Zamunda Üyelikleri Açtı !
-
site iptal değil de kimi ipler banlı. 46yla başlayanlar mesela. http://bgtorrentz.net/zamunda-net/
-
"en iyi torrent sitelerinden"
sesli gülmedim. benim gözümde "rutracker" zamunda'dan çok çok çok çok çok çok çok çok çok daha iyi bir yerdir.
-
CodeInside bunu yazdı
sesli gülmedim. benim gözümde "rutracker" zamunda'dan çok çok çok çok çok çok çok çok çok daha iyi bir yerdir.
neyleyeyim dilini anlamadığım siteyi dayı.ing dil olmaması bile benim gözümde sırasını düşürür.
-
max payne indirmeye çalışıyorum şuan 8 mb ınternetle 60 kb cekıyorum sebebi nedir eskiden 800 le felan çekerdım adlı kullanımda olmadı.
-
operwhopper bunu yazdıCodeInside bunu yazdı
neyleyeyim dilini anlamadığım siteyi dayı.ing dil olmaması bile benim gözümde sırasını düşürür.
dil konusunda genel olarak haklısın. bende de ingilizce olması önemli ama bana hitap eden neredeyse bütün siteler bu zamana kadar hep rus siteleri olmuştur. bu sektörde (hangi sektörde?) ciddi anlamda ilerdeler. onca yerde arayıp da bulamadığın şeyi böyle bir yerde bulunca; dilin de, gözündeki sırasının da pek bir önemi kalmıyor açıkçası :)
opera'da in-place translator ile istediğim kelimeyi çeviriyorum. neyin ne olduğu zaten belli, sıkıntı çıkmıyor yani. tavsiye edilir.
-
hiç yoktan ratio derdi fln yok. sırf bu sebepten gözümdeki değeri baya yüksektir zamundanın.
-
zamunda iyidir la diğer siteler için ne diye ratio yu dert ediyonuz ratiomaster ile kasın ratio okadarmı üşengecsiniz la onu yapın bari amq
-
Şerrrrefsiz superonline ip'si yüzünden giremiyoruz ki Zamundaya
-
mahzal bunu yazdı
Şerrrrefsiz superonline ip'si yüzünden giremiyoruz ki Zamundaya
çok çabuk vaz geçiyorsun hacı :D
https://bgvpn.net/hide.php/Oi8vd3d3LnphbXVuZGEubmV0/b13/fnorefer/
Bulgar lokasyonlu web proxy üzerinden dalın yada googletranslatenin proxysini kullanın -
2-3 tane var ama bi tane daha alalım ne olur ne olmaz ;)