Zayıflamam Lazım Acil Yardım
-
Lostgun bunu yazdı:
-----------------------------
gokcan bunu yazdı:
Lostgun bunu yazdı:
ILKER06 bunu yazdı:
bızım havuzda bı adam var adam geldıgınde 160 kg falandır adam 6 aydır her gun 3km yuzuyo toplamda 1000 kalorı hergun orada atıyo artık masturbasyon demısler sıvılce neyım o ergenlık uydurması hergun 1 defa masturbasyon yapmakda zayıflamana yardımcı olarackdır cunku meni ile bırlıkde de kalori atıyosun yuzme olayını dusun derım artı yuzerek omuzların falanda gelısır yaza daha 3 ay var ortalama her gun akstmadan yuzer yedıklerıne dıkkat edersen çivi gibi olursun
-----------------------------8 Hazirana kadar 2 haftada 1 8 hazirandan sonra 2 günde 1 nasıl : )
-----------------------------Hocam önceden yazdım cevap yazmadın tekrar söylüyorum doktora gitmeden hiç bir şeye başlama.
önce endokrinoloji bölümüne git kan testlerini yapsınlar.
-----------------------------Ailem nedense yollamıyo doktora olmaz yediklerine dikkat et yeter diyorlar : S
-----------------------------Ailenle kavga et zıt düş bu çok önemli birşey ilk bir gör bakalım ne var ne yok D vitamini eksik olabilir,troid bezlerin bozuk olabilir,şeker hastası olabilirsin, insülin direncin yüksek olabilir.Ve bu saydığım herşey zamanla gelişir.Bunlarda sorun varsa kendini yırtsan verdiğin kiloyu anında alırsın.
-
ILKER06 bunu yazdı:
gokcan bunu yazdı:
Lostgun bunu yazdı:
ILKER06 bunu yazdı:
bızım havuzda bı adam var adam geldıgınde 160 kg falandır adam 6 aydır her gun 3km yuzuyo toplamda 1000 kalorı hergun orada atıyo artık masturbasyon demısler sıvılce neyım o ergenlık uydurması hergun 1 defa masturbasyon yapmakda zayıflamana yardımcı olarackdır cunku meni ile bırlıkde de kalori atıyosun yuzme olayını dusun derım artı yuzerek omuzların falanda gelısır yaza daha 3 ay var ortalama her gun akstmadan yuzer yedıklerıne dıkkat edersen çivi gibi olursun
-----------------------------8 Hazirana kadar 2 haftada 1 8 hazirandan sonra 2 günde 1 nasıl : )
-----------------------------Hocam önceden yazdım cevap yazmadın tekrar söylüyorum doktora gitmeden hiç bir şeye başlama.
önce endokrinoloji bölümüne git kan testlerini yapsınlar.
-----------------------------edıt : 8 Hazirana kadar 2 haftada 1 8 hazirandan sonra 2 günde 1 nasıl : )
bu masturbasyon olyı mı hacı :D yenı dank ettı :D sex yapma hazıranda ne kadar yaparasan yap :D ama asıl ıste arada bı ıyı olur :)
ıcmesın bısey zaten ılac demıyorum spor yapsın bu geneldır zaten nere gıtsen adamlar spor oncesı bunları yemesını solerler ama sakın ılac kullanma tavsye etmem bıber hapı cart curt onun yerıne yemegı azaltıp kosup mekık barfıx vs.. daha yaralı olur bence ..
-----------------------------Bende zaten masturbasyona cevap yazdım.Saf proteini dışarı atmasının bir anlamı yok kas grubundan kaybeder ozaman yağ artar su düşer ;)
-
su hazırana kadar 1 hazıranda gunde 2 oalyını yenı anladım :D malum sınav gunu ama dedıgım gıbı bızım okulda adamlar fıtnesse gıdıyo okuz gıbı basılyolar yuruyolar vs.. hepsı zayıflamak ıcın yapıyolar daha zor oluyo onlar ıcın cunku bolgesel calsıyo adamlar cogunad ama bu olayda bole degıl he dedıgım gıbı kolay degıldır yuzme olayı bastan soleyım yarı olimpık bı havuz 25 metredır 3000 metre dıyorum sana kac kez gıdıp gelecegını sen hesapla 3000 ıle baslama da acılmak ıcın gunde 500 m yuz acıldıkdan sonra 1000 .... gıdersın hazırana sende kendını gorurusun ama bole okuz gıbı kas olacak falan bekleme zayıflarsın omuzların genısler kanatların hafıfden belırır
-
bi spor salonuna git.
