Zippo Çakmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLYSeRo
    HoLYSeRo's avatar
    Erkek

beyler bu kalıtelı 50 60 vs. lık zıppolarla 5 ytl lık zıppolar arasında ne gıbı farklar olur.

https://open.spotify.com/playlist/23XNoEDF9D23pojmlqnUWV?si=BiCIFFwARDW4egNxtWCSNw
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek

HoLYSeRo bunu yazdı:
    -----------------------------

beyler bu kalıtelı 50 60 vs. lık zıppolarla 5 ytl lık zıppolar arasında ne gıbı farklar olur.

-----------------------------

sesi,ömrü,rüzgara vs karşı dayanıklık,karizma

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLYSeRo
    HoLYSeRo's avatar
    Erkek

ömrünü felan boşverınde zaten gercek zıppolar bıldıgım kadarıyla ömür boyu  garantılı  rüzgara karşı dayanıklıgı nasıl yani normal çakmak gıbımı ama sonuçta zıppo  gazıyla yanmıyomu ?

https://open.spotify.com/playlist/23XNoEDF9D23pojmlqnUWV?si=BiCIFFwARDW4egNxtWCSNw
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ---ALPER---
    ---ALPER---'s avatar
    Erkek

dostum en önemlisi sesi bence...

ve geri kalanıda altta yazan ZIPPO yazısı :D

benim bir ara üstünde kartal imajı olan orjinal zippom vardı çalındımı noldu bilmiyom ama artık yok :s iyi para saymıştım 2-3 yıl önce :S

Nerde şekil şukul varsa,hepsi toplanmış...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc_worm
    pc_worm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

5tl lik olanlar orjinal değil, orjinal zippoların dış kabı hariç tüm parçaları ömür boyu garantilidir.

jack daniels 160 yaşında
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Muhtar çakmağı daha güzel forumda arat bulursun hocam.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLYSeRo
    HoLYSeRo's avatar
    Erkek

biliyorum hocam muhtar çakmagını oda ayrı bı guzel çakmak :D hocam dış kabı felan öd sadece özellık olarak rüzgara karşı dayanıklıgında bı oynama olurmu olmaz mı sesınde olur bırazcık ıllakı dış kabı felan öd orjınal zıppoda var elımde :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

Malzemede kalite farkı var.. orjinalinin fitilinin ömrü bile çok uzun, diğerleri 5 para etmez. ama orjinal zippoya 60 tl değer mi ? bence değmez..

size 60 tl ye 10 tane muhtar çakmağı satim. bütün eşe dosta hediye edin..

http://www.tahribat.com/Forum-Muhtar-Cakmagi-104195/

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    suKo
    suKo's avatar
    Erkek

Tbt de ne zaman bi zippo konusu olsa muhtar çakmağı diyen biri çıkmazza şaşarım :D

çok var fark hocam eline aldığında bile kalite farkını hissedebilirsin.Rüzgarda yanması fitilin kalitesine bağlı.Ama en büyük ayıran özelliği sesidir.

Aldıktan sonra büyük ihtimal arkadaş ortamlarında altındaki harflere yani üretim aylarına bakarak 1. sınıf 2.sınıf diyen arkadaşlarınız olucak kulak asmayın.

Onlarin hiç zipposu olmamıştır zaten

Edit:Biraz araştırmayla orjinal zippoları çok uygun fiyata bulabilirsiniz ebay vb.

Kafam oldu galiba:|
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byercie
    byercie's avatar
    Erkek

farkı sesi çok daha kaliteli çıkıo, emitasyonların kapakları sağa sola oynuyo,çakmalar daha ince

-
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

hocam orjinal zippo sesi bağımlılık yaratır.ömür boyu garantilidr (iç aksanı,kapağında garantisi yok.) harbi çakmaktır.karizmadır.farktır.rüzgarda sönmez.benzini çabuk biter ama hakkını verir :)

Toplam Hit: 11842 Toplam Mesaj: 42