folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Yurtdısından Absinthe Getirip Burda Satmayı Planlıyorum

Yurtdısından Absinthe Getirip Burda Satmayı Planlıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

sa müridler.başlıkta da oldugu gibi yurt dısından absint alıp satacam burda.fakat bilmediğim bi kaç sey var.4 kişi civarındayız.adam başı kac tane absinthe alabiliriz ? ayrıca tr de satılmıyor bu durumda bir sorun cıkar mı ? vs vs

edit: tbt içi satmayı planlıyorum.ortalama bi fiyat ne cıkar? deyecek bişiyse getirip satacam..

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

hazirana doğru getirirsen alırım kesinlikle aklında bulunsun. Konu takipteyim.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

NoToLeRaNcE bunu yazdı:
    -----------------------------

haziranda olabilir hocam simdilik bi kesin tarih vermesemde..

2 çesit absinthe var.biri bildiğiniz gibi içinde bi madde var ve hayal görmenizi saglıyor.ondan sanırım var burda.bide normali var.siz hangisinden istiyorsunuz ? birde ortalma fiyat ne olabilir hocam ?

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CosTeR
    CosTeR's avatar
    Erkek

Ekerci bunu yazdı:

sa müridler.başlıkta da oldugu gibi yurt dısından absint alıp satacam burda.fakat bilmediğim bi kaç sey var.4 kişi civarındayız.adam başı kac tane absinthe alabiliriz ? ayrıca tr de satılmıyor bu durumda bir sorun cıkar mı ? vs vs

edit: tbt içi satmayı planlıyorum.ortalama bi fiyat ne cıkar? deyecek bişiyse getirip satacam..

kişi başı 2 tane getirebilirsiniz satması yasak hacı içmesi degil :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Şu Hayal Mayal göruluyoo dedıgınız ıyı bıseye benzıyoo :D Varmı satan?

İmza YOK !!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shadowjedi
    shadowjedi's avatar
    Erkek
    hayal gördüren dediğinin içinde peri otu diye bir ot var diye biliyorum,şu an üretimde de kullanılmadığıni da yanılmıyorsam ama o kadar yüksek alkolle katkısız da hayal görürsün hocam: -)

Takdire şayanı olmaz bu işin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

amk absinthe abimi okudum

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    grpngy
    grpngy's avatar
    Erkek

Yolcu beraberinde getirilen Ek-9 sayılı liste kapsamı “A) Tüketim Maddeleri” bölümünde yer alan eşya için muafiyet nasıl uygulanır?

Yurda giriş yapan yolcuların Karar eki Ek-9 liste kapsamı “A) Tüketim Maddeleri” bölümünde yer alan eşyaya, yolcu beraberinde olmak kaydıyla, muafiyet tanınacaktır.

Tütün ve tütün ürünleri ile alkollü ürünler için muafiyet hakkı karşısında yazılı miktarı aşmamak kaydıyla her bir ürün için ayrı ayrı kullanılabilir. Ayrıca, tütün ve tütün ürünleri ile alkollü ürünlere ilişkin muafiyet hakkından, 18 yaşın altındaki yolcular faydalanamayacaktır.

Muafiyet kapsamındaki eşya tür ve miktarları şu şekildedir:

TÜTÜN VE TÜTÜN ÜRÜNLERİ

1- Sigaralar                                                                600 adet

2- Sigarillolar (her biri 3 gr.dan ağır olmayan purolar)          100 adet

3- Puro                                                                       50 adet

4- Kıyılmış tütün (200 yaprak sigara kağıdı ile)                    250 gr.

5- Pipo tütünü                                                             250 gr.

ALKOLLÜ ÜRÜNLER

1- Alkol derecesi % 22’yi geçen alkol ve alkollü içkiler             1 lt. 

2- Alkol derecesi % 22’yi geçmeyen alkol ve alkollü içkiler        2 lt.

KOZMETİK ÜRÜNLER

600 ml’yi aşmamak kaydıyla kolonya, parfüm, lavanta, esans veya losyon ile 5 adet cilt bakım ürünü ve makyaj malzemesi.

