Zamanın Başlangıcı
-
ya arkadaşlar zamanın başlangıcı nasıl dünya oluşdu 15 milyar yıl önce hiç bişey yoktu ve evren yoktanmı var oldu
arkadaşlar geyiq yapmadan :) cevaplarınızı bekliyorum ...
-
bunun için 1 cok yazılı kaynak var weya belgesel..sana önerebilceğim tek sağlam kaynak su : www.google.com
-
yaşin bunlar için çok erken yat uyu güzel uyku çek masturbasyon yap napicaksın evreni buyuyunce ogrenırsın
-
söz bu posttan başka hiç bulaşamayacım bu konuya sora tartışma çıkıyor :|
müridede kendisi araştırmasını tavsiye ediyorum dini ve felsefi kaynaklara göre açıklanmış görüşleri ve bilgileri oku iyice
tart öyle kararını ver bence
-
:D Kuran-ı Kerim yokmu evinde senin...
-
Yüce Yaratıcı Allah tüm evreni yoktan var etti.
-
big gang pardon big bang :D
-
benim merak ettiğim şu ilk insanlar adem we havva deilmi kaç binyıl sonra amerikayı buluolar we orda yerliler war madem ilk insan adem ve havva orda nası insanlar olabilio ?
-
beyinsiz bunu yazdı:
-----------------------------
yaşin bunlar için çok erken yat uyu güzel uyku çek masturbasyon yap napicaksın evreni buyuyunce ogrenırsın
-----------------------------hoca bu sitede yaş ayrımı yapılmaz haberin olsun..
-
dunyahali bunu yazdı:
benim merak ettiğim şu ilk insanlar adem we havva deilmi kaç binyıl sonra amerikayı buluolar we orda yerliler war madem ilk insan adem ve havva orda nası insanlar olabilio ?
onu bende merakediyorum mesala adem cennetten kovuldu şeytan elma yedirdi ... benim anlamadığım şeytanın cennette ne işi var ??? -
endthe bunu yazdı:
dunyahali bunu yazdı:
onu bende merakediyorum mesala adem cennetten kovuldu şeytan elma yedirdi ... benim anlamadığım şeytanın cennette ne işi var ???
-----------------------------azıcık okusanız anlardınız.
Kal-u beladan beri diye bir terim vardır.
en- am 73; rum 43-60 casiye 27-29 kaf 41-45
insan dunyaya gelmeden önce ahitlik oluşmuştur. ve bağlayıcıdır.
A'raf suresi 172- 173 ayetleri.