folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yüzdeki Beni Aldırmak

Yüzdeki Beni Aldırmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uLtRaLoVeR
    uLtRaLoVeR's avatar
    Erkek

Benim de ensemde vardı bu deri dışına çıkmış et gibi olanlardan saç traşı olurken berber makineye kıstırdı uzun süre kanadı aşırı bir acı hissettim şuan elimle bulamıyorum bildiğin koparmış ama yaklaşık 4-5 sene oluyor hala bir sorunla karşılaşmadım. Olay yaşandığında berbere baya saydırmıştım içimden kanser riski olduğu için de bir yusuf yusuf olmuştu.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

uLtRaLoVeR bunu yazdı:
    -----------------------------

Benim de ensemde vardı bu deri dışına çıkmış et gibi olanlardan saç traşı olurken berber makineye kıstırdı uzun süre kanadı aşırı bir acı hissettim şuan elimle bulamıyorum bildiğin koparmış ama yaklaşık 4-5 sene oluyor hala bir sorunla karşılaşmadım. Olay yaşandığında berbere baya saydırmıştım içimden kanser riski olduğu için de bir yusuf yusuf olmuştu.

benzeri bi olay bana oldu boğazımda var benimde. yarısı koptu yarısı tutunuyordu. kanser ayağına götüm yemedi komple koparmaya.

sonra tekrar tuttu zamanla kopan kısım birleşti eskisindende sağlam oldu amk

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek

Ben 2 yöntem biliyorum ve uyguladım, 1 tanesi doktor kontrolunde gerekli araçlarla aldırmak diğeri kibrit ile yakarak beni yok etmek :D

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

NetBABA bunu yazdı:

Ben 2 yöntem biliyorum ve uyguladım, 1 tanesi doktor kontrolunde gerekli araçlarla aldırmak diğeri kibrit ile yakarak beni yok etmek :D

hoca naptın. Sonra pamuğu tıkamasınlar :d

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

Ben geçen yaz cerrahi şekilde aldırdım küçük olan geçti izi büyük olan izi duruyor.sakal yerinde olduğu için ben lazer işine girmedim. yüzünün görünür yerindeyse lazerle aldır kalır iz.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek

ben 3 tane aldırdım 3 ü de ortalama tolga çevikte ki ben kadardı gayet rahattı sadece uyuştururken acı çekiyosun çok rahat geçer lazeri bilmiyorum ben normal dikişli falan aldırmıştım 4 yıl önce iz konusunda pek kalmadı çok incecik çizgi var ama hiç belli olmuyo dışardan bi merhem var dikişleri aldırdıktan sonra kullanırsan büyük ölçüde değişme görürsün kısa sürede kaybediyo 100 lira bi şey ama sigortan varsa 15 20 ye kapatırsın sanırım. ismini pm atarsan dolaptan bakar söylerim korkma aldır rahatla :D

Dünyada kendi işkence örneklerini sergilememiş ulus ve dönem hemen hemen hiç olmamıştır. Ancak ne insanlar değişmişlerdir ne de olaylar ve sonuçları.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EMRE955
    EMRE955's avatar
    Erkek

deriden deriye değişiyor hocam, ben de aldırmayı düşünüyodum, doktor:seninki havalı deri kesin iz kalır deyip ameliyat etmedi.

xxx
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Ben değilde her yaz kol ve omuzlarıma 5-10 tane yeni çil ekleniyor. Açık tenli olduğum için ama bunu bir çözümü yok mudur? İlk solariuma girip sonra mı güneşe çıksam napsak anlamadımki.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

1 sene güneş görmemesi lazım, ameliyatı kışa yaptırırsan daha sıhhi olur.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

benimde sol kulağımın memesinin altında var bok sinegi gibi kocaman et parcası sakal olurken habire çiziyorum, kanser davası yüzünden acayip tırsmıyor değilim hani yok mu bi çözümü kökten kurtulayım şundan ?

Toplam Hit: 11040 Toplam Mesaj: 52