Zamunda.Net - Superonline Sorunu
-
yaklasık 10 gunudur zamunda.net giremiyorum
evde yaz havası var indirecek çok şey birikti
müşteri hizmetlerini arayıp ip değiştirtsemden herseferınde 151. ile baslayan bar ip verdi
çozum bulabılecek arkadaslar varmı aynı sorunu yaşayanlar
-
tri bunu yazdı
yaklasık 10 gunudur zamunda.net giremiyorum
evde yaz havası var indirecek çok şey birikti
müşteri hizmetlerini arayıp ip değiştirtsemden herseferınde 151. ile baslayan bar ip verdi
çozum bulabılecek arkadaslar varmı aynı sorunu yaşayanlar
yakın bır arkadasımda superonlıneye gectıgınde berı gıremıyor zamundaya hocam. takıp konu
-
tek çare proxy gibi.
-
superonline tarafından engellenmiş mi öyleyse tor browserı indir gir vpanelden sürekli ip değiştirerek dolanabilirsin belki
-
hocam zamunda torrentini utorrent ile indirebiliyormusun yani tek sorun siteye girmek mi ? öyleyse zaten halledilir de
download da sorun varsa büyük sıkıntı
-
denemek lazım sen zemundadan bir lınkı upload et ben ındıreyım bolelıkle sorunun nerde oldugunu buluruz?
-
tri bunu yazdı
denemek lazım sen zemundadan bir lınkı upload et ben ındıreyım bolelıkle sorunun nerde oldugunu buluruz?
https://docs.google.com/file/d/0B95t2gVGbZ61UXR0c0FxUEI2ZFE/edit?pli=1
zone tarafından 15/Şub/13 21:26 tarihinde düzenlenmiştir
buda olabilir
https://docs.google.com/file/d/0B95t2gVGbZ61czR6VUYxbUZMQ2c/edit -
utorrent ikisinide indirmiyor durum kötü..
-
Müridler sorun sizinle veya ISP'nizle alakalı değil. IP Aralığınız yeni ise zamunda'ya erişemiyebilirsiniz. Zamunda.net ip filtresi uyguluyor. Yani sadece belirli kesime açık. (Türkiye, Bulgaristan, vs.)
outmost bunu yazdıSyspioniC bunu yazdıoutmost bunu yazdızamunda da ki ulaşamama probleminiz dnsle alakalı deel. zamunda belirli kesime (ip aralığı - bulgaristan-türkiye vs.) açık. country blokesi kullanıyorlar. engellemeyi kaldırmak için ip rangeleri staff'a pmleyin.
niye öyle bişi yapmışlar ? niye bulgaristan ve türkiye dışına kapalı ki :S
yanlış hatırlamıyorsam bu vatandaşlar isp sahibi idi. (bulsat) ayrıca göte gelmemek için de iyi taktik amerikadan ulaşılamıyan bir site olur ise.
-
vps den de giremezsin.zamunda yüksek hızı engelliyor.ama torrentler çalışıyor sadece site engelleniyor. kısaca bazı ip aralıkları engelli zamunda da
angels_demos tarafından 16/Şub/13 00:42 tarihinde düzenlenmiştir -
filitre sayesinde neredeyse tüm sunucuları ve veri merkezlerini de engellemiş oluyorlar.