folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yurtiçi Kargoyu Tavsiye Etmiyorum!

Yurtiçi Kargoyu Tavsiye Etmiyorum!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

yurtiçi kargo hep yanlış şubeye gonderıyorlar arabaları yokmuş falan tavsiye etmiyorum bende.

Aras ve ups iyidir.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    koray bunu yazdı

yurtiçi kargo hep yanlış şubeye gonderıyorlar arabaları yokmuş falan tavsiye etmiyorum bende.

Aras ve ups iyidir.

ups de dağıtım aracısını siteden takip ediyorsun nerde olduğunu :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Bikere ankaradan pasaport bekliyordum. ankaradan kadıköye 1 gunde gelmiş kadıköyden benim eve 10 günde gelemedi.

PTT ye gidince zarfın üstüne not düşmüşler Daire 7 de bulamadık. 2 kere bulamamışlar. yanlız ben daire 7 de oturmuyorum. ve kaçta oturduğum da zaten adreste doğru yazıyor.  Daire 7 de oturmadı diye not düşülmesi bir ilginçti. adreste bulunamadı yazsa anlicam =)

Bence kargo elemanları ara sıra atlıyor bilerek iş yapmış görünmek için

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

abi yok 2 defa ptt kargoyla getirttim aynı sorunu yaşadım, eve gelmedikleri halde eve geldik demişler. kağıt bıraktık diyorlar kağıt falan yok ortada.

herkes memnun olduğuna göre sanırım benim buradaki şubede var sakatlık.

sürat kargo kullanıyorum ben, acayip memnunum 10dan fazla kullanmışımdır, tek bir sorun yaşamadım. yurtiçi kargoyla benimde öyle bir sorunum olduydu, bir kere kullandım zaten onda da şubeye gidip almak zorunda kaldım eve getirmediler yine aynı yalan işte.. neyse ki şubeleri hemen dibimizde.

=)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

fransadan kask geliyor 3 günde ptt kargo 16 günde getiriyor.

Yurtiçi kargo İstanbuldan  Antalyaya saat 16 da aldığım sipraşi ertesisabah 12 de ulaştırıyor.

ben daha ne istiyim yurtiçi iyidir pahalıdır ama hızlıdır.

senin talihsizliğin

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sserkan
    Sserkan's avatar
    Erkek

Bunların hepsi yoğunluktan işte bi aktarmaya günde 30-40 bin tane kargo geliyor 

kargolar aktarmadan günüde çıkar ama sorun şubelerde, şubeler yoğunluğu kaldıramıyor

daha doğrusu elemanlara verdikleri parayla yaptırdıkları iş arasında dağlar kadar fark var

doğal olarak o paraya işi yaptırcak adam bulamıyorlar yapanlarda mecburiyetten bin bir nazla yapıyorlar zaten.

İşin aslı ellerinde eleman yok doğal olarak dağıtımlar yetişmiyor. 

Şube yetiştiremedik derse bölge müdürlüğünden 1 ton fırça yer geldik evde bulamadık demek daha kolay 

Edit:Bu dediklerim İl'e şubeye göre değişkenlik gösterir.Tüm şartlar normalse yurtiçinden hızlı çalışanı bulamassınız

Sserkan tarafından 27/Ağu/13 17:20 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erick
    erick's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

sigortam net ha yaz bunu brütus

Bu çok iyiydi :D:D

Bende tam tersine çok şükür şimdiye kadar YK dan sıkıntı yaşamadım. Aksine hep hızlı geldi elime fakat aras kargodan çekmediğim kalmadı o yüzden bişey göndermeye tövbeliyim arastan. 1 oyuncak ayıyı 1 ayda iletti şerefsizler, üstelik gittiği yerden geri gelmiş beni o zaman aradılar'' efendim kargonuz iletilemedi o yüzden geri geldi şubemizden alabilirsiniz'' Sebepleride aynı sizinki gibi Aramışlar ama ulaşamamışlar:D

erick tarafından 27/Ağu/13 17:32 tarihinde düzenlenmiştir

Bir var,Bir yok..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı
    koray bunu yazdı

Aras ve ups iyidir.

ups de dağıtım aracısını siteden takip ediyorsun nerde olduğunu :)

aynen on numara sistem google mapste aracın nerde olduğunu görüyon live olarak gösterseler on numara olurmuşta buda bir başarı :)

yapacağınız şey şu genel merkezi arıcanız size ipnelik yapan adamın ismi soyismiyle şikayet etçeniz sıçıyorlar çarklarına sonra gerekirse işten bile çıkarırlar

benzer bir mevzu bildiğimden tecrübeyle sabit ;)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeynelbey
    zeynelbey's avatar
    Erkek

bence senin şubede sorun var hoca 4 gün sonra kargoya verilecek dedikleri ürün ertesi gün elime geçti 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

genel itibari ile memnunum ben yurtiçinden. cuma ürün göndersem c.tesi yetişmiş oluyor. çok extrem bi olay yaşamadım daha.

aras kargoyu 2-3 kez denedim hep geç gitme durumu oldu. ptt kargo desen kargo olarak hızlılar ama orada çalışan memurun insiyatifi çok büyük rol oynuyor.

mng kargo iyi ama onunda fiyatları diğerlerine göre pahalı. aynı ürünü yurtiçi ile 10 liraya gönderirken mng 18-19 lira gibi bişi talep etmişti.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
Toplam Hit: 2023 Toplam Mesaj: 23