Zamunda Üye Alımı Açıldı
-
Guardian hocam gerçekten nickinizle uyumlusunuz, çok teşekkür ederim. ^^
Bu arada siteye halen giremiyorum... ping atabilmeme rağmen rockmelt şu hatayı veriyor Error 102 (net::ERR_CONNECTION_REFUSED): The server refused the connection. :|
-
suhatuna bunu yazdı:
-----------------------------saqeslanger bunu yazdı:
-----------------------------http://zamunda.net/langchange.php?lang=tr sonra anasayfayı açın
-----------------------------
Yok hocam lınk acılmıyo
-----------------------------açılmıyo zaten de açıp sonra anasayfaya girince %100 Türkçe olmasa da Türkçe oluyo
-
SweetyVolty bunu yazdı:
-----------------------------Guardian hocam gerçekten nickinizle uyumlusunuz, çok teşekkür ederim. ^^
Bu arada siteye halen giremiyorum... ping atabilmeme rağmen rockmelt şu hatayı veriyor Error 102 (net::ERR_CONNECTION_REFUSED): The server refused the connection. :|
-----------------------------
-
SweetyVolty bunu yazdı:
-----------------------------Guardian hocam gerçekten nickinizle uyumlusunuz, çok teşekkür ederim. ^^
-----------------------------Rica ederim
-
tesekkürler aldık bir üyelik : ) güzel oldu.
edit : uzun süredir nete giremiorum bir sorum olucak önceden zamunda da ratio problemi yoktu hala öyle mi?
-
saol dostum iyi oldu .
-
zeitgeist bunu yazdı:
-----------------------------tesekkürler aldık bir üyelik : ) güzel oldu.
edit : uzun süredir nete giremiorum bir sorum olucak önceden zamunda da ratio problemi yoktu hala öyle mi?
-----------------------------aynen hala ratioless.
-
zaten ratio problemi olmayan sitede 3 tane hesap alıp milletin hakkını gasp etmenin mantığı ne?
banlanmanın tek ihtimali uzun süre aktif olmamak. ratio da sadece burda işe yarıyor. account parking yani hesabı geçici süre deaktif etme 0.3 ratio istiyor.
hesabımı 3 4 kişiyle paylaşmama rağmen hiçbir sorun çıkarmadı site.
çok seviyorum. :D
ingilizce yapmak için de sol üstteki bayrağa tıklayın.
-
Torrentz den ne artısı var arkadaşlar bu sitenin,ciddi soruyorum :)
-
ZyreX bunu yazdı:
-----------------------------Torrentz den ne artısı var arkadaşlar bu sitenin,ciddi soruyorum :)
-----------------------------public değil.