folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Yurtta Fotokopi İşine Girdim İşleri Büyütmek İstiyorum Yardım

Yurtta Fotokopi İşine Girdim İşleri Büyütmek İstiyorum Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Hem lazer hem bitmeyen kartuş bir arada olabiliyor mu? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

canon un mürekkep tanklı olanları güzel fakat epson 1 tık daha kaliteli ayrıca epsonun üstten fotokopi besleme yerinden ön arka falan filan herşeyi makine kendi yapıyor sen ön arka çevirme yapmıyorsun

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Güzel bir olay

https://www.facebook.com/bilimvegercek/videos/682043442199077/?t=1

SaNaL_AjaN tarafından 09/Mar/19 10:49 tarihinde düzenlenmiştir

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek
    korkarabatak bunu yazdı

kar marjı çok iyi de ciddi derecede radyasyona maruz kalıyor olabilirsiniz. yıllarca çalışacağınızıda hesaba katarak , işin bir de o kısmını araştır derim.

belki pahalı da olsa radyasyona maruz bırakmayan cihazlar icat edilmiştir. orasını bilemicem araştır diye yazdım sadece.

bol kazançlar.

radyasyon ne alaka yazıcının radyasyon yaptığını ilk defa duydum

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

radyasyon değilde tonerli mevzuya girerseler toner yanığı kokusu çok pistir o toz resmen soluyorsun çekilecek iş değil. mürekkep işi sıvı mevzusu daha sağlıklı

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caagroup
    caagroup's avatar
    Erkek

Mürekkepli alacaksan Epsonun bitmeyen kartuşlu modellerine bakabilirsin yazdırma kafaları piezzo elektrik kristal ile dozajlama yaptigi için daha geç tıkanır ve kaliten stabil olur Canon ısıtarak mürekkebi püskürttüğü için illaki tıkanır donar bir müddet sonra çöp olur..

https://youtu.be/PMDJZLS7X

lazer yazıcıda laserden kaynaklı yüksek radyasyon yoktur oradaki lazer çok düşük güçte sadece tonerin duruma yapışmasını için gerekli elektriksel yük farkını oluşturmak için kullaniliyor

caagroup tarafından 09/Mar/19 14:58 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı
    korkarabatak bunu yazdı

kar marjı çok iyi de ciddi derecede radyasyona maruz kalıyor olabilirsiniz. yıllarca çalışacağınızıda hesaba katarak , işin bir de o kısmını araştır derim.

belki pahalı da olsa radyasyona maruz bırakmayan cihazlar icat edilmiştir. orasını bilemicem araştır diye yazdım sadece.

bol kazançlar.

Ben hala buna mantıklı bir cevap bekliyorum, demek ki fotokopi yanında röntgen de çekiyorlarmış diyerek geçiştirmiştim

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    venom88
    venom88's avatar
    Erkek

Hocam baskıların renklimi alıyorsun yoksa siyah beyazmı kullandığın makina renkli ama genel olarak siyah beyaz çıktı alıyorsan ona göre bişeyler önericem.

Venom88 burdaydı.[Cevapını duymak istemeyeçeğin soruları sorma,sormak istemiçeğin sorulara cevap arama]
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GuArDiAn55
    GuArDiAn55's avatar
    Erkek

Radyasyondan korksak elektrik-elektronik okumazdık. :P 

https://urun.n11.com/cok-fonksiyonlu-yazici/photoink-murekkepli-canon-pixma-g1411-yazici-g1410-yerine-P203009465?gclid=Cj0KCQiAn4PkBRCDARIsAGHmH3cvvi1UTRUKTKj00AYSNCuWmycfT8nehhAlYMB5rGeVBDk93Ke-xTsaAmC-EALw_wcB&gclsrc=aw.ds şu tarz tanklı cihazlar güzelmiş bunlara bakınıyorum.

Çok üst seviye cihazlara gerek yok baskı kalitesi bok gibi olmadığı sürece kalite önemsiz sürekli yazı çıkartıyoruz zaten.

Drum mevzusu için teşekkürler hocam yazmasanız haberim olmazdı.

Tanklı canon yazıcılar dandik oluyor mesaj alındı ya brother ya epson. 

https://www.vatanbilgisayar.com/epson-l565-fotokopi-tarayici-faks-wi-fi-murekkep-tankli-yazici-c11ce53401-.html şu baya iyi de 1500₺ çok pahalı riske girmek istemiyorum daha ucuz modeller varken. :P 

Toner mevzusundan da uzak duruyorum tanklı yazıcı alacağım kesinleşti gibi.

Genelde siyah beyaz çıktı alıyoruz renkli çok az çıktı aldık. renkli kartuş yazıcının içinden çıkan öylece duruyor hiç doldurmadık çok az çıktı aldık dediğim gibi.

HACKEROKAN!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    antivir-US bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı
    korkarabatak bunu yazdı

bol kazançlar.

Ben hala buna mantıklı bir cevap bekliyorum, demek ki fotokopi yanında röntgen de çekiyorlarmış diyerek geçiştirmiştim

Radyasyondan yana bir problem yok fakat murekkepteki carbon black insanlarda muhtemel kanserojen olarak (2B) siniflandirilmis bir sey. Bir de bazi yazicilarin ortama ultrafine partikuller yaydigi gosterilmis ama bundan cikarabilecegimiz sonuclar kisitli biraz. Yeterli calisma yok. Ben olsam mumkunse yasanmayan bir odaya koyardim yaziciyi.

sigara değil, balık olan.