Zamunda.Net" Giriş
-
Evet arkadaşlar,bu güzide bir okadar da hızLı oLan g.t tracker yamuk yapıp üyeLiğini Bulgaristan hariç her ülkeye kapatmış..
Uzatmadan giriş yöntemine geçelim;
Firefox'un sitesinde eklenti bölümünden "FoxyProxy" adLı ekLentiyi indirin;
Kurulumu standart eklenti kuruLumudur ff kullanıcıları bilir geçiyorum burayı..
Firefox'u yeniden başLattıktan sonra sağ aLtta buLunan "FoxyProxy" yazısına bir tık ataLım;
Yeni VekiL ekLe'ye tıkLayaLım;
Ekrana bu pencere gelicek,ayarları aşağıdaki gibi yapıp tamam diyelim

Son oLarak
Sağ aLttaki "FoxyProxy" yazısına sağ tıklayıp "New Proxy" daLgasına tıkLayaLım ve Zamunda.net'i sömürmeye başLayaLım..
Doğal olarak net hızınız yavaşLayacak bunun için;
Zamunda iLe işiniz bittikten sonra tekrar "FoxyProxy" yazısına sağ tıkLayıp "DefauLt" daLgasını seçeLim hız eskisine dönecektir,bukadar..
Sapına kadar emek,aLıntı değiL :W
-
la bende açılsın diye bekliyom 2 gündür cod6 cekcektim.
amaç neki :|
saol ..
-
G.tlerine soksunlar trackerlarını, millet büyümeye çalışır bunlar küçülmeye çalışıyorlar. Piyasada milyon tane tracker var, torrentleech öldü mü ki bunlar bu kadar havaya giriyor.
-
bu host or ip adress kısmındaki sayılar hep aynımı olacak yoksa ne yazacağız oraya?
Oraya üyeliğim vardı böyle bir şerefsizlik yaptıklarından nasılsa giremeyeceğiz bari sonuna kadar sömüreyimde bi daha uğramam :)
-
Siteye girebiliyorsun. Peki leech veya seed yapabiliyor musun? Bence yapamıyorsundur. Çünkü torrent clientinin IP numarası da o andaki IP numaran yani Türkiye IP si olduğu için yapamazsın. Yapabiliyorsan da haberimiz olsun. Ama Zamunda'dan kat kat kaliteli o kadar torrent sitesi var ki. btracs.com dan bulabilirsiniz.
-
bitturk ve torrenturkey den 500kb/sn ile indiriyor =) dışarı bakmaya gerek yok yurt içine bakın
bende ilk zamundayı denedim ama adamlarhaklı kaliteli paylaşım yapıo kimse down ettikten sora seed i kesmio full speed çekion ama
bizim gibi milletler sömürü yapıo onlara = )
-
shadowan bunu yazdı:
-----------------------------
bu host or ip adress kısmındaki sayılar hep aynımı olacak yoksa ne yazacağız oraya?
-----------------------------Resimdekinin aynısı oLacak hocam Bu buLgaristan proxy,oraya yine başka bir bulgaristan proxy'si girebiLirsin.
Şuan hız açısından diğer proxy'Lere göre iyi durumda bu yüzden bunu yazdım.
-
diamonique bunu yazdı:
Siteye girebiliyorsun. Peki leech veya seed yapabiliyor musun? Bence yapamıyorsundur. Çünkü torrent clientinin IP numarası da o andaki IP numaran yani Türkiye IP si olduğu için yapamazsın. Yapabiliyorsan da haberimiz olsun. Ama Zamunda'dan kat kat kaliteli o kadar torrent sitesi var ki. btracs.com dan bulabilirsiniz.
-----------------------------yapılıyor hoca
-
diamonique bunu yazdı:
-----------------------------Türkiye'deyim 1mbit sınırsız bağLantımLa 109 KB/sec down,25-30 KB/sec arası değişken Up yapabiLiyorum Zamunda'dan :)
-
RevengeX bunu yazdı:
Türkiye'deyim 1mbit sınırsız bağLantımLa 109 KB/sec down,25-30 KB/sec arası değişken Up yapabiLiyorum Zamunda'dan :)
-----------------------------down yapda boşver up yapma .bnelere engellemişler zaten bizi.
-
evet seed olayı benimde aklıma takıldı bu arada zamunda'yı başka trackerlarla hele hele türk trackerlarla karsılastıran arkadaslara anlam veremiyorum gercekten zamunda daki içerik bugün hangi trackerda aynı hızlarda mevcut ?siz bugün hangi turk trackerında bırakın 4'ü 5'i 1 sene evvel eklenmiş bir torrentte seeder bulabiliyorsunuz ? Dünyanın, en geniş içeriğe en yüksek seeder sayısıyla sahip trackerdır Zamunda bilmeyenlere duyrulur :))))