Zaman +1T Gazete Tasarım Günleri
-
Selamlar, herkese iyi günler.
Zaman gazetesi 5N 1K +1T Tasarım günlerine gitmek için başvurmuşmtum , geçen cumartesi günü beni aradılar kabul edilmişim. 10 gün kadar filan İstanbul'da olacağım. Bir kaç sorum olacak İstanbul ile ilgili.
İstanbul'a fazla gitmişliğim yoktur. O yüzden nedir nasıldır bilmiyorum.Yeni bosna diye bir yerdeymiş, ben bahçelievlerde kalacağım.
Bahçelievlerden yeni bosna ne kadar sürüyor? Beşiktaşta kalsam yeni bosnaya ne kadar zamanda giderim.
Bahçelievlerden üsküdara gitmek çok zormu ? Kaç otobüs değiştirmem gerekir.
Bahçelievlerde zaman geçirecek ucuz yollu mekanlar varmıdır ? Çayı 2 TL'yi geçmeyecek örnek verirsem.
Birde mecidiyeköyden yeni bosna ne kadar uzaklıktadır, belki orada kalabilirim.
Bu gece Balıkesir'den yola çıkıyorum sabah 8 gibi İstanbul'da olacağım.
Şimdiden teşekkürler.
-
B.evlerle yenibosa 15 dk yürüme mesafesindedir.
Beşiktaş - Y.bosna Arası trafiğide hesaba katarsak 2 ayrı otobüs ile ortalama 1.5 saat sürer
B.evler-üsküdar arası metrobusle gidersin.1 saat sürer.M.büsten indikten sonra 10 dk yürüme mesafesi
B.evler pahalı değil her yerde takılabilrisin
m.köy yenibosna ortalama 45 dk metrobus ile tek seferde gidersin
B.evler yada yenibosnadan metroya binerek beyazıtta in.Sultanahmeti gez beyazıdı gez gülhaneyi gez sirkeciyi gez sirkecide balık ekmek ye beyazıdda çorlulu ali paşa medresesinde çay .Bi derdin olursa tlfn açabilirsin bana istersen
Yarın sabaha bende balıkesire yola çıkıyorum
Saygılar :D
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------B.evlerle yenibosa 15 dk yürüme mesafesindedir.
Beşiktaş - Y.bosna Arası trafiğide hesaba katarsak 2 ayrı otobüs ile ortalama 1.5 saat sürer
B.evler-üsküdar arası metrobusle gidersin.1 saat sürer.M.büsten indikten sonra 10 dk yürüme mesafesi
B.evler pahalı değil her yerde takılabilrisin
m.köy yenibosna ortalama 45 dk metrobus ile tek seferde gidersin
B.evler yada yenibosnadan metroya binerek beyazıtta in.Sultanahmeti gez beyazıdı gez gülhaneyi gez sirkeciyi gez sirkecide balık ekmek ye beyazıdda çorlulu ali paşa medresesinde çay .Bi derdin olursa tlfn açabilirsin bana istersen
Yarın sabaha bende balıkesire yola çıkıyorum
Saygılar :D
----------------------------Hocam ben direk sana PM gönderecekmişim meğersem :D Tüm cevapları aldım sanırım teşekkür ederim hocam. Pm gönderiyorum şimdi.
Tavsiye yada başka yazacak olan varmı ki :)
-
Ar0fer bunu yazdı:
-----------------------------Selamlar, herkese iyi günler.
Zaman gazetesi 5N 1K +1T Tasarım günlerine gitmek için başvurmuşmtum , geçen cumartesi günü beni aradılar kabul edilmişim. 10 gün kadar filan İstanbul'da olacağım. Bir kaç sorum olacak İstanbul ile ilgili.
İstanbul'a fazla gitmişliğim yoktur. O yüzden nedir nasıldır bilmiyorum.Yeni bosna diye bir yerdeymiş, ben bahçelievlerde kalacağım.
Bahçelievlerden yeni bosna ne kadar sürüyor? Beşiktaşta kalsam yeni bosnaya ne kadar zamanda giderim.
Bahçelievlerden üsküdara gitmek çok zormu ? Kaç otobüs değiştirmem gerekir.
