Zayıflamam Gerekiyormuş.
-
AnaMuhalefet bunu yazdıfuturist bunu yazdı
1- kas ısınması "yürüyüş" le oluyor bastinden söyleyim
2- kardiyo fasküler ısınma ip atlama, bisiklet,koşu
3 -fitnes kısmı da yağ yakmak için yaptığın egzersizlerin tümü..
bunun için süper bir video önericem 2 part olmak üzere bir saat sürüyor.
5 gün yap tartıya çık farkı görürsün. hatta yap hemen tartıl o kadar etkili :)
zaten ismi fat burning diye geçiyor. john glad videoları diye youtubede var. arkadaki bayolu kızları keseyim deme. adama odaklan :)
https://www.youtube.com/watch?v=uk2xrQJa848
burdaki 2 part videoyu izle yap sonra gel terlemedim diye
ve son 4. soğuma kısmıdır. zaten videoun sonunda oda var.
Elamanın yaptıkları işe yarıyor mu bilmiyorum ama geceden bir şeyler çekmişler de enerjileri fazla gelmiş, bunu tutkuyla sürdürüp eğlenceye devam ediyorlar gibi görünüyor.
Elamanın coşkusu, ses ve ritmine bayıldım!
Bir de tarzları falan 80 lerden fırlamış gibiler :)
Mayolu ablalardan(!) ziyade hemen yanda linkini gördüğüm partı da ben öneriyorum müridlere, özellikle sonları baya izlenesi etkili :)
https://www.youtube.com/watch?v=ZsVp7wRWG7I
zaten 80lerden fırlamışlar :) ben çok anımsayamıyorum ama susam sokağından sonra çıkıyormuş.
adamın zaten motivasyonunu çok seviyorum. zaten sıkılarak sipor yapılmaz. amerikada moda olarak dansla zayıflama vardı. zıplayarak yağ yakıyorlardı. fena fikir değil ama tek yönlü kas olur oda çirkin olur sanıyorum.
linkini verdiğin videoyu da şahsen çok sevdim diyemiyeceğim ama hemen belirtiyim bikinili olduklarından değil.
gerçekten sıkıcı.
bu tip videolarda bence erkek hocadır yapar kızlar eşlik eder
kız başta olup erkek eşlik ediyor sizinkinde.
bizim türk erkeğinin bünyesi bunu kaldırmaz, kızdan emir almak doğasına ters.
diğer arkadaşın verdiği p90x daha gerçekçi
-
Hocam egzersiz sormuşsun aslında ve boy/kilonu da bilmiyorum ama en kötü olasılıkları göz önüne alarak bence önce doktor. Tam kan ve hormon tahlili.
-Açlık/tokluk kan şekerine bakılsın, neden: İnsülin direnci. Belki metformin tarzı etken maddeli bir ilaç vermeyi doktor uygun görebilir, kilo vermen açısından fayda da sağlar. Metformine googledan bakıp alayım demiyoruz ama doktora gitmeden ^^
-Kolestrolüne trigliseridine bakılsın, neden: Çok uçuk bir şey çıkma olasılığı çok zayıf bir insan için bile var. Bilmediğin bir damar tıkanıklığı, karaciğer yağlanması vb. sorunu olabilir. Diyetini buna göre yönlendirmen iyi olabilir, örneğin zorunlu bir iki öğün balık yemek, kardiyoyu ayarında yapmak vb.
-Vitamin, minerallere bakılsın, neden: Belki b vitaminlerin düşüktür, diyet diye sebzeye yapışırsan iyice düşer, yorgunluk halsizlik bir sürü sıkıntı olur. Belki magnezyumun düşüktür, diyete başlayınca iyice düşer saçların dökülmeye başlar vb.
...
Eğer fazla kilo vermen gerekiyorsa bu testlerin düzenli olarak tekrarlanması da çok iyi olur.
Lütfen önce doktora git tekrar ^^
-
akşam yemeğini kes onun yerine salata ile beslen bunun sayesinde zamanında 120kg den 80kg ye düşmüştüm 1 yılda 0 spor ile tabi harketli bi yaşantım vardı pek oturamıyodum spor oluyodu o bide normal yürüyüş bile kilo vermene fayda sağlar evdede mekik ve şınav yaparsan yatmadan tabi setleri belirli aralıklarda artırarak gelişmeyi görüceksin
-
on numara bi kız bana cok zayıfsın dedı 3 saattir dambıl kaldırıyorum napcanız kilo veripde, olay alması :|
-
hocam sporda ter önemli görünsede bence o kadar öenmli değildir sıvı atarak zayıflanmaz sen yürümeye devam et imkanın varsa işe yürüyerek git gel derim. terlemek önemli olsaydı yazın herkez fit olurdu :D
-
Kilo derdi bende de var Boy 175 KG 88 zayıflamam lazım benimde.
-
yemeyi yarıya indirip aylarca böyle devam edicen ve kesinlikle taviz vermicen. bir de kaslarının zayıflayıp sağlığını bozmaması için hafif de olsa spor yapcan.
-
Bir şey yazacağım, holycat gelip götüyle gülücek şimdi neyse :))
-
ilk defa bi haber sitesinden copy/paste yapıp konu açmadığını görüyorum.
tebrik ederim seni gerçekten.
-
açlık-tokluk metabolizmasına göre 5 saatte bir yersen kesinlikle kilo verirsin ama 5 saatlik döngülerinin arasında bir şeker ne bileyim bir ekmek parçası bile yememen gerekiyor
not: 118-19 dan sonra bir şey yeme kesinlikle