Zeybek Öğrenmek İsteyenler Buyrun..
-
Paylaşım toplam 7 dosya. Her birinde farklı bir Zeybek öğretiliyor. Videolar seyredilecek kalitede, sesli anlatımlı ve her hareket ayrı ayrı gösterilmiş. Tekrar tekrar seyrederek kendi başınıza rahatlıkla öğrenebileceğiniz şekilde hazırlanmış videoların her biri ortalama -sadece- 13-15 mb civarında. Hepinize tavsiye ederim arkadaşlar.
İşte dosyalar....http://rapidshare.com/files/53999305/secmeler.blogspor.com_Zeybek_-_Kerimoglu.rar.html
rar şifresi : secmeler.blogspot.com
-
break dance tarzı daha dün peydahlanmış dansları yapıcamıza zeybek yapmayı öneriyorum iyi paylaşım saol A.B
-
eywllh kardes merağım vardı zatan biraz öğrenceğimden değilde indirip izleyim..
-
maganda bunu yazdı:
-----------------------------break dance tarzı daha dün peydahlanmış dansları yapıcamıza zeybek yapmayı öneriyorum iyi paylaşım saol A.B
-----------------------------
ortak ne alaka şimdi yaw -
arayıpta bulamadığım şey
endi 40 yılın başı bi işe yaradın;bunları bulan eline vereyim
teşekkürler :D -
ya bende horon için aramıştım ama bulamadıydım yokmudur horon :D
-
amele_2 bunu yazdı:
arayıpta bulamadığım şey
teşekkürler :D
sen benim konularımı takip etmiyosun sanırım ya egitim seti yada ögretici şeyler paylaşıyorum boş konu açtıgım görülmüşmüdür:) tahribat felsefesini benimsemiş biriyim -
azrail_baba bunu yazdı:
amele_2 bunu yazdı:
arayıpta bulamadığım şey
teşekkürler :D
sen benim konularımı takip etmiyosun sanırım ya egitim seti yada ögretici şeyler paylaşıyorum boş konu açtıgım görülmüşmüdür:) tahribat felsefesini benimsemiş biriyim
-----------------------------Admin olacak adamsın be, felsefene kurban olayım senin :)
-
eyv. endi,gozum kafkasda varmi ?bi goz at be
-
Bu şekilde Zeybek öğrenilmez.
Zeybek bir maneviyattır, her önüne gelen zeybek oynamaya çalışırsa ortaya zıplayıp hoplayan insan manzarasından başka birşey çıkmaz. Sonra da Ferace'yi kukla gibi oynayan insanlar türer, Kerimoğlu'nu böyle rezil eder.
Uzun araştırmalar yapın, gidin halk eğitim merkezlerinde izleyici olun, youtube'ta çıplak kız resimlerine bakacağınıza ege yöresi halk oyunları yarışmalarını izleyin.
Bu konuda yardım isteyen herkese seve seve yardım ederim.
-
8mm bunu yazdı:
-----------------------------Bu şekilde Zeybek öğrenilmez.
Zeybek bir maneviyattır, her önüne gelen zeybek oynamaya çalışırsa ortaya zıplayıp hoplayan insan manzarasından başka birşey çıkmaz. Sonra da Ferace'yi kukla gibi oynayan insanlar türer, Kerimoğlu'nu böyle rezil eder.
Uzun araştırmalar yapın, gidin halk eğitim merkezlerinde izleyici olun, youtube'ta çıplak kız resimlerine bakacağınıza ege yöresi halk oyunları yarışmalarını izleyin.
Bu konuda yardım isteyen herkese seve seve yardım ederim.
ankara havasıyla zeybeğin bi akrabalığı var mı hoca.tarihten filan.aynı biz gibi oynuyolar bu egeliler.