Ziraat Banka Atm‘Si Paramı Çaldı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

Bana da bi kere Vakıfbank'ta olmuştu..

Fatura ödedim 93 lira filandı yanlış hatırlamıyorsam 7 lira gibi bir para bozuk olarak geri vermesi gereken makina vermiş gibi gösterdi ortada para yok.

Daha sonra içeriyle görüştüm yok dilekçe yacaksın oydu buydu derken başımın gözümün sadakası olsun dedim Vakıfbank ile iletişimi kestim..

Bankalar sadece soygun için var..

Kendine İyi Bak ..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

oliWeR bunu yazdı:
    -----------------------------

Tengri bunu yazdı:

ben kafa mı sikiyim ya. Bi kartta 3 hesap var bende parayı uzun zamandır kullanmadığım hesaba aktardım anasayfada görünsün, marketten çakkaldan kartla alışveriş yapım die. Ama 30 tl hangi hakla alıyor ya. Öğrenci adamız 30 tl az para mı :/

o kesin 6 aylık falandır senelik en son 50 lira civarlarındaydı. 

yapıkredide 6 aylık 60 milyon yıllık 120 milyon alıyor şerefsizler gerçi ben değişik birşey yaptım yapıkredide 2 tanesi aktif 3 ayrı hesabım var kullandığım hesaplardan yıllık 120+120 kesmeleri gerekiyor buna da ek olarak 50 mi 60 mıydı neydi kredi kartı aidatı vardı beni değişik biyere üye yapmıştı kredi müdürü yıllık 79 lira ödeyip 120+120+50=290 yerine 79 ödüyorum kendimi karlı görüyorum :D

bu mu lan kar :)

allahtan bizim firma akbankla anlaşmalı kredi kartından 50 tl yıllık ücreti kesip chip para olarak yatırıyolardı işçiler istemedi bunu sonra almaktan vazgeçtiler

vadesiz hesaptan zaten almıyolar üstüne senelik 300 tl chip para yatırıyolar falan filan :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

kararımı verdim iddaya başlıyom o paranın hesabını çıkarcam.

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

öğrenci isen ablamda kesiyorlar o gidiyor öğrenci belgesini felan gösteriyor 30 lirasını alıyor ziraat bankasında 

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

atakan21 bunu yazdı:

öğrenci isen ablamda kesiyorlar o gidiyor öğrenci belgesini felan gösteriyor 30 lirasını alıyor ziraat bankasında 

nasıl yani öğrenci belgesimi gerekiyor illa, öğrenci kartım var olmaz mı hacı?

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

Tengri bunu yazdı:

atakan21 bunu yazdı:

nasıl yani öğrenci belgesimi gerekiyor illa, öğrenci kartım var olmaz mı hacı?

valla hocam ablam ilk sefer öğrenci belgesini götürdü ama ondan sonra konusup kimlikle felan halletti sende bi dene ama subeye gitti telefonla uğraşmadı

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ameros
    ameros's avatar
    Erkek

halk bankası benim 200 liramı yedi hala vermedi.

Hepimiz Onaylanma Bağımlısı Keşleriz...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

ziraat falan niye kullanıyosun . ptt kart kullan 5 liraya çıkartıyosun.. ücret falan hiçbirşeyi yok. ayrıyetten havalede de de diğer bankalar gibi 20 30 lira kesmiyor. 1 lira 50 kuruş falan. ayrıca bankamatik kartını alışverişte nakit kart olarakta kullanabiliyorsun.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek

Tnrsk bunu yazdı:

oliWeR bunu yazdı:

Tengri bunu yazdı:

ben kafa mı sikiyim ya. Bi kartta 3 hesap var bende parayı uzun zamandır kullanmadığım hesaba aktardım anasayfada görünsün, marketten çakkaldan kartla alışveriş yapım die. Ama 30 tl hangi hakla alıyor ya. Öğrenci adamız 30 tl az para mı :/

o kesin 6 aylık falandır senelik en son 50 lira civarlarındaydı. 

yapıkredide 6 aylık 60 milyon yıllık 120 milyon alıyor şerefsizler gerçi ben değişik birşey yaptım yapıkredide 2 tanesi aktif 3 ayrı hesabım var kullandığım hesaplardan yıllık 120+120 kesmeleri gerekiyor buna da ek olarak 50 mi 60 mıydı neydi kredi kartı aidatı vardı beni değişik biyere üye yapmıştı kredi müdürü yıllık 79 lira ödeyip 120+120+50=290 yerine 79 ödüyorum kendimi karlı görüyorum :D

bu mu lan kar :)

allahtan bizim firma akbankla anlaşmalı kredi kartından 50 tl yıllık ücreti kesip chip para olarak yatırıyolardı işçiler istemedi bunu sonra almaktan vazgeçtiler

vadesiz hesaptan zaten almıyolar üstüne senelik 300 tl chip para yatırıyolar falan filan :)

ne yapalım bizde bunu kar olarak görüyoruz 290 kesileceği yerde 79 lirayı kendim veriyorum :) daha doğrusu kendimi kandırıyorum yiyorsa verme :)

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Egemen54
    Egemen54's avatar
    Erkek

Hocam, banka hesap işletim ücreti adı altında hesaplardan 6 ayda bir para keser. Para kesmemesi için ya öğrenci hesabı açtıracaksınız (bazı bankalar açmıyor sanırım) ya da bankayla görüşüp hesaba otomatik ödeme talimatı vereceksiniz. Tabi banka kesmeyipte para kaybolduysa komple saçmalık. Ya atm den hesap özeti kısımından paranın nereye gittiğine bak ya da direk bankaya git içeriden sordur.

Bilginin efendisi olmak için, çalışmanın kölesi olmak gerekir.
Toplam Hit: 4204 Toplam Mesaj: 26