Zihin Okuyan Program:S
-
http://www.kotuvepis.com/web/eglence/mat_met.htm coğunlukla tutturuo
-
hiçbir tanesini bulamadı..
-
Hacı orda bi muhabbet vardı yav 9 un katı olanlarla alakalıydı :)
-
9un katlarında aynı işaret var işte nası bulamadı
-
Emrow bunu yazdı:
-----------------------------
hiçbir tanesini bulamadı..
-----------------------------yuh nası bulamadı, farklı görünmek için elinden geleni yapan sayısı gittikçe arttı...
burda matematiksel bi olay var, adam bulamadı diye sallıyo.
bi sayıdan o sayının rakamlarınıo çıkartırsan sürekli 9 un katı olur
tabloya dikkat ederseniz sürekli değişiyo ama 9 un katı olan sayıların karşılığı hep aynı...
-
9 un katları olan sayılar hep aynı ve sizde o sayılardan başka a-sayı bulamazsınız
-
farklı olup kişisel hazlarımı tatmin olmaya çalışıyorum :)
şaka yaw benim kafam basmaz böyle şeylere yanlış bakmışımdır ben harfe falan.
-
Ben linke bakmadan direk :D :D :D :D :D
bulamadı bulamazda yaaa alakası yok çünki
-
beyler bilgisayarın hesap makinasını kullanmayın, onu kullandığımda sürekli tutturdu, başta biraz tutturdu sonra yanıldı... :D bakın şimdi en iyisi hiç hesap makinesi kulanmamak :D mesele 68 dediniz sondaki rakamı otomatik olarak atınız sonra 60 tane 6 çıkarınız 54 eder. ben yaptım yanıldığıda oldu yani hepsini tutturamadı hehe :D
-
hacılar şöle yapın foya ortaya çıkıyor tabloya bakıp dediğini yapın sonra kutuya basmadan kafadan bir kaç rakam daha tutun göreceksiniz hep aynı harfler çıkıyor olacak bu bazen 'm' bazen 'N' vs oluyor ama hep aynı şeyler oluyor mesela size ipucu
rakam tutmadan 45 in yanında ki yada 0 ın veya 72 in yanındaki harfe bakın hep o harf çıkacaktır başkası çıkmaz :D
bu işlemden çıkan sonuçlar hep aynı çünkü 0-9 - 45- 72 - 54 gibi 9 un katları
-
DEVSIRME bunu yazdı:
-----------------------------
beyler bilgisayarın hesap makinasını kullanmayın, onu kullandığımda sürekli tutturdu, başta biraz tutturdu sonra yanıldı... :D bakın şimdi en iyisi hiç hesap makinesi kulanmamak :D mesele 68 dediniz sondaki rakamı otomatik olarak atınız sonra 60 tane 6 çıkarınız 54 eder. ben yaptım yanıldığıda oldu yani hepsini tutturamadı hehe :D
-----------------------------bu sistemin tutturamama gibi bişeyi yok sen işlemi yanlış yapmışsındır istediği işlemi yap 9 veya katı çıkmak zorundadır ve 9 ve katlarının karşısındaki sembolde aynıdır