Zeitgeist Belgeseli 1.2.3

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    harddeath0070
    harddeath0070's avatar
    Erkek

ünide hocam önerdi yoksa benim böyle bi belgeselden haberim bile yoktu sağolsun :) tepki verende çok oldu bu kadın dinsiz diye ama cahillikten başka bişey değil onların dediği...

Kafan seni dağıtmadan sen onu dağıt...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

Hocam dinli-dinsiz sınıflandırmayı bırakalım artık yav izle Baştan-aşağı yanlış vya doğru  olacak hali yok ya izleyelim kendimiz karar verelim Ütopya gibi geliyor uçuk-kaçık bir şeymiş gibi görünüyor ama bu uçuk adam kesinlikle doğru söylüyor. 70 den fazla ülkeye yıllardır danışmanlık yapıyor kaldı ki 1 kişinin başının altından kalkan bir şey değil yaklaşık 40 senelik bir mzisi olan ileriye bakan ayağı yere basan ütopyayı gerçeğe çevirmek için üzerinde çok ciddi isimlerin yıllardır çalıştığı bir konu.Biraz araştırırsanız internetin bu kadar yaygın kullanılması fikri ve bunu sağlayan çok önemli kişilerinde zeitgeist hareketinin beyin takımında olduğunu görürsünüz. Sonuç itibarı ile bir sürü ciddi beynin ortaya çıkardığı ve tabii ki belli bir açıdan yorumlayan bu belgeselleri lütfen izleyiniz bu kadar önemli başkaca bir şey sanırım son 50 yılda yapılmadığı gibi tüm dünyada artık sayıları milyonlara ulaşan (Türkiye'de dahil) bir hareket. Bu kadar hızla taraftar bulan başka bir hareket örneğide yine son yüzyılda olmadı bildiğim kadarı ile. Sonuçta zeitgeist 'i başka isimler altında bundan sonra çok çok fazla duyacağınızıdan hele hele çook uzun zamandır hiçbir şey üretmeyip dışarıda olanı kopya ettiğimiz ülkemizde de hayatlarınızı birebir etkileyeceğinden emin olabilirsiniz. Daha ayrıntıya giremiyorum malum bu konu forumda yasaklı:) Rica ediyorum yazdıklarımı okuyun adamların yaptıklarına bakın şöyle göz ucuyla değil - iyice inceleyin ondan sonra yorum yazın bu yazıtın altına...

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mad Scientist
    AMpul
    AMpul's avatar
    Erkek

bu 3 tanemi 2 tane mi yav. 3. çıktı mı?

What I cannot create, I do not understand. — Richard Feynman
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    harddeath0070
    harddeath0070's avatar
    Erkek

AMpul bunu yazdı:
    -----------------------------

bu 3 tanemi 2 tane mi yav. 3. çıktı mı?

3 tane hocam

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    harddeath0070
    harddeath0070's avatar
    Erkek

hakikatten aydınlatıcı bi belgesel

edit 3 niye 480 mb yav değirleri 700 mb

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    bu seride muthis bilgiler var, tavsiyem iluminati vol 1,2,3 ve Secret space vol1,2 yi de izleyin....

Shaban Interactive Pro.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Görüntü çamur gibi 720p ve üstü yokmu acaba,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

Hocalar aratın google da yav Zeitgeist in Türkiye kolu da var tam anlamıyla gönüllürden oluşmuş durumda  facebook ta da varlar vs. Türkçe altyazıları bu gönüllü grup tarafından yapıldı.

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    harddeath0070
    harddeath0070's avatar
    Erkek

Robinson_Crusoe bunu yazdı:

Görüntü çamur gibi 720p ve üstü yokmu acaba,

ne alaka ya gayet güzel bence bu arada faceteki gurubun tam adı ne zeitgeist turkey var zeitgesit var 156 bin üyelik hangisine girelim

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Son_Angut
    Son_Angut's avatar
    Erkek
    xzxz bunu yazdı:

son yıllarda böyle aydınlatıcı belgesellerde türedi herkeste bir aydınlanma farkında olma heyecanı patlak verdi, birileri çıkıp ezberbozan birşeyler dediğinde insanlar sorgusuz peşine takılıyorlar demek bir kitle hayata dair herşeyden şikayetçi ve herşeyin yanlış olduğunu düşünüyor ki kim nedese doğrudur diyecek . 

iddia ediyorum ki bu belgeselleri yapıp sansürsüz sorgusuz piyasaya bodoslama süren güçte bu belgesellerde "açığa çıkarılan" gizli güç (!)  artık adı herneyse, kendine dair birşeyleri deşifre edip herşeyden rahatsız olan ve bunun nedenini sorabilecek kadar zekası gelişmiş kitlenin büyüklüğünü ölçmeye çalışıyor. zeitgeist in kaç milyon kişi tarafından indirildiği gibi basit bilgiler ile hemde.

bazıları kızmasın, demiyorum ki denilenler yanlış ama şindi mi aklına geldi "isa diye bi lavuk"  belki hiç yaşamamıştır, N tane tarihi karakterin ve önceki abuk subuk dinlerin toplanması ile bugünkü dinler oluşmuştur, bazı güçlüler din dahil herşeyi para kazanmak için kullanır , savaşların temel nedeni para kazanmaktır, bir şeyi yok etmenin en ucuz yolu kendi kendini yok etmesini sağlamaktır bla bla ...  

neyse artık buna şükür

allah belamı versin ki sen kız olsan sana aşık olurdum. hemde öyle böyle değil, romeo, ferhat filan yanımda televole aşığı kalırlardı.
    anlıyosun dimi ^^
Toplam Hit: 5162 Toplam Mesaj: 29