Zorunlu Test, Aşı

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pompaci
    pompaci's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Haziran/2007
    Erkek
    rappermcs bunu yazdı

    Seninle aynı durumdayım hocam. 

    Hatta 2 ay önce çalıştıım şirketimden aşı diretmesinden dolayı ayrıldım. Bu aq yöneticileri milleti birbirine kırdırmanın peşinde. O yüzden bu aq embesillerinden daha akıllı davranacağız. Evet aşı olmayacağız ama mecburen test olacağız en azından bir süre daha. Sonrasında bu saçma yaptırım bize dayatıldığı için gerekirse davacı olacağız. 

    Yeni başladığım iş yeri de aşı kartı dedi yok dedim Pcr testi verebilirim dedim. biraz yokuşun ardından kabul ettiler. 

    ve son 2 aydır her hafta PCR veriyorum. yani düzen kurulmuş bu düzene direnmek için düzenin kurallarına uymak gerekiyor. 

    sonsuza kadar böyle gitmeyecek Eskişehir de PCR testleri geçen haftalarda iptal edildi kaldırıldı. yakında tüm şehirlere yayılacak..

    bir defalık olması şartıyla kabul ettik dün akşam gittik olduk bitti ama biz gitmeye hazırlanırken patron geldi bize bunu haftalık da isteyecekler gibi bişeyler de söyledi alakasız bir şekilde sanki ben istemiyorum zaten ama devlet istiyor onun için mecbur haftalığa dönücez gibi geveledi gitti. sinirimizi bozdu tabi. benim şahsi kararım ne aşı ne test olmamak gerekirse çıkarım, çıkartırlar. 3 sene oldu tebdili mekanda ferahlık vardır.


    hayat boş pompala çoşşş :):)...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Nisan/2008
    Erkek

    Aferim lan, böyle kendi özgürlüğünü savunan insanları gördükçe mutlu oluyorum. 

    Tek manyak ben değilmişim.

    Umarım bi yolunu bulursun hocam 


    Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek

    Valla hocam acayip sikintili bu is. Yasadigim yerde artik restoran, kafeler icin asi sertifikasi ya da test istiyorlar. Yarin is görüsmesi var, disarda yiyebilecegimiz restoran aradik. Hadi suan hava yine eh iste ama bunun kisi var nasil olacak bilmiyorum.

    Bir de türkiye'ye geldigimde test yaptiriyorum, dönüste bir daha yaptiriyorum. Asi olmayi düsünmüyorum ama cok sikarlarsa ve AB tarafindan kabul edilirse turcovac olmayi düsünüyorum, geleneksel yöntemlerle yapiliyor. O olmadi sinovac düsünüyorum. Ama umarim bu zulüm bir an önce biter. Asi olsan da olmasan da hasta oluyorsun zaten, asi olanlar da karsidaki kisiye bulastiriyor..

    Neden bu kadar cok sikiyorlar anlamadim. Israil örnegini görüyoruz. Toplumun cogu asi oldu ama hala vaka sayisi fazla. Neymis, bir doz daha olsunlarmis.. Yakinda her gün asi olun derlerse sasirmam.


    Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Aralık/2012
    Erkek

    Yolculuk yapacağım için dün 2 ci aşımı oldum biontech biraz dün akşam biraz baş ağrısı yaptı 1 tane parol attım. Sabah uyandığımda var idi 1 tane parol attım hafif de aşı yeri ağrıyor hayırlısı bakalım bundan sonra ne olacak ise.

Toplam Hit: 1618 Toplam Mesaj: 15
zorunlu test aşı