-
hemm onu bılmıyorum bugun konustuk sadece ama ben spora basladıgım gunden berı ki bu cok uzun bı sure duzenlı cınsel aktıvıte olsun yada masturbasyon olsun abartmayacak derecede yaparım yaptım bı sorun yok vucud hala vucud ama duzenlı hergun antremanımı yaparım dogrudur senınde soyledıgın sadece kendı antreman hayatım bu sekıl belkı baskasında farklı bır tepkı verebılır
-
ILKER06 bunu yazdı:
hemm onu bılmıyorum bugun konustuk sadece ama ben spora basladıgım gunden berı ki bu cok uzun bı sure duzenlı cınsel aktıvıte olsun yada masturbasyon olsun abartmayacak derecede yaparım yaptım bı sorun yok vucud hala vucud ama duzenlı hergun antremanımı yaparım dogrudur senınde soyledıgın sadece kendı antreman hayatım bu sekıl belkı baskasında farklı bır tepkı verebılır
-----------------------------Adam boyuna göre kilolu ama ;)
-
:D yok konu baltalamayı yada alaya almayı seven bı adam degılım bıse geldı dılımn ucuna da :D nese dogru sozun kısası dedıgımız gıbı gokcanı dınlersın once bı Dr ye gıdersın ona gre bıseyler yaparsın yada dedıgım gıbı spora baslarsın kı normal bı spor aktıvıtesıdır bu bu sekılde denersın ama ustune basarak soluyorum Ac klarak zayıflanma sadece hasta olunur
-
Pm at anlatayım. Tümü kocakarı tarifi.
-
Arkadaşım kilo vermenin yolu yediğinden çok yakmaktır.
Önce yediklerine dikkat ediceksin sonra spor yapıcaksın.
Şimdi diyetisyen gibi sana diyet listesi veremem. Ama en bilindikleri yağ ve şekerdir . Ekmek de yemiceksin. Meyve sebze ve beyaz et ağırlıklı gidiceksin ki kilo almıyasın.Aynı zamanda vücudun ihtiyacı olan şeyleride alman lasım.O yüzden bir diyetisyenden bir diyet listesi alması gerekli yada internettende araştır yine profesyonelce hazırlanmış listeler bulabilirsin.
Kısaca birinci adım beslenme
İkinci adım ise spor. Kilo vermede en çok bilinen sporlar koşma ve yüzmedir. Dikkat edersen her ikiside aynı tempoda yapılan şeylerdir.Yani ağırlık kaldırmak gibi değil.Koşu ve yüzme hafif ağırlık çok tekrar mantığı ile icra edilir. Vucut geliştirmek istersen çok ağırlık az tekrar yağ yakmak istersen ise tam tersidir.
Yüzme şansın varsa yüzebilirsinde ama ben koşmayı tavsiye ediyorum. Yağ yakmak içinde koşunun temposu vardır. Mesela ilk yavaş tempo başlanır.Yürümek gibi.Bir süre yavaş tempoda yürüdükten sonra yavaşça hızlanır ve tempo arttırırsın.Yanlış hatırlamıyor isem vucüt ani enerji ihtiyaçlarını yağları yakmak yerine kullanımı daha kolay olan proteinleri kullanıyor ama hafif tempoyla başlanıp vucüt alıştırılınca yani ani sert bir tempoyla başlamayınca vucüt yavaştan yağ yakmaya başlıyor.Bu şekilde az kalori alıp cok enerji harcayarak yada giderin gelirinden fazla olduğu için yağlarını yakıp zayıflamış oluyorsun.Olayın mantığı budur.Bundan sonra ne yapman gerektiğine kendin de karar verebilirsin.
Unutmadan bide bol su içmek zayıflamaya yardıcı olur denir..
Kolay gelsin.
edit:bide bu masturbasyon olayını abartıyorsunuz.Vucüt geliştiriciler hormon salınımını attırmak amacı ile antremandan evvel masturbasyon yaparlar diye duymuştum... Bide bunu yapmak kalori kaybına tabiki sebep oluyor ama gereksizdir. Düşünme bile...
-
bende gecen sene bu dönemlerde yaklaşık senle aynı kliodaydım ve durum gerçekten kötüydü. 1 ay spora gittim ekmek yemedim. baska hersey yedim. bir ayda 8 kilo verdim. sonra geri alırım diye tahmin ediyodum ama almadım vücudum kabul etti kilomu şu an boy 1.76 kilo 74 :) mutluyum.