Zippo‘Dan Anlayanlar.
-
Arkadaşkar bildiğiniz üzere piyasada çok sayıda orjinale benzer zippo var arkadaşım askere gitmesi nedeniyle 1 adet zippo verdi çakmamıdır değilmidir sormak ayıp olur diye sormadım sizce bu zippo orjinal midir?

Zipponun altında A Zippo 03
BRADFORD.FA. MADE IN U.S.A Yazıyor iç tabakadada çakmağın iç gövdesindede KEEP AWAY FROMCHILDEREN AFTER FILLING WIPE LIGHTER & HANDS BEFORE IGINITING Arka yüzeyindede LIGHTER DOES NOT SELF EXTINGUISH CLOSE CID TO PUT IT OUT Yazıyor desteklerinizi bekliyorum.:) şimdi fark ettim lütfen konu çay sıgara falan muhabbetinden baltalanmaması dileğiyle :D
-
Fotoğraf net görünmüyor. Ama göz kararıyla baktım, orjinale çok yakın sahtelerden olabilir. Trabzon sporlu görmedim hem de.
-
Zippo haricinde herseyi cekmek istercesine cekmissin, zippo bugulasmis, arkadaki hersey net gozukuyor :)
Niye boyle yazdim, arkadaki o sekil bardaktaki sekerli cayi kiskandim! Bayadir icmiyorum oyle, ozlemistim :)
-
SpArK bunu yazdı:
-----------------------------
Zippo haricinde herseyi cekmek istercesine cekmissin, zippo bugulasmis, arkadaki hersey net gozukuyor :)
Niye boyle yazdim, arkadaki o sekil bardaktaki sekerli cayi kiskandim! Bayadir icmiyorum oyle, ozlemistim :)
-----------------------------sana çay sözüm olsun uyku sersemi çekiyim dedim hiç arkaya bakmadım ilk tbt buluşmasında görüşmek dileğiyle.
-
anladığım kadarı ile orjinal bir zippo.
üstündeki trazbonspor renkleri arması vs. yapıştırma istediğin zaman sökebilrisin yani.
sonradan yapıştırılıp yapılmış.
-
BarisYigit bunu yazdı:
anladığım kadarı ile orjinal bir zippo.
üstündeki trazbonspor renkleri arması vs. yapıştırma istediğin zaman sökebilrisin yani.
sonradan yapıştırılıp yapılmış.
-----------------------------kolay sökülücek gibi değil ama söküldüğünde şekli bozulmazsa hemen sökmeye çalışıcam orjinalse olmadı tobaccoda söktürürüm şansımıza bak trabzonsporlu cıktı :D
-
lan bende ne zamandr çay ıçmedığımı anımsadım ,kettle bozuk :( vay amk ne dıye gırdım konuya sıgara ıçsem neyse :|
-
orjinallerde işleme oluyo hocam oyle yapıştırma degil çaki anlicaan :)
edit: sonradan yapıştırıldıysa bilemem
-
bamboocha bunu yazdı:
orjinallerde işleme oluyo hocam oyle yapıştırma degil çaki anlicaan :)
-----------------------------hocam var böyle modelleri biliyorumda geri kalan özellikleri nedir basit bir yapıştırma değil üstündeki çok enteresan birşey
-
Çakma bu hocam. Bu tip ucuz yapıştırma işleri pek kullanılmıyor.
-
yahu hemen çakma ettiniz çakmağı :D
basit bi çıkartma altı üstü.
aynsını kuzenime şu plakalara takılan kırmızı TR işarei var onu kesip yapıştırmıştık bunun gibi olmuştu.
üstü silikonlu bi çıkartma işte :D