Zebraların Derisi..
-
Arkadaşlar kafama takıldı zebraların derisi siyah üstüne beyaz mı? yoksa beyaz üstüne siyah mı? ((((: ulen ders çalışamıyom bu yüzden bilen biri varsa sölesin...
Edit : Burda Resim Yok Sadece Yazı...
-
doktor bu nee :| yaw msj konuya girince görünmüo ama konu başlıgının üzerine gelince görünüo :S ne iş anlamadım
-
kapil bunu yazdı:
-----------------------------
doktor bu nee :| yaw msj konuya girince görünmüo ama konu başlıgının üzerine gelince görünüo :S ne iş anlamadım
-----------------------------seçince gorunuyo iste .l
-
beyaz üstüne gara
-
kapil bunu yazdı:
-----------------------------kafan calı$mıo hiç :D esat :D sen intihar et :D
-
Beyaz üstüne siyah.Hadi derse devam...
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------kapil bunu yazdı:
-----------------------------kafan calı$mıo hiç :D esat :D sen intihar et :D
-----------------------------ne bileyim lan x) ben senmiyim intihar edicem :P
-
özür haberini aldım beyazlan yazmışım ulen bi *ikim beceremiyom (((:
-
gazili_tarzan bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar kafama takıldı zebraların derisi siyah üstüne beyaz mı? yoksa beyaz üstüne siyah mı? ((((: ulen ders çalışamıyom bu yüzden bilen biri varsa sölesin...
Edit : Burda Resim Yok Sadece Yazı...
haa, beyaz üzerine siyah oluyo diye biliyom, renk pigmentleriylen alakalı bişii olsa gerek. -
siyah üstüne beyaz ,beyaz üstüne siyah falan deil, bi siyah bi beyaz ,bi siyah bi beyaz :/
-
fastottoman bunu yazdı:
siyah üstüne beyaz ,beyaz üstüne siyah falan deil, bi siyah bi beyaz ,bi siyah bi beyaz :/
evet tam olarak bu... Sen yazmasaydın ben yazacaktım