Yürüyüş Yaparak Kilo Vermek
-
Bursa lafı gecmis :)) bursaya yeni tasindim kimseyi tanimiyorum daha once tahribat buluşmalarına da katilamadim hic bi ayarlasın tecrübeli olanlar bulusalim , kaynasalim.
-
proteyin ağırlıklı beslen ekmek yeme şekeri felan kes günde 1 saat spor yap spor salonunda yada evde şınav mekik koşu yürüyerek olmaz felan yap pazar günleri yapma farkı gör 1 ay sadece yap kas kaybı olmadan kilo verirsin yemeyerek kilo verilir vucut çöker
-
Hocam yürüyüş yaşundan dolayı fazla yormamali yoruyorsa karşıyım baya dusuktur. Kısacası kısa sürede fayda sağlar son illaki ama uzun sürede kalp ritmini bile aratmayacak adam akıllı onun için önce yuru yavaş yavaş koşmaya basla air squat sınav kesin ekle
-
saybirs bunu yazdırappermcs bunu yazdı
kardeş spor salonu antrenman öncesi 15dk koşu antrenman sonrası 15 dk koşu 1 ay da 36 bedenden 34 bedene düştüm ve devam ediyorum. Biraz hırslan hocam güzel kedilerin olduğu bir salon bul :)
spor salonlarının havası pek sarmıyor nedense anlayamadım. başımda bi kedi var abi zaten, eksik kalsın.. o değil de sen bursaya gel abü iskender ısmarlıyım sana :)
@LizardKing hocam diyete de başladım sayılır, ekmeği şekeri tuzu bıraktım :) önerilerini dikkate alacağım sağolasın :)ooo süper Bursaya adım attığımda ilk adresim sensin @saybirs kardeş :)
-
En fazla yağ yaktıran sporlar. (Kendi fikrimce)
1- yüzme
2- basketbol
3- güreş antremanı
Bu üç seçenekten birini , mümkünse ikisini yapman hızlı bir şekilde yağ yakmanı sağlayacaktır. özellikle yüzmek daha etkilidir. Vücutta yanan yağlar ter olarak dışarı çıkar. Ne kadar ter, o kadar yanan yağ demektir. Bol bol sıvı tüket. Bu sıvı sadece su olsun :) Bende başlayacağım birkaç güne.
-
Kesinlikle diyet şart. Beyaz unu hayatından çıkarman gerek. Tam buğdaylı ekmek vs yiyebilirsin. Pirinç, makarna yememen gerekiyor.
Ayrıca bol limonlu salata ye ve yeşil çay iç. Gerçekten bu ikisi yağ yakımını hızlandırıyor. Eğer sade yeşil çay sevmiyorsan aromalı bir çok yeşil çay var piyasada.
-
beslenmene dikkat et.
yürüyüş belli bir süreden sonra işe yaramayacak, alternatifler düşün.
hiit kelimesini google'da aratıver bi de..
Daniel-Koo tarafından 18/Nis/16 17:33 tarihinde düzenlenmiştir -
valla hocam en iyisi hem yiycen hem çalışcan :D
Bak ben tarlada 6dönüm çapalıyorum her hafta ama sabah kahvaltısında ana avrat ne varsa yiyorum :D öğle yemeği yok akşama kadar 1 saat çalış 10 dakika dinlen şeklinde.
Akşam yemeğinde 750 gr köfte piyaz manda yoğurdu ve kola :D 3 haftada bu şekilde 4 kilo verdim. afedersin öküz gibi yiyorum ama tarlada öldürüyorum kendimi çapa yaparken.
Bu yazıdan anlayacağın eğer haraket etmezsen(yürümekte bir hareket çeşidi) kilo vermen çok zor olur. Ayrıca aç kalarak sakın kilo verme. Şu yaşında kilo verirsin 50 yaşında başlarsın ilaç bağımlısı olmaya.
Yiyebiliyorken YE! hareket edebiliyorken hareket et ve YAK!
En basit formülü budur. Ben bunu bilir bunu söylerim hoca abi :)
-
ben 15 yaşımda 99 kiloydum,sadece diyet yaparak 86 olmuştum..Diyet ekmek yemiyim falan değil , gidiceksin diyetisyene programa uyucaksın.her gün aynı saatte kahvaltı yapıcaksın ara öğün yiceksin bak nasıl kilo veriyorsun
-
Bence bisiklet sürmeye başla, sana yakın bir bisiklet grubu bul onlara katıl.
Hafta sonları, arkadaşlarla saçma sapan avm - sinema gezip işkence çekmek yerine, yeni arkadaşlarla ormana, deniz kenarına gidip tur yaparsın. Derse gitmek için 9 da kalkamayan ben, arkadaşlarla bisiklet turu olunca 6-7 de fırlıyorum hemen. Evliysen 7 de başlayıp 11 de bitirsen bile hızına göre 80-90 km yaparsın.
Hafta içi de, ister sabah erken, isten akşam 40-50 km sürersin.
Böylece hem spor yapıyorsun, hem kapalı alanda tıkılı kalmıyorsun-için açılıyor, hem gezmiş oluyorsun ve acayip derecede de eğleniyorsun.
Yürüyüşü çok denedim şahsen, ama hiç yapamıyorum ben. Nedense sevmiyorum yürümeyi. Bu bisiklet sayesinde öyle çok kilolu da olmamama rağmen 8-9 kg verdim bir yaz mevsiminde. Ve bu süre içerisinde hayatım boyunca yemediğim kadar da yedim. Çikolata, dondurma, muz, mangal, bira, kola. Gerçekten çok etkili birşey bu bisiklet.
Ama dediğim gibi bir bisiklet grubu bulup katılman gerekiyor, en az 3-4 kişi olacak ki motive olacaksın. Yoksa sıkılıyorsun, bir süre önce taşındım, eski arkadaşlardan uzaktayım şu an. Bir Beşiktaşa kadar gidip gelmek bile çok zor geliyor.
zigor tarafından 18/Nis/16 18:32 tarihinde düzenlenmiştir