Zılgıt ?
-
Arkadaslar konunun başlığındaki gibi zılgıt sesi lazım uzun havalardaki gibi kadın olabilir erkek olabilir uzun bi zılgıt dijital ses lazım bulabilen varmı ?
-
wallaha hacım herhangi bi türküden kessen daha iyi olur..
-
yok mu abicim orlarda bi kürt arkadaşın.
tut yakasında zılgıt çek ülen :) de
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------yok mu abicim orlarda bi kürt arkadaşın.
-----------------------------
Buna Tek Bi Cwp Weriorum :) cCc - ÜLKÜCÜ HAREKAT - cCc ;) kürtlerle isim olmas hoja yanlıs anlasılmasın onlarda insan onlarda kardes fakat bunca sehit bunca şeylerden sonra halaaa inancları farklı düşünceleri farklı;) -
The_Holigan bunu yazdı:
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------yok mu abicim orlarda bi kürt arkadaşın.
Buna Tek Bi Cwp Weriorum :) cCc - ÜLKÜCÜ HAREKAT - cCc ;) kürtlerle isim olmas hoja yanlıs anlasılmasın onlarda insan onlarda kardes fakat bunca sehit bunca şeylerden sonra halaaa inancları farklı düşünceleri farklı;)
-----------------------------konuyu açan sensin fakat siyasete kürt Türk olayına çekiyosun olayı dikkat et lütfen
-
The_Holigan bunu yazdı:
Buna Tek Bi Cwp Weriorum :) cCc - ÜLKÜCÜ HAREKAT - cCc ;) kürtlerle isim olmas hoja yanlıs anlasılmasın onlarda insan onlarda kardes fakat bunca sehit bunca şeylerden sonra halaaa inancları farklı düşünceleri farklı;)
o zaman işin olmasın zılgıtla ne işin var. -
yazmayacaktım yazı aslında. tam yazarken firefox şişip kapanmıştı.
neyse yazayım şimdi.
bende milliyetçiyim, sağ görüşlüyüm.. kürt arkadaşlarım olduğu için davama ihanet etmiş mi oluyorum?.
bu tarz düşünceleri zihnimizden temizleyemezsek, yeni nesil ülkücü değil ancak türkücü olur..
hem kolay mı ülkücü olmak?
-
bende yığınla bizim düğünlerden cd'ler vardı. konuyu gördüm gerekli yazılımı bulmakla uğraşıyordum düğünde ki zılgıt seslerini kesip senin için upload etmek üzere; ama vazgeçtim.
yaşasın keş kürtler, yaşasın halkların sevişkenliği, altınovalar olmasın, hepimiz kardeşiz-bu kavga ne diye? aaah aah, fuck tayyit, kahrolsun bahçeli, öl geber baykal ve yaşasın amele_2. en büyük lider amele_2. çok sağol abi kargo geldi :)
-
zittir len allaan kırosu. camış gibi yattın akşama kadar. sesimi bile tanımadın telefonda. :D
-
hacı öle bişi diyon ki kürtlerle işim olmaz die nie bütün türkler sütten çıkmış ak kaşık mı bizde burda kürtüz ama tutup biri türk die dalmadık dağdakilere destek vermedik bomba atan kimse olsa karşı çıktık sövdük Direk 2 ırkı kanlı bıçaklı düşman etme Al sana en büyük türküm dien baykal başka söze ne haçet
-
amele_2 bunu yazdı:
zittir len allaan kırosu. camış gibi yattın akşama kadar. sesimi bile tanımadın telefonda. :D
-----------------------------wallahi billahi tanıdım sesini yaw. sadece uykuluydum o kadar :D ama alet çok şekil bişey :if çok teşkür ediyorum sana gelmek istiyorum kovma beni dergahından falan filan