Zeytin Yağı Fabrika Ekipmanları
-
Arkadaşlar aylık 200bin litre zeytin yağı üretimi yapacak ve bunu şişeleyecek özellikte fabrika için teklif bekliyorum.
İkinci el olabilir fakat modern anlamda üretim yapıyor olmalı. Bildiğiniz makina üreticileri varsa yahut fabrika satışıda olabilir iletişime geçebilirim. -
bildiklerimin alayı kalpazan kimseyi bulamazsan pm at telefon vereyim sadece danış.. makinalar biter hatta üstüne beni yollarlar kurmaya.. fakat sen en az 5 ay beklersin sinir krizi geçirirsin bende paramı alamam sinir krizi geçiririm oturur beraber bira içeriz :D
-
Çok büyük miktarda mahsülümüz yok hatta sana fabrika konusunda da yardımcı olamam ama mekanı buralarda açacaksan tercihimiz sen olursun :|
Düzenleme : Mersin/Silifke
-
Gel birader fabrikam var neyi merak ediyorsan cevaplayayım.
-
bizde erzin osmaniye tarafında zeytin yağı işi yapıoz bahçe var portakalı söktük zeytin yaptık bizim orda 1 fabrika var bildiğim kadarıyla rekabet için orayı düşünebilirsin acayip zeytine dönüş var.
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar aylık 200bin litre zeytin yağı üretimi yapacak ve bunu şişeleyecek özellikte fabrika için teklif bekliyorum.
İkinci el olabilir fakat modern anlamda üretim yapıyor olmalı. Bildiğiniz makina üreticileri varsa yahut fabrika satışıda olabilir iletişime geçebilirim.
-----------------------------Beni bul, beni ara, kurayım tesisini... ciddiyim 3 kere yaptım. Süt ve Meyve suyu fabrikası da kurabilirim demonte makineler bekliyor.
Edit: hoca sana biodizel tankı da yaparız, alırsın miladı dolmuş bir ford kamyon değiştirirsin dizel enjektörleri beleş lojistik akar...
-
tahribat neymiş yahu...
-
Kaça mal oluyor çalışan bir sistem? Tahribatta ne cevherler varmış :)
-
whoobay bunu yazdı:
-----------------------------Kaça mal oluyor çalışan bir sistem? Tahribatta ne cevherler varmış :)
-----------------------------ıvırı zıvırıyla sağlam bir fabrika için 1k yı gözden çıkarmak gerek.
-
HeYeT bunu yazdı:
-----------------------------
bizde erzin osmaniye tarafında zeytin yağı işi yapıoz bahçe var portakalı söktük zeytin yaptık bizim orda 1 fabrika var bildiğim kadarıyla rekabet için orayı düşünebilirsin acayip zeytine dönüş var.
-----------------------------hocam erzin derken :) bu arada erzın osmaniyeye bağlı değil hangi fabrika sizinkisi nitrous da bizim oralardan erzinlimisin yoksa başka bir memlekettenmısın sadece iş maksadıylamı oralardasın :) konuyu baltalamak istememişimdir öyle göründüyse af ola :)
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------whoobay bunu yazdı:
-----------------------------Kaça mal oluyor çalışan bir sistem? Tahribatta ne cevherler varmış :)
-----------------------------ıvırı zıvırıyla sağlam bir fabrika için 1k yı gözden çıkarmak gerek.
-----------------------------
1m diyecektin herhalde.