GIDA ÜRÜNLERİ

1- Çay                                       1 kg. 

2- Çözülebilir hazır kahve               1 kg.

3- Kahve                                    1 kg.

4- Çikolata                                  1 kg. 

5- Şekerden mamul yiyecek            1 kg. 

İsteyen yolcular 1 kg çikolata veya 1 kg. şekerden mamul yiyecek haklarının tamamını yani 2 kg.lık hakkı söz konusu eşyadan sadece birisi için kullanabilirler.

ama getirirsen alırım.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balthier
    balthier's avatar
    Erkek

Ekerci bunu yazdı:

NoToLeRaNcE bunu yazdı:

haziranda olabilir hocam simdilik bi kesin tarih vermesemde..

2 çesit absinthe var.biri bildiğiniz gibi içinde bi madde var ve hayal görmenizi saglıyor.ondan sanırım var burda.bide normali var.siz hangisinden istiyorsunuz ? birde ortalma fiyat ne olabilir hocam ?

Yanılmıyosam thujone denilen bi maddeydi o

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek

Güven meselesi, şahsen ben sanal olarak içki, yiyecek tarzı bir şey almam.

İşin güzel tarafı gerçek hayatta da içkiyi kendimiz yapıyoruz, daha iyi kafa yapar tavsiye ederim. :D

vatandaşa kafam girsin!..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

grpngy bunu yazdı:

Yolcu beraberinde getirilen Ek-9 sayılı liste kapsamı “A) Tüketim Maddeleri” bölümünde yer alan eşya için muafiyet nasıl uygulanır?

Yurda giriş yapan yolcuların Karar eki Ek-9 liste kapsamı “A) Tüketim Maddeleri” bölümünde yer alan eşyaya, yolcu beraberinde olmak kaydıyla, muafiyet tanınacaktır.

Tütün ve tütün ürünleri ile alkollü ürünler için muafiyet hakkı karşısında yazılı miktarı aşmamak kaydıyla her bir ürün için ayrı ayrı kullanılabilir. Ayrıca, tütün ve tütün ürünleri ile alkollü ürünlere ilişkin muafiyet hakkından, 18 yaşın altındaki yolcular faydalanamayacaktır.

Muafiyet kapsamındaki eşya tür ve miktarları şu şekildedir:

TÜTÜN VE TÜTÜN ÜRÜNLERİ

1- Sigaralar                                                                600 adet

2- Sigarillolar (her biri 3 gr.dan ağır olmayan purolar)          100 adet

3- Puro                                                                       50 adet

4- Kıyılmış tütün (200 yaprak sigara kağıdı ile)                    250 gr.

5- Pipo tütünü                                                             250 gr.

ALKOLLÜ ÜRÜNLER

1- Alkol derecesi % 22’yi geçen alkol ve alkollü içkiler             1 lt. 

2- Alkol derecesi % 22’yi geçmeyen alkol ve alkollü içkiler        2 lt.

KOZMETİK ÜRÜNLER

600 ml’yi aşmamak kaydıyla kolonya, parfüm, lavanta, esans veya losyon ile 5 adet cilt bakım ürünü ve makyaj malzemesi.

GIDA ÜRÜNLERİ

1- Çay                                       1 kg. 

2- Çözülebilir hazır kahve               1 kg.

3- Kahve                                    1 kg.

4- Çikolata                                  1 kg. 

5- Şekerden mamul yiyecek            1 kg. 

İsteyen yolcular 1 kg çikolata veya 1 kg. şekerden mamul yiyecek haklarının tamamını yani 2 kg.lık hakkı söz konusu eşyadan sadece birisi için kullanabilirler.

ama getirirsen alırım.

hocam bunu yayınladıgın ii oldu..da biraz araştırmama göre bu iş biraz sansmıs.cunku bi arkım geldiğinde baya bi doldurmuslar içkiyi burda daha ucuz oldugu için.ve sorun cıkmamıs.ama aynı içkiden bi kac tane olması durumu sorun yaratır

Toplam Hit: 2371 Toplam Mesaj: 15