Ziraat Bankası Kartıma 1 Lira 40 Kuruş Gerekli
-
pm cevap veriver hocam.
-
ByMusty bunu yazdı
pm cevap veriver hocam.
hocam benim için gecenin bu saatinde atm ye gidecek. yeminle çok duygulandım yahu.
:)
-
Hocam ziraatte son 1,5 liram falan kaldı belki daha az tam hatırlamıyorum ama bulamadıysan cevap yaz bir bakayım miktar yeterli ise göndereyim.
-
Arkadaşlar tahribat ruhu budur işte gerçekten budur.
gecenin bir saati demeden bu soğukta dışarı çıkıp benim için para yatırdı mustafa hocam.
kendisine çok çok teşekkürlerimi iletiyorum
-
hocam tahribat ruhunu bozmak istemiyorum ama meraktan soruyorum sadece. sen köyde veya dağda falan mısın atm'den yatırma gibi bi imkanın yok mu ya da nakit mi yok elinde ?
-
myblackworldweb bunu yazdı
gecenin bir saati demeden bu soğukta dışarı çıkıp benim için para yatırdı mustafa hocam.
ne demek hocam , araba km de 40 kuruş yakıyo 1 küsür km yol gittim :) yagmur yağıyodu , silecek çalıştırdım falan :) hepsi zarar bunların :D
şaka bi yana , ne demek hocam işin görülsün yeterki..
hayırlı geceler. -
internetten atardım hacı 0,33 tl vardı. geç kalmdım ama :(
-
g2k bunu yazdı
hocam tahribat ruhunu bozmak istemiyorum ama meraktan soruyorum sadece. sen köyde veya dağda falan mısın atm'den yatırma gibi bi imkanın yok mu ya da nakit mi yok elinde ?
hemen söylüyorum hocam :)
kütahya nın emet adında , Allah ın burayı yaratıp sonra unuttuğu yerdeyim :)
ayrıca esentepe adındaki mahallesinde bir çatı katındayım ki amanın sormayın. burası ile atm arasında alabildiğine yokuş var.
her ne ise gidip yokuşu inip atm ye ulaştım bir heyecan ile parayı hazırladım ki amanın kartın para yatırma ünitesi arızalı imiş.
zaten topu topu 1 tane para yatırılabilir atm var burada.
:)
-
ByMusty bunu yazdımyblackworldweb bunu yazdı
ne demek hocam , araba km de 40 kuruş yakıyo 1 küsür km yol gittim :) yagmur yağıyodu , silecek çalıştırdım falan :) hepsi zarar bunların :D
şaka bi yana , ne demek hocam işin görülsün yeterki..
hayırlı geceler.:) hocam gözlerim parladı resmen ya. ümidi kesmiştim. bir anda gözlerim parladı :)
-
Ulan TBT Gercekten Başka bir yer samimi söylüyorum.