Yurtiçi Kargoyu Tavsiye Etmiyorum!
-
yurtiçi kargo hep yanlış şubeye gonderıyorlar arabaları yokmuş falan tavsiye etmiyorum bende.
Aras ve ups iyidir.
-
koray bunu yazdı
yurtiçi kargo hep yanlış şubeye gonderıyorlar arabaları yokmuş falan tavsiye etmiyorum bende.
Aras ve ups iyidir.
ups de dağıtım aracısını siteden takip ediyorsun nerde olduğunu :)
-
Bikere ankaradan pasaport bekliyordum. ankaradan kadıköye 1 gunde gelmiş kadıköyden benim eve 10 günde gelemedi.
PTT ye gidince zarfın üstüne not düşmüşler Daire 7 de bulamadık. 2 kere bulamamışlar. yanlız ben daire 7 de oturmuyorum. ve kaçta oturduğum da zaten adreste doğru yazıyor. Daire 7 de oturmadı diye not düşülmesi bir ilginçti. adreste bulunamadı yazsa anlicam =)
Bence kargo elemanları ara sıra atlıyor bilerek iş yapmış görünmek için
-
abi yok 2 defa ptt kargoyla getirttim aynı sorunu yaşadım, eve gelmedikleri halde eve geldik demişler. kağıt bıraktık diyorlar kağıt falan yok ortada.
herkes memnun olduğuna göre sanırım benim buradaki şubede var sakatlık.
sürat kargo kullanıyorum ben, acayip memnunum 10dan fazla kullanmışımdır, tek bir sorun yaşamadım. yurtiçi kargoyla benimde öyle bir sorunum olduydu, bir kere kullandım zaten onda da şubeye gidip almak zorunda kaldım eve getirmediler yine aynı yalan işte.. neyse ki şubeleri hemen dibimizde.
-
fransadan kask geliyor 3 günde ptt kargo 16 günde getiriyor.
Yurtiçi kargo İstanbuldan Antalyaya saat 16 da aldığım sipraşi ertesisabah 12 de ulaştırıyor.
ben daha ne istiyim yurtiçi iyidir pahalıdır ama hızlıdır.
senin talihsizliğin
-
Bunların hepsi yoğunluktan işte bi aktarmaya günde 30-40 bin tane kargo geliyor
kargolar aktarmadan günüde çıkar ama sorun şubelerde, şubeler yoğunluğu kaldıramıyor
daha doğrusu elemanlara verdikleri parayla yaptırdıkları iş arasında dağlar kadar fark var
doğal olarak o paraya işi yaptırcak adam bulamıyorlar yapanlarda mecburiyetten bin bir nazla yapıyorlar zaten.
İşin aslı ellerinde eleman yok doğal olarak dağıtımlar yetişmiyor.
Şube yetiştiremedik derse bölge müdürlüğünden 1 ton fırça yer geldik evde bulamadık demek daha kolay
Edit:Bu dediklerim İl'e şubeye göre değişkenlik gösterir.Tüm şartlar normalse yurtiçinden hızlı çalışanı bulamassınız
Sserkan tarafından 27/Ağu/13 17:20 tarihinde düzenlenmiştir -
DJ_Alper bunu yazdı
sigortam net ha yaz bunu brütus
Bu çok iyiydi :D:D
Bende tam tersine çok şükür şimdiye kadar YK dan sıkıntı yaşamadım. Aksine hep hızlı geldi elime fakat aras kargodan çekmediğim kalmadı o yüzden bişey göndermeye tövbeliyim arastan. 1 oyuncak ayıyı 1 ayda iletti şerefsizler, üstelik gittiği yerden geri gelmiş beni o zaman aradılar'' efendim kargonuz iletilemedi o yüzden geri geldi şubemizden alabilirsiniz'' Sebepleride aynı sizinki gibi Aramışlar ama ulaşamamışlar:D
erick tarafından 27/Ağu/13 17:32 tarihinde düzenlenmiştir -
DJ_Alper bunu yazdıkoray bunu yazdı
Aras ve ups iyidir.
ups de dağıtım aracısını siteden takip ediyorsun nerde olduğunu :)
aynen on numara sistem google mapste aracın nerde olduğunu görüyon live olarak gösterseler on numara olurmuşta buda bir başarı :)
yapacağınız şey şu genel merkezi arıcanız size ipnelik yapan adamın ismi soyismiyle şikayet etçeniz sıçıyorlar çarklarına sonra gerekirse işten bile çıkarırlar
benzer bir mevzu bildiğimden tecrübeyle sabit ;) -
bence senin şubede sorun var hoca 4 gün sonra kargoya verilecek dedikleri ürün ertesi gün elime geçti
-
genel itibari ile memnunum ben yurtiçinden. cuma ürün göndersem c.tesi yetişmiş oluyor. çok extrem bi olay yaşamadım daha.
aras kargoyu 2-3 kez denedim hep geç gitme durumu oldu. ptt kargo desen kargo olarak hızlılar ama orada çalışan memurun insiyatifi çok büyük rol oynuyor.
mng kargo iyi ama onunda fiyatları diğerlerine göre pahalı. aynı ürünü yurtiçi ile 10 liraya gönderirken mng 18-19 lira gibi bişi talep etmişti.