Zonguldak'ta Bilinmeyen Tarihi Tünel.
-
cocostar ın bi reklamı vardi. hani grior bi mağaraya sonra maymunlar şey yapıor adama. adam gözünü hastanede açıor. ve diorlarkii
bilmediğiniz yerlere gitmeyin.. uzak dur hacı uzak dur ordan
-
Giriş kapısı düzenli yapılmış Önemli bi tünele benziyor. İçinden bi şey çıkmasada diğer arkadaşların dediği gibi gizli bi geçit,kaçış yolu gibi birşey olabilir.
-
tünelin yakınlarında kale gibi biyer yok, yerleşim yeri kalıntısı flan olabilir ama varsa toprağın altındadır üstlerde bişey yok. içinden su gelmesi tuvalet borusu olduğu anlamına gelmez:) çünkü tuvalet borusu atabilecek bi ev yok :)
-
MikRoBiT bunu yazdı:
-----------------------------
Giriş kapısı düzenli yapılmış Önemli bi tünele benziyor. İçinden bi şey çıkmasada diğer arkadaşların dediği gibi gizli bi geçit,kaçış yolu gibi birşey olabilir.
aynen bende öyle düşündüm. etraf dağlık olduğu için kolay kaçabilmek veya ulaşımı daha rahat yapabilmek için yapılmış bi tünel olabilir. -
Ne yılan yüzü ne 2 metresi hacı bunlar hep dilden dile geçmiş şehir efsaneleridir. Bizim buradada 1999 depreminde terkedilmiş bir imam hatip lisesi vardı insanlar yanından geçmeye bile korkarlardı yok içeriden gece sesler geliyor , en üst katlarda biri geziyor, su sesleri geliyor tarzında aldım 2 arkadaşı daldık içeri çıktı en üst kata kadar içeride ne var ne yok bütün tuvalet, terkedilmiş sınıf felan gezdik 99 yılından kalanlarla aynı bir bokta olmadı.
-
hacı bence bi dedektörle oralarda bi araştırma yap dediğin gibi bilinmeyen bir tünelse oralar daha önce kurcalanmamış olabilir ... olabilir diyorum çünkü bundan 100 sene öncede defineciler vardı. dönem soygunu yememişse bişeyler çıkabilir birde kayaların üzerinde işaret falan varmı her kayanın üzerinde olmaz büyük yerinden bir insanın kolay oynatamayacağı türde kayalarda ara.el yapımı oymalar veya kabartma figürler ara.hacı bol şans hadi bakam .
-
zamazingo bunu yazdı:
Hocam ordan su geliyo büyük ihtimal biri veya birileri tuvaletin hortumunu salmıştır oraya kısacası bi bok yoktur
-----------------------------Tuvaletin hortumunu saldılarsa bi BOK vardır hoca :D
-
Hacı merak ettim valla bişi ögrenirsen yaz buraya.Bence gerekli önlemleri alıp girin.
-
SeriousMurder bunu yazdı:
Hacı merak ettim valla bişi ögrenirsen yaz buraya.Bence gerekli önlemleri alıp girin.
valla hoca yarın bi giderim yine bakarım etrafına değişik bişey bulursam fotoğraflar yazarım buraya. -
edittt