Bahçelievlerde zaman geçirecek ucuz yollu mekanlar varmıdır ? Çayı 2 TL'yi geçmeyecek örnek verirsem.
Birde mecidiyeköyden yeni bosna ne kadar uzaklıktadır, belki orada kalabilirim.
Bu gece Balıkesir'den yola çıkıyorum sabah 8 gibi İstanbul'da olacağım.
Şimdiden teşekkürler.
-----------------------------1-yenibosna bahçelievler ulaşımı rahattır..metro ile gider gelirsin.
2-beşiktaşı karıştırma..metroya atladın mı fazla sürmez bahçelievler-yenibosna
3-otobüs tercihin vardır.bende bilmiyorum..iett den bakarsın ona.ama en fazla 3 otobüs değiştrirsin gidersin üsküdara.
4-bahçelievleri fazla bilmiyorum hatta hiç gitmedim .. ben istanbulda daha çaya 2 tl vermedim :D rahat ol :D
5-mecidiyeköyden baya uzak kaçar..ama yüksek ihtimal otobüs direk vardır.yoksa bile en fazla 2 araba
edit : hocam mecidiyeköy-b.evler-üsküdar diyosun da tam yer söylesen iyi olur..b.evlerdemetroya uzaksan ya da metrobüs hattına uzaksan bu yazdıklarımı unut :D ya da 1 vesait daha ekle metro-metrobüse gelmek için
-
hocam bahsettiğin güzergah benim günde 28 sefer gittiğim geldiğim yer :D gözüm kapalı gider gelirim dakikası dakikasına doğrudur herşey rahat ol :D
-
zaman gazetesinin yeri yeni e-5 ten yenibosna kuleliye girer girmez ilk sola dönen yoldan içeri girdinmi hemen sağda kalıyor koçtaş mağazasının tam arkası oluyor
-
@murdery hocam bahçelievlerde kalıcam büyük bir ihtimal, diğer saydığım yerlerde de tanıdıklar varda ondan soruyorum.
@swordfish tamamdır dediklerini mutlaka dikkate alacağım:) şu hafta bi gelsinde salı günü başlıyor seminerler.
@Serdar hocam açıkçası hiç bilmediğim için otobusten indiğim gibi yolladığın post'a bakıcam :) teşekkürler.
-
Ne zaman geleceksin hocam?
Yarın işim olmasa seni alırdım :D Biliyorum Zaman Gazetesini.
Bahçelievler ile Yenibosna yanyana zaten. Bahçelievlerin neresinden geliceksin önemli olan o :) Metrobüs ile 5 dakikada Yenibosna, Kuleli'de ineceksin.
Ordan bi 8-9 dakikada Zaman Gazetesine yürüyeceksin :)
Bahçelievler'de kal sen. Mecidiyeköy falan gelip gitmen zor olur. Gezmek için gidersin Mecidiyeköye falan :) -
Daniel-Koo bunu yazdı:
-----------------------------Ne zaman geleceksin hocam?
-----------------------------Bu gece otobüse biniyorum işte sabah 8 gibi orada olacağım hocam, 2-3 gün öyle dolanayım diye erken geliyorum.
edit: durağıda öğrendim oh süper oldu, kuleli..
10 gün boyunca orda olacağım hocam 1-2 saat müsait olursan görüşelim istersen.
-
Ar0fer bunu yazdı:
-----------------------------Daniel-Koo bunu yazdı:
-----------------------------Ne zaman geleceksin hocam?
-----------------------------Bu gece otobüse biniyorum işte sabah 8 gibi orada olacağım hocam, 2-3 gün öyle dolanayım diye erken geliyorum.
edit: durağıda öğrendim oh süper oldu, kuleli..
10 gün boyunca orda olacağım hocam 1-2 saat müsait olursan görüşelim istersen.
-----------------------------
Yarın işim çok :) Haftaiçi falan uygun bi an olursa bakalım :) -
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------zaman gazetesinin yeri yeni e-5 ten yenibosna kuleliye girer girmez ilk sola dönen yoldan içeri girdinmi hemen sağda kalıyor koçtaş mağazasının tam arkası oluyor
-----------------------------karşısındaki çukur alanın adı da Adli Tıp Kurumu