Zamunda.Net Üye Alımı Açık
-
Hangi programı kullanalım?
-
Sayfa yüklendikten sonra eğer konuda resim varsa resimin üstünde "Download" yazısını görürsün. CTRL+F yap "download" diye arat görürsün hocam. Oranın hemen yanında link olacaktır, oraya tıkladığın vakit .torrent dosyası inecektir.
Hangi program da derseniz önerim uTorrent v1.8.5'dir.
-
zamunda ustune torrent sitesi yok
-
Şu anda hiç bir işime yaramaz ama olsun kenarda dursun :) eyv
-
utorrent kullanıyorum ben(tavsiye ederim).Sağlam sitedir.800 kb'ı gördüm dosya çekerken.
-
Ben şimdi hocular önümüzde ki ay ilk defa sınırsız nete geçiyorum.rapidden bi kaç link dışında bişiler indirmedim netten.bu torrent olayına girmek istiyorum.biraz açkıklar mısınız?
-
PathfindeR00 bunu yazdı:
-----------------------------
Ben şimdi hocular önümüzde ki ay ilk defa sınırsız nete geçiyorum.rapidden bi kaç link dışında bişiler indirmedim netten.bu torrent olayına girmek istiyorum.biraz açkıklar mısınız?
-----------------------------http://www.torrentdestek.net/rehberler/ bura işini görür sanırım.
-
Download, upload ve ratio denen gereksiz şeyler var. İlk ikisini biliyorsundur ama üçüncüsü ise ilk ikisinin bölümüdür. Ratio'n 0 olursa artık dosya indiremezsin. Yani dosya yüklemen lazım ki buna "seed" denir. Diğer türlü download işlemi bilindiktir fakat tarayıcılar yada idman gibi programlarla yapılmaz. uTorrent, Bittorrent gibi programlarla yapılır. ".torrent" dosyalarını indirirsin çift tıklarsın bu programlar direk tanır açar ve içindeki dosyaları sana gösterir sen de istediğni seçer indirirsin.
Leech ve Seed zımbırtıları vardır. Seed yani dosyanın sunucuya yüklenmesini sağlayan kişilerin az olduğu torrentlerin indirme hızı çok düşük ya da hiç yoktur. O yüzden normal dowload ile torrent download farklıdır. Yani birileri size upload eder ve siz indirirsiniz.
Kısacası uTorrent kur ve indir. :)
-
utorrent kurun bencede son derece basit güvenilir sorunsuz
-
İyide hocular bende arşiv felan yok ki ne uplayım ben bu torent sitelerine :D