D
Züppe gibi konuştuğun için yazdım konuya .Yanlız Dikkat et Burası TBT öyle inci sözlüğe benzemez herkesi ayağının altına alamazsın "beni kıskanıyorsunuz şöyledir böyledir beni anlamadınız " sen kendini o şekilde ifade ettin. Biz seni yanlış anlamadık burdaki hiçbir insanda anlama kıtlığı yok senin yazını okuyor ve gayet iyi anlıyor ve ona göre konuşuyorlar.
evet hocam lise 3 e geçtim sorun mu var :) böyle üniversiteleri düşünmek için çok mu erken :)
benim yazdıklarım yanlış oldu özür dilerim demek istedim ama sen yine aşağılıyorsun hocam :)
not: hocam ayrıca için rahatlasın inci sözlükte takılmıyorum :)
BerkayCit tarafından 28/Ağu/12 00:34 tarihinde düzenlenmiştir -
TOEFL'dan sağlam puan almadan olmaz.
Başvurun kabul edilmeden vize alamazsın. Turist vizesiyle üni okuyacağını mı düşünüyorsun.
MIT gibi ünilere gitmek için referans yetmez.
Ortalama bi üniye girmek o kadar zor değil. İnternetten başvuru yapmayı araştır.
-
husnuweb bunu yazdı
TOEFL'dan sağlam puan almadan olmaz.
Başvurun kabul edilmeden vize alamazsın. Turist vizesiyle üni okuyacağını mı düşünüyorsun.
MIT gibi ünilere gitmek için referans yetmez.
Ortalama bi üniye girmek o kadar zor değil. İnternetten başvuru yapmayı araştır.
Yok hocam zaten ben kesin oraya gidecem nasıl giderim gibisinden sormadım sadece gitmek için ne gerekiyor gibisinden sordum hocalar sinirlendi :)
-
Şuan ben Toefl a hazırlanıyorum hemde türkiyede imkansız birşeymiş gibi bakanlar var burdan onlara "FUCK YOU , GET FUCKİNG YOUR SELF" diyorum benim farklı tarzım var avantajım var yöntemim farklı çalışma politikam belli .Ama sen kalkıpta züppe gibi yazarsan öyle tepki veririm.Programcı matematikten anlar gerisinden çakmazmış geneli böyle kapasite meselesi bende proramcıyım sayılırım ya da bir bok bilmiyorum diplomada web programcılığı yazıyor herneyse ama ezber kuvvetli mesela 5 sayfa kronoloji hazırladım haritametot defterine daha gecen ay şimdi kronoloji nedir diyeceksen tarih kitaplarının sonunda olur MIT zor mor değil girenler nasıl giriyor referans falan hassiktirin ordan heves kırmayın zor mor değil çevrem böyle insanlarla dolu Abilerim siz yapmayın herseyin bir yolu vardır.
Girmek istiyorsan çalışacaksın başka yolu yok milletin dediği ile bir yola başlıcaksan hiç başlama derim.
saygılar.
-
plastner bunu yazdı
Şuan ben Toefl a hazırlanıyorum hemde türkiyede imkansız birşeymiş gibi bakanlar var burdan onlara "FUCK YOU , GET FUCKİNG YOUR SELF" diyorum benim farklı tarzım var avantajım var yöntemim farklı çalışma politikam belli .Ama sen kalkıpta züppe gibi yazarsan öyle tepki veririm.Programcı matematikten anlar gerisinden çakmazmış geneli böyle kapasite meselesi bende proramcıyım sayılırım ya da bir bok bilmiyorum diplomada web programcılığı yazıyor herneyse ama ezber kuvvetli mesela 5 sayfa kronoloji hazırladım haritametot defterine daha gecen ay şimdi kronoloji nedir diyeceksen tarih kitaplarının sonunda olur MIT zor mor değil girenler nasıl giriyor referans falan hassiktirin ordan heves kırmayın zor mor değil çevrem böyle insanlarla dolu Abilerim siz yapmayın herseyin bir yolu vardır.
Girmek istiyorsan çalışacaksın başka yolu yok milletin dediği ile bir yola başlıcaksan hiç başlama derim.
saygılar.
hocam zaten yüksek yerleri şimdilik aklımın ucunda bile acaba girebilir miyim diye düşünmüyorum ama nasıl giriliyor diye merak ettim zaten muhtemelen dediğiniz TOEFL e girsemde kazanamam. ben sadece avrupada bachelor degree belgesi geçen bir üniversiteye gitmek peşindeyim bilim adamı felanda olmak istemiyorum sen oralara hazırlandığına göre çok zeki olmalısın benim senin kadar yüksek bir hedefim yok. ben sadece dediğim gibi bachelor degree belgesi geçen bir okula gitmek istiyorum o da muhtemelen türkiyede sürüyle vardır diye düşünüyorum, sadece merakımdan sordum ama ...
-
mevzu küçümsemekle alakası yok hoca sen yırtık dondan çıkar gibi MIT e gitmek istediğini söylüyorsun
avrupadan bir insanın onun dengi collegeda okuması için bir le rosey de bir lyceum alpinum zuoz gibi kaliteli isviçre okullarında fln eğitim almış olması lazım...
sonuçta dünyada top 3 amerikada top 5 de olan bir okuldan bahsediyorsun
kısacası ya zengin, zeki olup referansın olacak yada cumhurbaşkanı baban olacak ki Harvard gibi üniversitelere kabul edilebil :) -
c0der bunu yazdı
mevzu küçümsemekle alakası yok hoca sen yırtık dondan çıkar gibi MIT e gitmek istediğini söylüyorsun
avrupadan bir insanın onun dengi collegeda okuması için bir le rosey de bir lyceum alpinum zuoz gibi kaliteli isviçre okullarında fln eğitim almış olması lazım...
kısacası ya zengin, zeki olup referansın olacak yada cumhurbaşkanı baban olacak ki Harvard gibi üniversitelere kabul edilebil :)hocam romanyadan misafirler gelmişti çocuğu cambridge e gidiyormuş ilkokul $6bin veriyoruz diyorlar. belki üniversitede öyle makul birşeydir felan diye düşündüm ama söylediğinize göre mermiye kafa at yinede almazlar diyorsunuz :D
-
c0der bunu yazdı
kısacası ya zengin, zeki olup referansın olacak yada cumhurbaşkanı baban olacak ki Harvard gibi üniversitelere kabul edilebil :)Bu görüşüne katılmıyorum hocam yanlış anlama beni.